Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 489
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 260
Защо всички изхождаме, че Мони е вечно все невинна? Тя за мен си е класически провокатор.

# 1 261
Мони  дали си ляга с един тон грим?На това момиче устата просто ми идва в повече като я гледам 🥴

# 1 262
Нямам търпение вече да започнем да виждаме повече от Ирина, много е красива, стои на страна от интриги засега и от малкото, което сме видяли до тук, говори и се държи много адекватно.
Супер много ми прилича на Лили Ангелова (клюкарката), а тя ми е толкова анти, така че не държа да я виждам да се изявява Ирина. Дори не знам с какво може да хване интереса на Евгени, тя до сега не си е казала 2 думи с него.

# 1 263
Ох, колко много исках да кажа, ама вие повечето сте обсъдили вече.

Чао, чао, Гринчи...

НАЛИсавета, плюеща как Мони не била на 21, а на повече....иронията е толкова силна, че оставам безмълвна.

А какво усещам, че назрява...само ще оставя това тук:

# 1 264
И на Адриана Лима прилича малко Ирина.

# 1 265
Айлин ме опроверга.
Аз залагах, че десетина епизода ще е мила и добра и всички ще я заобичат. Чак тогава ще й падне маската каква долна, присмехулна гад е, но тя много избърза. Очаквах повече тактика от нея.

# 1 266
И тук да кажа, че по странно стечение на обстоятелстватасимпатичните за мен момичета са в отбор Мони (която до ден-днешен ми е номер 1 в личната класация) - например Пам, Микаела, Елена. Която ми е била неприятна се е присъединила към Ламята. Само Джия ме разочарова, но на нея съм симпатизирала единствено заради красотата.

На колко години е Габриела миската? Според мен е над 30, но защото е дребничка минава за по-малка.

# 1 267
Защо всички изхождаме, че Мони е вечно все невинна? Тя за мен си е класически провокатор.

Нека да има един провокатор, че да излиза простотията им наяве. То дори не им трябва много, толкова им е болно егото на повечето, че е нужен само един по-крив поглед и простотията започва да се лее.
Иначе са с много високо мнение за себе си.

# 1 268
На мен ми се струва, че Валерия от както разбра за билета за Австралия, мигом се превърна от умряла скумрия в палава цаца.

# 1 269
На мен ми се струва, че Валерия от както разбра за билета за Австралия, мигом се превърна от умряла скумрия в палава цаца.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 270
Разбира се, че Мони е провокатор. Но е важно и как точно провокира, а тя е хитра и знае как да го прави така, че да излезе невинна. Много ме радва Simple Smile

Относно Валерия - е не го понасям това момиче. Мисля, че Евгени я харесва повече отколкото тя него. След като се нацелуваха на двора, Евгени тотално изключи към другите момичета - нито искаше да ги гледа, нито да ги слуша. Драмите на наровната певица грам не го вълнуваха, ама мигаше съпричастно там, колкото да се направи на заинтересован.

Джия не разбрах защо имаше това огромно желание да каже на Милица какво се е случило, докато нея я няма. Много тъпо - голям зор да я нарани.

А Милица е тотал щета. С всеки следващ епизод все повече губи представа за реалността. Вярвам, че много тежко преживява действията на Евгени и ми е мъчно за нея. Не му е мястото там на това момиче.

# 1 271
Милица има проблемен брат, доколкото схванах, не Елена.
Елена сподели във визитката, че се е прибрала в Бг, за да се грижи за брат си. И ожалваше родителите си по този повод. Приместила се е някъде в провинцията с брат си. не знам какъв е пробема, но явно е нещо сериозно.

# 1 272
Ами кучета кой ще ги гледа, докато е 3 седмици в Австралия?
И със загрижеността за кучетата ли толкова?

# 1 273
И тук да кажа, че по странно стечение на обстоятелстватасимпатичните за мен момичета са в отбор Мони (която до ден-днешен ми е номер 1 в личната класация) - например Пам, Микаела, Елена. Която ми е била неприятна се е присъединила към Ламята. Само Джия ме разочарова, но на нея съм симпатизирала единствено заради красотата.

На колко години е Габриела миската? Според мен е над 30, но защото е дребничка минава за по-малка.
Джия е простовата.

# 1 274
Според мен Валерия по природа е по-сдържана. Отпуска се по-трудно и не обича да демонстрира толкова чувствата си. Но в това предаване или показваш колко харесваш Ергени, или си вън. Затова ѝ се налага да преиграва малко. Айлин ми изглежда завистлива. Определено не обича да не е център на вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт