Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 439
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 290
Според мен братът на Елена е имал опит за… неприятно нещо. Но са само догадки.
Имам страшно дежавю с някои момичета.
Мони е тихият провокатор като Капитонова - врътва опашка, пали страстите и се изнизва. Напомням, че Дениз, а не Виктория беше на топа на устата до средата на сезона.
Крисия се жалва и прави на жертва като Александра. Даже съм почти сигурна, че си е водила записки по предния сезон, защото ги говори същите “възвишени” реплики.
Валерия е също Александра - пред Ергена ангелче, на груповите срещи - демигоргона. Само се изпусна да набие топка в гърба на Елена, ама Геньо е влюбен и сляп.
Айлин се опитва да го играе палава и сладка като Блага, но на втората ѝ идваше отвътре.
Да, много познат сценарии и роли. Аз бих добавила, че настоящата Габи Шаранова играе ролята на Габи АЕЦ-а от Сливница в първи сезон.

# 1 291
Вероятно няма смисъл да обръщам внимание на това, но в коя вселена двете “фаворитки” биха били най-добри приятелки? Визирам Айран и Валерия.  По-достойно би било да спазват дистанция някаква. Така ми прилича на тройка вече.
Учителката ли е Ивелина, която си е сложила профилна снимка по гащѝ? 🤣🤣🤣🤣

# 1 292
Аз не разбрах, няма ли да има още един епизод тая седмица, но утре и събота няма в програмата... или заради празника утре ще се пропусне епизда?

# 1 293
Точно се чудех само мен ли ме дразни Валерия как премрежва поглед и говори през зъби. Съвсем обикновена е на визия - даже за моя вкус е като измита чиния.

# 1 294
Аз не разбрах, няма ли да има още един епизод тая седмица, но утре и събота няма в програмата... или заради празника утре ще се пропусне епизда?
В сряда и четвъртък са само, но първата седмица имаше и епизод във вторник.

# 1 295
И на Адриана Лима прилича малко Ирина.
Лима на Пам е заприличала по кила... Най-после се храни тая жена.

# 1 296
Думите на Елена във визитката бяха,  че на брат й се е случило най-ужасното нещо за един родител. Аз се сещам за едно такова, което родител никога не би искал да преживее.....
Едит: сега видях, че сте го коментирали.
Много сте изписали, ей!

# 1 297
За лека нощ Satisfied

# 1 298
  • София

Ергенът - Епизод 5   Сезон 2 (02.03.2023)

# 1 299
  • Мюнхен
Евгени определено има чувство за хумор, съвсем нарочно го изтърси това "Много мило", даже докара и на Виктор интонацията. Satisfied

EDIT: Е, не, не съм очаквала точно от Габриела точно наблюдение за стандартите при немските овчарки, аххахаха. Това, че дупето им е ниско долу, е заради проблеми с гръбнака, сега се опитват да развъждат по стандарт с изправен гръбнак, за да не хлътва тазът надолу и да са здрави.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 00:01 от Jinnafee

# 1 300
Елена определено ми е фаворит.  Показва някак си, че е над нещата , не проявява дребнавост и тесногръдие..засега Simple Smile

# 1 301
Ако не се бъркам, Адриана Лима роди преди няколко месеца, та за това изглежда така.

# 1 302
Каква беше тази история, Валерия нямала нищо против да сподели Генчо с Айран и Джия ли беше другата. И ония двете кимат одобрително, най-добри приятелки завинаги.  Генчо ако беше я чул.... Мнооого извратен взе да става сериала.

# 1 303
  • София
Много ми хареса Евгени как пренебрегна тъпия въпрос на Габриела дали не била евентуално фаталната жена.
Само дето не й каза "Я не ме занимавай с глупости". Joy Кога ли ще му свърши търпението на човека?

И понеже обсъждате Ирина да кажа, че за мен изобщо не е красива. Разбира се, съвсем субективно ми е мнението, но с тази квадратна челюст на мен ми носи доста мъжки вайб. И като цяло е някак едра /не дебела/, изглежда ми по-възрастна, малко са ми на една плоскост с Елисавета чисто физически. Не смятам, че си отиват с Евгени, в моите очи му трябва някоя нежна жена.

# 1 304
Скрит текст:
Ако не се бъркам, Адриана Лима роди преди няколко месеца, та за това изглежда така.
Така е, не се бъркаш, ама тя не ражда за пръв път. Просто вече и е писнало да гладува, явно.

Общи условия

Активация на акаунт