Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 526
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 230
Днес на тази церемония Ергенина са го барнали много добре между другото😄Принципно не ми е нищо особено,ама днес хваща око😁

# 1 231
Никога няма да спечели Айлин. Такъв автогол си вкара. Много тъпа.

# 1 232
Имам усещането, че доста от момичетата в имението не уважават Евгени.
Но да имат предвид, че по-нисичките мъже имат огромно его и Наполеонов комплекс. Може да ги изненада.

# 1 233
Крисия има правен нос и устни. И преди тях си беше красавица, но и сега изглежда добре.
Скрит текст:
Доста си е променена, яко е бутната.

# 1 234
Ся цялото шоу е с цел да подстрижем и срешим Ергени ли? Щото либов - а дано, ама надали.

# 1 235
Ей така се прави, чичо Елисавет - с нахалство към прогрес. Никакво връщане в строя, правиш се на неразбрала, докато на човека му стане неудобно и те викне за роза. То друг начин и без това няма за теб.
Айлин и Валерия бързо си показаха рогцата и простотията, Елисавета и Габи не са сами в духовната си нищета. Айлин специално май се простреля в крака с последните си напъни.

Все още харесвам Крисия, надявам се да не се омаже занапред.
Те затова оглавиха ламята, от една порода са. Grin
И аз

# 1 236
Крисия има правен нос и устни. И преди тях си беше красавица, но и сега изглежда добре.
Скрит текст:
Доста си е променена, яко е бутната.

Въх! Техните как си я познават

# 1 237
Хихикащите се, когато Пам и Мони получават рози, не се ли усещат, че Евгени ги вижда и това прави грозно впечатление?

# 1 238
Елисаветата да я беше върнал и оставил за края, така щеше да е супер драматично Sweat Smile
Айлин не ми харесва, може би заради характера, а тая лигавщина със слушкането ми е като реплики към Чичко, когото ще слушка, че да и дава парички Wink
Валерия ме разочарова пак в строя, като се хихика като ония подутите ДЖуконди (Sweat Smile супер определение, крадвам го, макар да се отнасяше за Монката).

# 1 239
Много ми е любопитно Евгени какви парфюми ползва, защото няколко момичета бяха споделили, че винаги ухае невероятно.
Eто това е най-голямата интрига на предаването Hands Plus1 За малко да заспя, а виж сега се разсъних и изпълних с емоция и тръпка!

# 1 240
Ревлата Милица получи роза. Не знам до кога ще ни карат да я търпим. Аз лично не мога да търпя самосъжаление. ИЛИ НАМЕРИ НАЧИН ИЛИ СЕ МАХАЙ ОТ ТАМ. Скъпа.

# 1 241
Не мисля, че Валерия го харесва, просто харесва да бъде отличничка.

# 1 242
  • София
Като гледам Мони и се чудя кой ли ще се навие да я целуне. Ще трябва да похапне от Фалмахим, пък ще се притесни да не я размаже. Дразни ги, но наистина прилича на мумия. Страшна е

# 1 243
Коой си тръгна, че отидох да лягам вече??

# 1 244
Някаква си Мария.

Общи условия

Активация на акаунт