Пак неподходящия

• 21 433
  • 902
  •   1
Отговори
# 570
Grinning Накрая ще се окаже, че са правили секс един път седмично, големите играчи.

# 571
  • София
Опа, падна приказката за нова на всеки 5 дни. 2/3 мацки/мъже е напълно възможно. Някой работен ден, някой уикенд ...

# 572
Оп браво...затапихте ме...плача. Кво се правите. Играчи бе, не сте ли чували за мъже играчи. Отричате че ги има ли. Кво се буквализирате.

# 573
  • Далечният изток
Не бе, има, нали това казваме. И аз познавам такива, писах вече, и други писаха. Всяка вечер различна жена не е същото като да е играчът, който ти описваш в крайна сметка, който върти едновременно по две.

# 574
Е, ти откъде тръгна, накрая - те просто ходели всеки петък на дискотека и повече приказвали, отколкото практикували. Такива всички познаваме без да ги мислим за голямата работа.

# 575
Ема, да. Даже бяха девствени. Победихте браво.

Нека всеки го приеме както иска.

Върпостъ беше (ако изобщо умът ви може да признае, че има такива) дали ще осъдите морално мъж, който бройка жените, след като тук не осъждате жена.

Па вие си останете в спагетите, в които искате да ме наврете. Приемете, че съм писател на приказки и си измислям.

# 576
  • София
И пак се връщаме на темата. Срещал се е с авторката веднъж месечно и то в друг град. А през това време...това онова.

# 577
  • София
Казахме, че не го осъждаме. Нищо лошо не виждам човек да си управлява отношенията по свой вкус, стига да не лъже участниците. Ето, мъжът в темата е могъл да мотае авторката поне още година с този темп на срещи, но откровено е казал, че няма интерес. Това е достойно за уважение също.

# 578
  • Далечният изток
Аз не съдя никого. Щом така му е кеф, така да си живее. От морална гледна точка, всеки си преценява според неговия морал. Аз не съм морална прокуратура.
Ако имам възможност, и аз ще ги въртя по двама-трима, ама вече съм дърта... Simple Smile

# 579
Аз не съдя никого. Щом така му е кеф, така да си живее. От морална гледна точка, всеки си преценява според неговия морал. Аз не съм морална прокуратура.
Ако имам възможност, и аз ще ги въртя по двама-трима, ама вече съм дърта... Simple Smile

Е този отговор търсех...и не знам защо трябваше да хабим енергия и усилия да си обясняваме и мерим глупости - дали спал с 3 нови всеки ден или с 1.5 на 2 месеца. ВЪпросът беше за принципа, а не да се фиксирате в някви неща. Разбирам, че искате да докажете, че всички мъже са зле и са хем пропаднали бройкаджии, хем лузъри...ама в случая що бре хора. Що ни беше нужно.

# 580
  • Далечният изток
Някой пита, ама да питам и аз, ако въртя по трима, от мъжка гледна точка пропаднала ли ще съм?

# 581
Не, вдига ти се цената и се вие опашка.

# 582
Някой пита, ама да питам и аз, ако въртя по трима, от мъжка гледна точка пропаднала ли ще съм?

За мен не. Но да бъда честен - няма да ми е приятно да те свалям и малко ще ми спадне привличането от този факт. Което не значи, че ще те осъдя или ще кажа, че си боклук.

# 583
  • Далечният изток
Ква цена бе, аз по любов...

# 584
  • София
Е, тя, понеже с 'добър ден" ще ти каже с колко мъже е била.

Общи условия

Активация на акаунт