Пак неподходящия

• 21 494
  • 902
  •   1
Отговори
# 165
Значи да стана кучка и аз, така излиза…
А защо да не трябва да има тръпка, то ако нямаш, защо да предприемаш нещо с този човек.
От всичко изписано до момента, разбирам, че на 35 не би трябвало да имам очаквания, понеже съм стара мома. И трябва да се примиря с каквото и да е…

# 166
  • София
Потенциално винаги съм смятал по-големите градове за по-добри.
Колеги, фитнес, танци, походи, център, кафета, ресторанти.

Ама всичко изброено се пречупва и с личните предпочитания и възможности. Плюс възрастта и манталитета.
Ако си седи без приятели и приятелки (май за омъжени се спомена) в малкия град, шансът за същото в София, плюс загубено време в преход е голям.
Ако е мобилизирана, решена и наистина ѝ се мести, да, тогава София е по-добре. Което ми напомня, освен интровертност, солидна доза мързел, може би. Типично за самите мъже и жени. Затова и фитнес и танци много ме съмнява да са предпочетена опция.

А защо да не трябва да има тръпка, то ако нямаш, защо да предприемаш нещо с този човек.
Потърси в утуб видеота на кевин самюълс. Той е професионален консултант и съветник за връзки и нивото на мъже и жени. Той дели жените по следния начин. До 27 - активно търсене на връзка, 28-35 Danger Zone, 35+ No man's Land. Няма как да си позволиш и тръпка, просто няма равнопоставеност между търсеното и предлаганото.
Това е все едно с парите за хонда да питаш защо няма да ти продадат ферари.

# 167
  • Paris, France
От всичко изписано до момента, разбирам, че на 35 не би трябвало да имам очаквания, понеже съм стара мома. И трябва да се примиря с каквото и да е…

На 35г няма време да ставаш кучка. Можеш да станеш дърта кучка, кучка не. Кучките са кучки от 10 и 15 годишни. Ако характерът ти не е такъв, няма шанс, а няма и смисъл.

Добре, да има тръпка, но вероятността да я има и от двете страни е ниска и намалява с времето и с възрастта. Това са хормони. Ако чакаш нова тръпка и да създаваш семейство с него, може и да не дочакаш.

Не, не трябва да се примириш, но трябва да увеличиш излизанията с мъже, всякакви мъже. Има мъже, които са прекрасни в реала, но не блестят в интернет. Има го и обратното.

Имай предвид, че силно популярните и харесвани мъже често изобщо не сядат да чатят с жени в интернет.

Танграта ти е обяснил мъжката страна точно такава, каквато реално е. Прочети 2 пъти какво е написал мъж и IT в София.

Не мисля, че Кевин Самюълс, мир на праха му, ще ти е от полза. Той е прав, но за черните жени в днешен САЩ, които живеят в друга демографска, финансова и културна реалност.

Танграта, бях на 28г като се запознах с моя мъж. Не беше единствения ми кандидат тогава. В днешна Европа 28 годишната даже не помисля за брак, та 35 годишната има шанс, мисля.

# 168
Търсят по-млади за да може те да доминират,или както се казва хвани си батко да ти е сладко.

# 169
Е какво да направя сега, с този се появи привличане от моя страна, но той пък няма. По ли е добре да създадеш семейство с просто някой, за да имаш такова и да се разведете след 2 години

# 170
Oх, уклона на темата стана такъв, че авторката или моментално да заключи темата или моментално да се гръмне!

Нямам представа в кой свят живеете, но в моя /един средно голям провинциален град/ жените на 34 не са хич престарели и си живеят като 20 годишните. Жените около мен на 40+ се развеждат, намират нови мъже че и раждат. Явно тук е и концентрата на мъже, които не тичкат покрай лустро неотлежало, а си търсят стойностни жени, че и пълнички, че и съвсем семплички.
Предполагам, че за себе си въобще не мислите така - че макар далеч над 34 не сте хванали последния влак и че ей сега ако щракнете ще завалят обожатели.
Някакъв вербален садизъм взе да се прокрадва към авторката.... 

# 171
Стига с тази дългосвиреща плоча - семейство, та семейство! Върви към София.

# 172
Въпреки че жените във форума не ни харесват, няма как да не подкрепя Танграта.

Гледайте някви подкасти, статии - за привличане, ценност.

Във връзките жената е най-ценна на 20 и с всяка година стойността и пада. Тя става все по-малко привлекателна и все по-малко фертилна.

Мъжът е най-малко ценен на 20 (не говорим за изключения) и ако се развива правилно с професия и всичко около 35 достига пика си.

Другият проблем е, че на жените, които нямат връзка на 35, хем ценността им е паднала, хем те са си вдигнали критериите, щото все пак са се реализирали служебно поне малко и не искат някой пълен льольо. Обаче тия пичовете вече гледат към 25-28 годишните мацки.... и тази 35 годишната изпада в яко дупка.

Решението е да си преглътне егото и да се задоволи с нещо по-зле.

# 173
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е въпроса човек да няма очаквания, а да са адекватни, спрямо него/нея. Simple Smile
Търсят по-млади за да може те да доминират,или както се казва хвани си батко да ти е сладко.
Изобщо не е това причината, а че по-младите не са обременени и не се вглеждат така детайлно във всеки недостатък, каквито всеки има, а се вглеждат в положителните неща Simple Smile

# 174
Да, май трябва да се гръмна и да спра да живея, понеже съм на 35 и съм изпуснала всички влакове и никой мъж няма да ме иска. А ако изобщо някой се появи, трябва да се хвана за него като удавник за сламка. WTF ???

# 175
Всеки си има съдба и може твоят човек някъде да те чака.

Голям късмет си извадила, че този малко време ти е загубил.

# 176
  • Далечният изток
Ти ако слушаш тия тримата във форума, верно трябва да се гръмнеш. Айде недей! Ако толкова разбираха от жени, нямаше да са тук...

# 177
Не бе. Не се гръмвай, промени си критериите.

# 178
Скрит текст:
Потенциално винаги съм смятал по-големите градове за по-добри.
Колеги, фитнес, танци, походи, център, кафета, ресторанти.

Ама всичко изброено се пречупва и с личните предпочитания и възможности. Плюс възрастта и манталитета.
Ако си седи без приятели и приятелки (май за омъжени се спомена) в малкия град, шансът за същото в София, плюс загубено време в преход е голям.
Ако е мобилизирана, решена и наистина ѝ се мести, да, тогава София е по-добре. Което ми напомня, освен интровертност, солидна доза мързел, може би. Типично за самите мъже и жени. Затова и фитнес и танци много ме съмнява да са предпочетена опция.

Потърси в утуб видеота на кевин самюълс. Той е професионален консултант и съветник за връзки и нивото на мъже и жени. Той дели жените по следния начин. До 27 - активно търсене на връзка, 28-35 Danger Zone, 35+ No man's Land. Няма как да си позволиш и тръпка, просто няма равнопоставеност между търсеното и предлаганото.
Това е все едно с парите за хонда да питаш защо няма да ти продадат ферари.

Пак ли ще сравняваме жени с коли?
Електричките, дето им дават 300км пробег с едно зареждане, пък реално има опасност да те оставят на пътя след 60, на какви типове жени  се оприличават?

# 179
Отдавна не съм на пазара, ама за 35 годишна да е стара, ми не е. Жена ми е на толкова и е изглежда добре, заглеждат я и по-млади, и по-стари мъже. Така че не вярвам да е точно тва проблема. Няколко пъти го писах по-назад, просто се случва така при онлайн запознаствата. На мен ми се е случвало така няколко пъти, да излизам с момиче от нета, пишем си известно време, после среща на живо, уж ми хареса или си викам нека да дам шанс... и след тва греда. Не ми се получава, усещам, че се напрягам и аи адиос. Всъщност от може би 10-20 онлайн запознаства, ми се получи само с жена ми. Така че да продължава със следващия, не се намира толкова лесно точния човек, особено онлайн. Но пък възможността да срещнеш различни хора извън обичайната ти среда е много по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт