Пак неподходящия

• 21 428
  • 902
  •   1
Отговори
# 480
Достатъчно добре обяснява.

# 481
и да е нямал чувства към другата ще се направи пред нея, че има..ако трябва.. Joy

# 482
Като ти се случат неуспешни връзки, започваш да се замисляш, да не би пък в мен да е проблема, в начина по който се държа,

Няма начин, когато си лоялен, раздаващ се, обичащ, грижещ се за другия, да си навираш в главата, че грешката е в теб. Ето, тук ти е грешката. Че, обезценяваш себе си и собственото си себеуважение, заради някой, който не те оценява.
Имах доста такива, неуспешни връзки, но след всяка ставах, все по - наясно, какво искам и заслужавам. И след време, човек, като знае какво точно иска,  го получава.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 22:52 от happy doc

# 483
  • София
Моля ви се.
Съвсем правилно мисли момичето.
Не става въпрос за грешки, а за познания. Разбира се, че трябва да търсиш .. няма да я наричаме грешка, а опит в себе си.
Следващия път, когато някой ентусиазирано обясни, че мечтае за семейство с деца, преди да му скоча в леглото ще оставя известно време, за да разбера дали е така. Примерно.
Второ- външния вид. Тоест- първо. Знам, знам, вътрешната красота колко е важна, както и куп други неща, като например правилното самочувствие, самоуважение и самооценка адекватна, но всичко това идва с едно правилно надгражане и вложения в себе си. Развитие на женствеността, нежността, добротата и ума. Образование. Умение да се обличаш добре, елегантно, женствено. Да имаш хубава фигура, кожа, коса и нокти. Среда, интереси и забавления.
Тогава ще се появят и по-стойностни мъже. И когато се появят, трябва да знаеш какво да правиш с тях, ако искаш дългосрочни щастливи отношения.

# 484
Сетих се за този виц:

Жената си прави лазерна епилация, пилинг, вежди, маникюр, педикюр, грим, тоалет, прическа... Мъжът:
- Ооо, страхотен задник!

# 485
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е основна. Ако иска, ще ражда, ако не иска - няма да ражда. Това си е лична работа на всеки. Ако обаче е недоволна от избора си и обвинява друг, а не себе си - тогава е проблем.
Категорично не вярвам, че съществува жена, която е имала възможност да роди, но съзнателно не го е искала и когато вече не може да го направи, защото е миналата фертилната възраст да е щастлива от избора си.
И ако не може да ражда или по други причини не я изпълни, какво?
Има жени, които никога не стават майки. И?
И тези жени щастливи ли са, бъди откровена. Всмисъл развиват се теории и примери от жени, но които вече имат деца (включително и ти, включително и файъруитин и т.н.). Инак днеска си говорих със сегашната, дето ми вика, че не била сигурна дали искала, ама е на 20+, демек има мноого време пред себе си, докато на 35+ нещата вече са различни за жените, и не че живота е свършил, ама за деца вече е дооста по-трудно.

# 486
Дренка е психолог и донякъде е права, че авторката ги създава. Има една теория за вселената - каквато енергия и мисли изпращаш към вселената, така енергия и неща ще получиш. Най-вероятно авторката я е страх, има някви негативни мисли и получава това каквото е потърсила.

Тя нищо не каза за 9 годишната си връзка. Не е ли тя по-важна. Айде тук някакъв минал и заминал. Но разкажи подробно за дългата връзка - какво беше, що, живеене, деца пробвахте ли, имахте ли общ живот или само гаджета, що се разпадна.

# 487
Аз пък познавам 2 такива жени, всъщност доста добре ги познавам - и двете не са хич нещастни. И на мен ми е било странно, че някои жени нямат майчински инстикт, но щом така са решили, кои сме ние да ги съдим 🙂 По-добре като не искаш да не раждаш, а не да родиш и после да обвиняваш другите, особено детето. Или да не си изпълняваш съвестно и качествено родителските задължения.

Не е основна. Ако иска, ще ражда, ако не иска - няма да ражда. Това си е лична работа на всеки. Ако обаче е недоволна от избора си и обвинява друг, а не себе си - тогава е проблем.
Категорично не вярвам, че съществува жена, която е имала възможност да роди, но съзнателно не го е искала и когато вече не може да го направи, защото е миналата фертилната възраст да е щастлива от избора си.
И тези жени щастливи ли са, бъди откровена. Всмисъл развиват се теории и примери от жени, но които вече имат деца (включително и ти, включително и файъруитин и т.н.). Инак днеска си говорих със сегашната, дето ми вика, че не била сигурна дали искала, ама е на 20+, демек има мноого време пред себе си, докато на 35+ нещата вече са различни за жените, и не че живота е свършил, ама за деца вече е дооста по-трудно.

# 488
Ами значи са завършени егоисти със сбъркана психика.

# 489
  • Далечният изток
Ами значи още по-добре, че не са станали родители...

Футболеро, тези неща ги разказа жената, няма кой да чете...

# 490
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
[/spoiler]
Аз лично не просто познавам, ами сестра ми и две от най-близките ми приятелки са такива. Съответно са на 37, 36 и 45 години. Нито една от тях не иска дете и не е нещастна от избора си. Никога не са искали. А колко пък трудно се забременява на 35+ ли? Мииии не мога да обобщавам, но лично аз забременях непланирано (имам вече порастнали деца) въпреки, че пия непрекъснато хормонален контрацептив. Та с все хапчетата се случи. Без тях колко по-трудно да е? На здрава, права жена. Моето мнение относно късното раждане е негативно, но пък щом е такова съм си родила децата по-рано и толкоз. Но не е жената да "не може" заради годините.

# 491
Скрит текст:
[/spoiler]
Аз лично не просто познавам, ами сестра ми и две от най-близките ми приятелки са такива. Съответно са на 37, 36 и 45 години. Нито една от тях не иска дете и не е нещастна от избора си. Никога не са искали. А колко пък трудно се забременява на 35+ ли? Мииии не мога да обобщавам, но лично аз забременях непланирано (имам вече порастнали деца) въпреки, че пия непрекъснато хормонален контрацептив. Та с все хапчетата се случи. Без тях колко по-трудно да е? На здрава, права жена. Моето мнение относно късното раждане е негативно, но пък щом е такова съм си родила децата по-рано и толкоз. Но не е жената да "не може" заради годините.

И защо не искат? 100% е защото не им се занимава да си нарушават спокойствието и да се грижат за някой друг. Което е на доста жалко и говори за абсолютен егоизъм.

# 492
Вие как разбирате един човек дали е щастлив или нещастен в избора си?
Щото сме виждали жени  да твърдят на 4 очи, че не им трябват мъж, деца, обаче…ох…самотата ги убивала.

# 493
  • в сърцата на децата <3
Не искат, защото това е право на личен избор и е точно толкова ок, колкото и обратното. Никаква самота "ох" не ги убива, съвсем идеално им е в живота, който водят. А и аз казах, че нямат деца, не че нямат половинки.

Дренка, със сестра ми точно... Хайде да се познаваме от едно цял живот и да знаем кога другата не е щастлива, хм? Приятелките си ги познавам достатъчно, но приемам тук хипотезата, че все пак има места, до които приятелите не се допускат. Колкото и да е странно на някои хора - има жени, които сами осмислят живота си и главната им цел не е да се множат. Егоисти, алтруисти - има ги. Между другото Майка Тереза не е имала деца... Егиостично, нали?

# 494
Моите наблюдения  над външно щастливите са съвсем други, нооо, хайде - доообре. 😀

Общи условия

Активация на акаунт