Пак неподходящия

• 21 418
  • 902
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тоест, не става?
Нормални приятелки имаш ли?

# 511
Колко е шокиращо една жена да живее по начин, който не ви изнася. Все едно сте в дома й и нейните решения пряко ви влияят.

# 512
Защо да не е, някои го съдят, че не се е възпроизвел. Ами нямало е желаещи да родят от него, предполагам.
Жените просто могат да ползват донор, а и другите опции са по-лесни.

# 513
Не е шокиращо, но май е некомфортно за страничните. "Защо тя живее не както аз искам." И се започва с уязвяването - ах, ох, аз за нейно добро...

# 514
А, и егоистки били, все едно да имаш дете не е също егоизъм... Оставете хората на мира. Който иска дете да има, който не иска - да няма, най-зле е обърнатото - искащите да нямат, не искащите да имат.

# 515
Не е шокиращо, но май е некомфортно за страничните. "Защо тя живее не както аз искам." И се започва с уязвяването - ах, ох, аз за нейно добро...
Кои странични? Какво всъщност искате от мъжете, щом сте доволни от избора си и уважавате чуждия личен?

# 516
Кои странични? Какво всъщност искате от мъжете, щом сте доволни от избора си и уважавате чуждия личен?

Явно ти имаш теория какво искам АЗ от мъжете Grinning и ще запознаеш аудиторията. След като пак се оплака от приятелките си, да продължим по конспекта.

# 517
  • София
Отстрани нямало как да се знае, но явно може да се знае, че всички, които са избрали да нямат деца, са нещастни Joy

# 518
Само жените били нещастни. Ако не са нещастни, значи не знаели какво искат от мъжете.

# 519
Ако е личен избор, защо да са нещастни?

# 520
Не, но имам идея защо се опитваш/те да ме  набутате в позиция срещу.
Горж, ако ти се смяташ за нормална, значи и тя е. Simple Smile

# 521
Ти сама се поставяш срещу - приятелките ти, разни потребителки. Ако ще анализираш, почни от там.

Едно е да коментираш "идеята за...", друго ежедневното изпадане в лични откровения все с някой антигерой, дето по случайност или ти е приятелка, или някой от темата.

# 522
  • София
Нещастните хора са си нещастни – женени нещастно или неженени нещастно.
Иначе естествено всеки иска да е щастливо обвързан с любовта на живота си, но не винаги се получава така.

# 523
  • София
Да ме пази Онзи от такива приятелки, пък каквото съм - такова съм Relaxed

# 524
  • София
Винаги съм считала за ужасяващо да се натоварват децата с личното щастие или нещастие на един индивид.

Познавам и твърде много хора, които не са в състояние да сътворят щастлив и пълноценен човешки продукт, но се възпроизвеждат с едно безсмислено упорство, създавайки само нещастие, мизерия и бедност материална, морална и духовна за поколения напред.

Също така вярвам и в свободната воля и избор и не считам, че трябва да се ражда на всяка цена и по различни причини- и всички тези причини нямат общо с любовта, отговорността и вдъхновението, с което, според мен едно дете би трябвало да се появи на бял свят- чакано, желано и обичано.

Имам и близки, които съзнателно и информирано са направили този избор - да нямат деца и са щастливи, удовлетворени, обичани, реализирани, вдъхновени и абсолютно комфортно се чувстват с избора си.

Много добре и знам каква е обществената нагласа по въпроса и на какъв натиск и осъждане са подложени хората, направили такъв избор, предимно жени, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт