Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 503
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз понеже съм на вълна корейска козметика, споделям линк към игра в ИГ за една прекрасна корейска марка, на която съм голям фен вече.
https://www.instagram.com/p/CqNYpObt_cg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Можете да участвате с 10 тага, аз вече се включих.
И едно огромно благодаря за информацията около данъчните въпроси! Голяма сила сте в тая група! Heart

# 1 246
  • у нас
Честит празник!
Игра на Ариел или Финиш има ли?

# 1 247
Има ли игра с прах за пране в момента?

# 1 248
Много, много, щастлива идвам да ви се похваля. Спечелих първата си награда от ИГ. Въпреки огромната ми радост (защото награда е голяма и хубава) нещо не спира да ме гризе. Дамата, която прави играта пише, че ще изтегли на 23, и днес още не беше изтеглила. Преди час попитах, кой е спечелилият,( защото реших, че вече ще питам задължително) и час след моят въпрос, ме тегли като печеливш 🤔. Дали е нагласена работа или реално съм спечелила, не знам, но ме терзае.  Иначе, коректно ме тагна дамата, и ми писа веднага на лс.
Честито,прекрасна награда!
Няма от какво да се притесняваш,твой си е бил късметът! Вероятно,понеже си коментирала от последните,а някой инфлуенсъри не "джуркат" дълго с програмата,си се паднала ти! Още веднъж честито и като дойде наградата да се похвалиш със снимка😊
Веднъж така следях една награда на Галя Симеонова и попитах кой печели,защото тегленето се забави...изтегли мен точно с коментара ми "кой печели?",получих си наградата и всичко беше наред.Още късмет и награди ти желая!
Вчера ме изтеглиха от ФБ с комплект хумуси,ще папкам.
Честито! 🍀🍀🍀 Радвам се, че наградата е ваша! Според мен тя е заслужена, не спечелена. Случаите, които описвате,  перфектно илюстрират номерата на инфлуенсърките коментирани в предишни теми.
 1.Да се скатават и да не теглят, като разчитат, че коментиралите търпеливо ще чакат. След ден-два - ходи доказвай имало ли е стори с печеливши или не. Аз също забелязах, че във въпросната игра няма изтеглени, но не писах. Затова казвам, че наградата е напълно заслужена и ти пожелавам да си я ползваш със здраве и радост🍀
2. Ако условието е да тагнеш приятел в коментара и данните в софтуера за произволен избор са коректно въведени ( брой тагвания в коментар), няма как да спечелиш с въпроса "кой печели?" в коментар.🙂 и пак опираме до въпроса, че те могат и манипулират тегленията както им изнася.
Затова- поздравления и за двете🌷 Откакто коментираме тези въпроси в темата тук, забелязах промяна - все повече организатори съобщават имената на печелившите и в публикацията, не само на Story.
 Днес попаднах на една игра, където изрично се споменаваше, че се свързват само с победителя, останалите да си следят сторитата. Което е меко казано некоректно. Изписването на две думи (напр.Победител е) + eдин таг на спечелилия участник не изискват нито много време, нито много усилия. Не повече от това да нацвъкаш 10 лайка на последни постове, да коментираш, да споделиш в Story с таг на 5 спонсори отделили по едно кремче за играта. Просто се иска добро възпитание и култура. И минимално уважение към другите и тяхното време.
Хубави почивни дни и много пролетно настроение от мен🌷🍀🦋

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 08:06 от NellyG

# 1 249
  • София
NellyG ,да добавя,че бях тагнала самата инфлуенсърка като я питам кой печели🙂

# 1 250
  • София
Честито за еърфраера. Дали в момента има игра за еърфраера или телефон, имам нужда от нов

# 1 251
Честито за еърфраера. Дали в момента има игра за еърфраера или телефон, имам нужда от нов
За телефон е играта на Нивеа, обаче не помня до кога беше.
Проверих, до 31 март е.

# 1 252
Аз в Нивеа не мога да се регистрирам от няколко дни. Пробвах от телефон, компютър, служебен лаптоп... Все излиза грешка.

# 1 253
  • Сливен
Аз в Нивеа не мога да се регистрирам от няколко дни. Пробвах от телефон, компютър, служебен лаптоп... Все излиза грешка.

И аз така пробвах,но не мога да регистрирам.Писах им през някаква контактна форма,но нямам отговор все още.

# 1 254
  • София
сега има томболи с Милде (тоалетна хартия)
Олуейс и Либрес (дамски превръзки)
Нивея, Чисто
Финиш имаше игра декември-2022 г в магазин Фантастико и даже нямаше
 много желаещи-останаха 1/3 нераздадени награди
аз с 3 бележки спечелих 3 награди 2 по 50 лв ваучери и миксер

# 1 255
на предната страница има линк за игра на Юниливър (Омо)

# 1 256
https://unileverpromo.seen.bg/ също така и персил +первол в ДМ

# 1 257
Игра в приложението на Била - регистриране на код от кас.бел. от 23.03. до 19.04.2023г, за продукт на филипс:
https://www.billa.bg/billa-card/svali-billa-app

# 1 258
Ще има нова игра на Каменица от 01.04.
Видях промо опаковките, но не намирам активен сайт и информация какви ще са наградите!

# 1 259

И аз така пробвах,но не мога да регистрирам.Писах им през някаква контактна форма,но нямам отговор все още.

В Нивея и аз пробвах десетки пъти но все не ставаше.След като добре огледах как съм попълнила всички полета за адрес, се получи!
Вижте и Вие там, и по- точно при номер и блок...

Общи условия

Активация на акаунт