Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 725
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Привет!😀

# 436

Прекрасни кадри от почивката на Алп и Съла  Kissing Heart

# 437
Видяхте ли какво се изписва за Доукан в СМ?

Режисьора на Шербета казал, че някои актьори като говорят не им се разбира. След това последваха различни коментари, но най-вече за него.

Един предлагаше пари на Доукан, за да остави сериала 😆😆

# 438
Не съм видяла, но е възможно. Вярно, че някак замазано говори. Не знам езика и затова не ми е правило впечатление, но на турските зрители явно е направило. За един актьор добрата артикулация е много важно качество.

# 439
Бирсен Алтънташ е писала,  че в момента тече кастинг за новия сезон на сериала "Боровинков шербет", в който ще има 3-4 нови персонажа. Имало е предложение към Йълдъз Чагри Атиксой, но тя отказала с мотива, че иска да си почине.

# 440
Привет...🤗

😍😍😍

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 23:51 от Svet_sz

# 441

Съла и Алп  Nature High Brightness

# 442
Здравейте! Blush

Пембето щяла да наема частен детектив в новия сезон- да следи Апо, пък може и други. Grinning Бахтияр Мемели  се казва актьорът. Не съм го гледала досега.

# 443
Привет, фенчета на Шербетчето Simple Smile Да попитам с бг субтитри откривам епизодите до 16ти... с английски/руски ли сте гледали до края или аз не успявам да открия всички с БГ...?

# 444
Здравейте! Blush

Пембето щяла да наема частен детектив в новия сезон- да следи Апо, пък може и други. Grinning Бахтияр Мемели  се казва актьорът. Не съм го гледала досега.

Довечера от 20ч си пусни БТВ и виж дали е там още Седаи 😃

# 445
Привет, фенчета на Шербетчето Simple Smile Да попитам с бг субтитри откривам епизодите до 16ти... с английски/руски ли сте гледали до края или аз не успявам да открия всички с БГ...?

Има ги с руски субтитри, ако бързаш.
Ето тук например- https://turkru.tv/klyukvennyy-shcherbet-8/
И в доста други сайтове, достатъчно е да напишеш "Клюквенный щербет". Blush
На английски не съм срещала.

# 446
Аз гледах с някакъв уж английски превод, но май се оказа автоматичен, защото превеждаха Пембе като 'Pink lady', щях да умра от смях. 🐽

# 447
Благодаря ви! Ще мъча автоматичния превод на английски, руския не го владея никак ☺

# 448
Sugarchen, пробвай дали в Ютюб няма автоматичен на български. По принцип вече всички пускат. Малко по- късно ще проверя и аз и ще пиша.
 А с Пинк лейди отдавна се шегуваме, и социалните мрежи  така я превеждат.Grinning

Sign Exclamation Допълвам този пост. Има автоматичен български превод в Youtube. Кликваш на Настройки, там- на автоматичен превод на български. Не е лош, разбират се нещата.

Ето, проверих за 17 епизод, има. https://www.youtube.com/watch?v=v7pLOAdOkew

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 20:27 от oncee

# 449
На мен ми е по-интересно, кого ще изберат за Рюзгяр Satisfied

Аз грам руски не разбирам, но ми е по-лесно да го разбера, отколкото автоматичния на Тубата. Доста странно е превело някои неща Laughing

T.Valcheva, кого виждам? Hug

Скрит текст:
Изпълнителката на онази песен, когато Къвълджъм и Омер бяха разделени и ходиха на оглед на къщата, е отменила концерт заради смъртта на Йозкан. Много мило ми стана, това е уважение!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 20:44 от ThankYou

Общи условия

Активация на акаунт