Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 496
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 260
Привет, някой има ли ваучер за имен ден, който няма да използва за емаг, да купя на малчуганите изненада Simple Smile

# 1 261
1. Здравейте! Честито на спечелилите! Бърз въпрос - кит кат как се свързват с печелившите? Имам колонка, а нямам обратна връзка. Благодаря!
Поправям се: намерих този телефон - 0800 16666. Утре ще звъня на него. Дано някой вдигне.
2. Детето ме излъга и купих Орео. Отключихме печелившата комбинация. ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ! Скин на Орео в определена игра. Ама играта струва 110 лева! Детето беше разочаровано. Та мисълта ми е, ако някой случаааааайно, ама в една голяма случайност има играта Forza Horizon 5 - подарявам го! Ние му се нарадвахме бързо като не успяхме да го ползваме. Голяма пародия. Това ми е участието в тая игра. Щом детето разбира от тези неща и сам каза, че не си заслужава - край! Черна точка за Орео!

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 11:18 от Petya Jordanova

# 1 262
За Орео ако сте над 5лв си регистрирайте бележката поне. Аз също се бях засилила да сканирам, но не ми се получи. Зачетох се и като видях каква е точно наградата се отказах, но поне си участвам в тегленето за ваучерите. От киткат ми писаха от този имейл.

# 1 263
Някой има ли излишен код за пракис .....и на мен ми се наложи ...не ми се падна в петък .....

# 1 264
Здравейте отново!
Зная, че преди известно време някой показа кой е точно номера на фактурите в Метро, но не мога да намеря поста...
Може ли помощ?
Благодаря!

# 1 265
  • sofia
Здравейте, има ли в момента игра на Кола в Кауфланд, имам спомен, че има, но не намирам никъде правила?

# 1 266
Здравейте, има ли в момента игра на Кола в Кауфланд, имам спомен, че има, но не намирам никъде правила?

https://coca-cola.promo/campaigns/13 - до днес е.

# 1 267
В Jysk ще има игра без покупка от 30.03, аз никога не съм печелила от техни подобни игри, но пък знае ли човек, някой може да има късмет.

Освен играта, в момента имат и ваучери за 10% отстъпка, които ще дават към всяка покупка до 05.04, и които ще могат да се използват след тази дата. Ваучерите важат и за намалени стоки, два пъти съм се възползвала от такъв.

# 1 268

Да си споделя подаръка от ИГ. Спечелих картина рисувана от художник и изкуствен интелект заедно . Нарисуваха сина ни и сме много доволни. Утре си я чакам в Еконт и ще отиде в хола. 😍

# 1 269
Не ме бяха блокирали в Инстаграм от миналата година, е, явно на някои му преча, така и не разбрах защо се блокира даден профил, дали наистина някои докладва....
Вчера ме изтеглиха за еърфрайер в Инстаграм, желана и много хубава награда. Благодаря на всички, които ми писаха за да ми кажат.
Току-що се случи и при мен, след като ме изтеглиха в една игра с много хубава награда. Така че, тезата за алгоритмите на ИГ, брой коментари и брой повтарящи се такива, отпада. Няма как с първия си коментар след тегленето ( и споделянето от моя страна) да съм прехвърлила лимита за коментари🙂 Здраве да е 🍀
Ще си чакам  желаната награда, ще си почивам от коментари и игри една седмица и до другата неделя всичко ще е наред. И без това включването в ИГ игрите през седмицата натоварва графика ми. А и повечето игри се теглят в неделя🙂

# 1 270
Странно що за човек, трябва да си, за да спиш да чакаш теглене, за да докладваш. А докладването в ИГ, не е ли на принципа на ФБ. Примерно да посочиш причина заради, която докладваш. На какво основание ви докладват?

# 1 271
Странно що за човек, трябва да си, за да спиш да чакаш теглене, за да докладваш. А докладването в ИГ, не е ли на принципа на ФБ. Примерно да посочиш причина заради, която докладваш. На какво основание ви докладват?
He знам, при мен се случва два пъти, след като съм изтеглена за по-желани награди. Междувременно съм печелила и други, но не съм имала този проблем. Днес, след като споделих поста с тегленето  не ми позволи да коментирам, изписа дежурното съобщение и съответно-неуспешна публикация.
Успех на всички, лека и спокойна вечер!🍀

# 1 272
Игра на мандра Ситово от днес до 23.04., със събиране на точки

https://www.mandrasitovo.com/bg/promo?fbclid=IwAR3cASRyCMBSm_QbF … 0cp_sW0YcVzn2G9es

# 1 273
# 1 274
Добро утро!
Днес пак очакваме доста неща - аз лично чакам Калиакра Simple Smile не съм крала снимки, само копривата Simple Smile Зарибих и родата, и колежките, дано някой е с късмет днес Flowers Four Leaf Clover
Евентуално чакаме и кошници от Милка, която миналата седмица даваше по 4 награди на ден, ще видим дали тази няма да са по 3. Много искам продуктовия пакет, за да го подаря, за мен искам само една овчица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт