Пак неподходящия

• 21 508
  • 902
  •   1
Отговори
# 210
Всеки който се опитва да сваля жена с приказки за ремонт е подозрителен 🤨

# 211
Заеби мъжете, повечето и така не стават за нищо. Ако имаш възможност финансова, семейна, психическа - роди си дете. Единственото ценно..

# 212
От споделените истории  из форума и клиничните практики става ясно, че мъжете не могат много по-рано от 60.
Аз даже смятам, че мъж въобще не е добре да се ражда на тоа свят.

# 213
Замислих се дали аз на 22 съм излизала с оплешивял 50годишен, който обяснява как младите п...сливи сме по-яки от дъртите. Май имах един случай - на 45, но поне на снимки не му личеше и не ме сравняваше с други жени. Но сега изобщо не съм сигурна, че беше на годините на баща ми и със сигурност втора среща не е имало, камо ли секс на първа.
Помня един, който беше на 55 тогава и женен, ама ми се слагаше Simple Smile а също и един на 45-48, който беше отлично образован интелектуалец, но разведен с дете и с много талибански виждания за динамиката мъж и жена интимно, та и той грам не ми е бил вариант.

П.п. авторке, наемите не са толкова високи. За 500 лв в зависимост от района има от студио до маломерен двустаен, даже има и с две спални - все обзаведени.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 07:42 от Нарцùса

# 214
Оставам с впечатлението, че авторката е против всяко излизане, ако не е за среща с мъж, когото е срещнала онлайн. Това не може, онова не може, градът малък, работата вкъщи, хоби явно липсва. Обаче. Ако наистина търси, ще трябва да стане по-гъвкава в посока социално поведение. Вероятността на тази възраст в някакъв кратък срок да срещне подходящия, с нейната професия, с нейните интереси, с нейните теми, но само онлайн - ами миниатюрна е.

# 215
  • Столичанин ама не в повече :D
Около мен браковете с голяма разлика се разпадат погловно. Тези, които са с втори такива и имат малки деца се натискат докато ги отчуват.

Ще ме прощаваш Невена за нагона и моженето на мъжете с годините на 60+ не мога да го повярвам. Мераци и точене на лиги може, но друго ... надали им се получва често, често. Физиология и да, възможно е да има изключения, но са единици.

jerami , има едно нещо, което не сме обсъдили за да продължим дебата. "Мъжете" за теб са едно, а "мъжете" които мен ме вълнуват и които са в живота ми са друго. За мен важен критерии, за да нарека един мъж "мъж" е да е умен, което моментално изключва много от твоите представи за мъжко поведение.
Та мъжете, които аз наричам такива, вероятно ще се възползват от младостта и емоцията, която предлага младото момиче с голяма разлика в годините, но но няма да се обвържат с нея за съпруга.

Да, но темата не е за теб а и ако не се лъжа ти нямаше ли дете (май в здравните теми съм те срещал), защото както ти казах е лесно да се говори отстрани, и отделно го има това, че при вас жените думите никога не съответстват на действията ви, (щот примерно ако питаме дали някоя би се обвързала с физически насилник, отговорите в 100% от случаите ще са отрицателни, но виждаме какво всъщност се случва в реалността), докато ние мъжете сме по-директни особено по форуми и аз и казвам, че просто трябва да намали критериите. Дали ще го направи или не вече си е неин проблем. За разликата в годините Невена го каза много ясно "Бракът му с нея се разпада, защото е сключен", между другото сега се сетих за още една айти в момента има дете с мъж отново от айти сектора, ама с 10 години по-голям (или бяха 12 не съм сигурен), а предишния и беше на нейната възраст отново айти и в крайна сметка накрая той я заряза. Проблема с годините е именно заради саможивостта, която се засилва и особено при жените това е голям проблем, защото просто е в женската природа вглеждането в хиляди детайли, което отново се засилва с напредването на възрастта, вместо да се цели да е точно обратното. Сигурен съм че към авторката са проявявали интерес достатъчно нормални средностатистически мъже, на които просто тя не е обръщала внимание, а всъщност са били много по-подходящи за нея от неподходящите на които тя попада. Вече дали ще послуша мъжките мнения, които и обясняват какво да промени за да си намери мъж подходящ за нея или ще слуша женските мнения, които в повечето случаи нямат връзка с реалността, си е нейна работа. Sunglasses

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:51 от jerami

# 216
Абе, нещо го е счупило. Може наистина да си е мислел за бебчи. Но нещо го отблъснало от авторката.
Скучна ли си много?
Какво ти е забавно? Или обратното. Той може да иска скучнярка. С какво се занимава?
Щом ти е казал, че няма тръпка, значи нещо със секса и външността.
За мен най-важният първичен знак при започване на отношения с мъж са точно сексуалното привличане. Ако няма химия в началото, всичко окапва бързичко после.

# 217
Ако се вслушвате в това, което казват мъжете (тук), по-лесно би било да разберете защо си блъскате главите в стени и как да ги заобиколите.

# 218
Точно тукашните мъже не са за слушане. Те се блъскат в нас.

# 219
Да бе, още малко и ше пусна сълза от излиянията им.
Ограничено мислене и възрастова дискриминация. Сори бат нот сори.

# 220
  • София
Според мен, както казах, този ми прилича на сериен оплодител. И нарочно се цели в таргет 35, за да е малка вероятността да поискат аборт. То и току що в темата се каза, не ти трябва мъж, трябва ти дете сама. Е, и той като ѝ го направи, тя може и да реши то да е.
Като е усетил, че манипулацията не става, беж при следващата.
А вие го оженихте. (дето има една приказка).

Както казах, има си и възможности с набори. Ама авторката не ги иска. Иска оправния, дето е краснодумен. Е, такива са трудни за връзване. Повечето тях искат. Това казваме, нито повече, нито по-малко. Сигурно си има и стандартен репертоар и на всичките говори за ремонта и бебето. И все ги намира удобно на 100км+, за да не стават засечки.

В крайна сметка, системата може и да натиска за хоумофис, работа до късно и сдухвация. Ама си е лична отговорност да не се приема всичко това, и човек да излезе изподмасата в къщи и да си подаде носа навън.
Не знам защо успокоявате жената с розови приказки, че ще си намерела. Аз лично имам лични познати в сходно положение, които си останаха сами. След 35 просто не им се бори. Не им се излиза, не им се рискува. И ако рискуват, искат да е с най-шавливия омайник.

# 221
  • София
Щом ти не си се отказал да натискаш ученички, що мислиш тя трябва да се откаже?
Даже знам чии шансове са по- големи Wink

# 222
Някои от коментарите на мъжете тук всъщност са напълно адекватни и правилни. И на мен ми е странно, че мога да се съглася със съфорумници като jerami и Futbolero, ама ето - случи се.
На 35 жената не е престаряла и е напълно възможно да срещне подходящ човек, но е също толкова възможно да не срещне или пък да направи компромис и да се събере с мъж, който при други обстоятелства не би погледнала. Затова авторката трябва да е по-активна в търсенето и по-отворена към мъжете, за да срещне евентуално някой читав.

# 223
  • София
Сама жена на 35 има точно всякакви възможности за всякакви мъже, стига просто да се настрои подходящо тя самата. Полека, ей го - пролет иде, сами ще кацнат. Няма да е първият, но няма и да чака дълго.
Един съвет към авторката - наистина трябва да разчупи малко социалния живот. Когато е на фаза "само излизане", можеш да излезе с 2-3 мъже, да се поогледа. Да не се фиксира в единствения, защото той не е такъв все още.

# 224
Аз на 35 бях с малко детенце и доста по-млад от мен мъж, с който имах после дългогодишна връзка. И ко?

Общи условия

Активация на акаунт