Пак неподходящия

• 21 508
  • 902
  •   1
Отговори
# 195
Защо смятате, че младите жени ги вълнуват 35+ годишни мъже?

# 196
  • София
Наскоро излизах на среща с едно 22г момиче.

Иначе, вярно, като взех да говоря за деца и май предобрих палачинката. Simple Smile Ама си ми липсва подход, факт.
Тя искала да се доказва, да работи до късно, да я разпознаят във фирмата.
Викам ѝ, добре, аз ще дондуркам бебетата, а ти ще ходиш на работа!
Тя: НЕ!!!

Simple Smile

# 197
Сигурно е така, не съм на пазара отдавна. Но и поне няколко жени около мен се сещам, дето ги взеха на по около 35 в последните няколко години, така че не е невъзможно. Факт е, че наистина след една определена възраст, особено за жените, ама и за мъжете става доста по-трудно. Формирани характери, свикнали на своето, трудно правят компромиси, след преминати определен брой разочарования претръпват и вече не изпитват такава силна тръпка като през 20-те. Обаче пак става, за тва и казвам да продължава, но наистина да не задълбава в онлайн комуникацията, вече го писахме какво се случва.

# 198
  • Далечният изток
Щото те са стари и грозни, опа исках да кажа не до там привлекателни, а се хвърлят на млади и готини и се чудят що никоя не им връзва... А се мислят за млади и вървежни, ама.... във фантазиите и сънищата им само.

# 199
  • Paris, France

Защото това виждаме около нас. Е, не всички 20 годишни искат 35 годишен, но 35 годишният е в разцвета си във всякакъв план. Дъщеря ми не харесва по-възрастни мъже и ги намира скучни. Тя пък не ходи изобщо по мъже.

# 200
Значи има хляб в онлайн запознанствата…
Хляб или пасти. Запознанства или връзки. Последното най-добре да е в реала.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 00:08 от G&B

# 201
  • Далечният изток
Наскоро излизах на среща с едно 22г момиче.

Иначе, вярно, като взех да говоря за деца и май предобрих палачинката. Simple Smile Ама си ми липсва подход, факт.
Тя искала да се доказва, да работи до късно, да я разпознаят във фирмата.
Викам ѝ, добре, аз ще дондуркам бебетата, а ти ще ходиш на работа!
Тя: НЕ!!!

Simple Smile
Тва "наскоро" преди 30 години ли беше? Grinning

# 202

Защото това виждаме около нас. Е, не всички 20 годишни искат 35 годишен, но 35 годишният е в разцвета си във всякакъв план. Дъщеря ми не харесва по-възрастни мъже и ги намира скучни. Тя пък не ходи изобщо по мъже.

Влез във форум за запознанства ясно оповестявайки годините си още в никнейма си. До 2 часа ще имаш над 5 предложения за срещи само от мъже на около 35 години, за другите даже няма да коментирам. Фетишът на мъжете за по-възрастни жени е по-силен, по-дискретен и по-разпространен от така приказвания фетиш по много по-млади жени.
Е, до една възраст де. На 60 колко по по-глеми мацки да си падат ...

Всеки с акъл в главата си си избира партньор на близки години, защото е наясно, че остаряването много стени ще издигне между тях, вместо да ги сближи. Мъж със 15 години по-млада съпруга реално приема, че като стане на 60, а тя все още е на 45, се е съгласил половината квартал да са му баджанаци...

# 203
Външният вид също може да е проблема, даже понякога е по-голям проблем от възрастта.

# 204
  • Столичанин ама не в повече :D
Значи има хляб в онлайн запознанствата…
Има хляб навсякъде, и бял и типов. Simple Smile
Ама защо мъжете във форума толкова се дразнят, че жените имат критерии при избор на партньор и толкова драпат тези критерии да бъдат смъкнати?
Това някакъв нов мъжки комплекс ли е, че не отговаряш на женските високи критерии? Значи те той да се напъне да скочи високо, а тя да се наведе!

За една жена, във времена, когато може да има деца без да е нужно да е с мъж и в брак, не виждам защо да прави компромиси със себе си?
Как се живее с компромис? Как се обиква? Като го видиш този компромис в гените на детето си как не пощръкляваш? Как се будиш или заспиваш до човек, когото не обичаш и си с него с големи компромиси?
Наистина обяснете ми! Явно вече съм овехтяла и имам някакви динозавърски разбирания, че живота не е самоцел да се размножиш без значение от кого точно. Че няма нищо лошо и сам да останеш, след като не си срещнал подходящия. Да останеш сам не е грях, не е срамно...
Е то е лесно да се говори отстрани, ама никой не ще да е на нейно място (включително и тя самата).

Влез във форум за запознанства ясно оповестявайки годините си още в никнейма си. До 2 часа ще имаш над 5 предложения за срещи само от мъже на около 35 години, за другите даже няма да коментирам. Фетишът на мъжете за по-възрастни жени е по-силен, по-дискретен и по-разпространен от така приказвания фетиш по много по-млади жени.
Е, до една възраст де. на 60 колко по по-глеми мацки да си падаш ...

Всеки с акъл в главата си си избира партньор на близки години, защото е наясно, че остаряването много стени ще издигне между тях, вместо да ги сближи. Мъж със 15 години по-млада съпруга реално приема, че като стане на 60, а тя все още е на 45, се е съгласил половината квартал да са му баджанаци...
По първата част от този пост, нали правиш разлика между срещи за секс и срещи за сериозна връзка, каквато авторката търси, втората част е типично женско разсъждение как мисли мъжа и разбира се нямащо общо с реалността, или ако проведем анонимна анкета сред 35 годишни мъже коя биха предпочели 23 годишна или 35 годишна смяташ, че 99,9% от отговорите ще са в полза на на партньора на близки години така ли? Simple Smile

# 205
  • Paris, France

Е, до една възраст де. На 60 колко по по-глеми мацки да си падат ...

Уф, темата е за 35 годишна без опит с мъжете, която търси образован, сериозен връстник за брак и дете, не за фетиши и бройкане. Да се придържаме към темата!

Да, права си. За оная работа възраст няма. Грешиш, че повечето мъже предпочитат стари жени. Търсят стари, защото не им се занимава със сериозни връзки, деца, бракове. Също защото младите жени са малко на брой, не се интересуват от връзки и деца и имат високи изисквания. Старата е за секс и до време, разбира се. Ако почне да иска да я настаняват, ремонти, бракове, край.

Не, само жените имаме по-високо качество на живот с връстник. Мъжете искат все по-млади жени. Друг е въпроса дали млада би ги искала.

Повечето 60 годишни мъже имат по-високо либидо от повечето 45 годишни жени. Имам приятелки с подобни разлики и мъжете им масово си хващат любовници, а жените едвам сколасват 3-4 оргазма седмично. Западната жена не ще секс ако не и се прави. Между другото, масово ми се оплакват от похотливостта на стари 60 и 80 годишни и от безсилието на 25 и 35 годишни.

И да, в сайт профил на 50+ годишна с големи деца е по-привлекателен от 35 годишна, бездетна мома. Проверено. Това показва какво търсят мъжете в сайта.

# 206
Около мен браковете с голяма разлика се разпадат погловно. Тези, които са с втори такива и имат малки деца се натискат докато ги отчуват.

Ще ме прощаваш Невена за нагона и моженето на мъжете с годините на 60+ не мога да го повярвам. Мераци и точене на лиги може, но друго ... надали им се получва често, често. Физиология и да, възможно е да има изключения, но са единици.

jerami , има едно нещо, което не сме обсъдили за да продължим дебата. "Мъжете" за теб са едно, а "мъжете" които мен ме вълнуват и които са в живота ми са друго. За мен важен критерии, за да нарека един мъж "мъж" е да е умен, което моментално изключва много от твоите представи за мъжко поведение.
Та мъжете, които аз наричам такива, вероятно ще се възползват от младостта и емоцията, която предлага младото момиче с голяма разлика в годините, но но няма да се обвържат с нея за съпруга.

# 207
  • Paris, France
Дорис, темата не е за тебе и за мене и нашите вкусове. Ние сме от друго поколение и запознанствата, браковете и връзките ни са се случвали в други условия.

Да, разпадат се по-често браковете с голяма разлика. Естествено е мъж да има повече търкания с жена, която е от поколението на дъщеря му. Бракът му с нея се разпада, защото е сключен 🥳. С връстничка такъв мъж няма да се ожени след чукване на 30 или 40г.

Точещите лиги 60 годишни ги има и за тях никой няма да се ожени ако не отворят широко кесията, дето викаше Сирената. Те не са обект на темата. Пак, ако на тях не им се получава често, на жените на тяхна възраст (и наша) хич не ни се получава без външен хормон.

Баща ми е бил женен за връстничка, но майка ми е с 8 години по-млада от него, а следващата с още повече. С последната са още заедно, вече 40 години. С всеки следващ брак нормалният мъж се жени за все по-млада. При жените зависи от положение, желания, възможности.

Много 50 и 60 годишни мъже, даже 70 и 80 годишни, имат деца с млади жени когато първите им жени и дъщери са вече менопозални. Факт. Чарли Чаплин, Род Стюарт, Питър Стрингфелоу, Рене Анжелил, Мик Джагър, Доналд Тръмп, Роберт Мугабе имат деца и с много по-млади жени, които са родени когато те са минали 50 и 60г.

Естествено е мъж да не се ожени за млада ако прецени, че няма сили, тя не е особено въодушевена или няма нужните ресурси. Естествено е и младата да не ще дърт ако това, което той предлага не и е нужно или може да го получи от млад.

Авторката иска връстник.

# 208
Къв Чарли Чаплин по нашите географски ширини, бе? Коя млада жена ще вземе някой дЕдо на една гола пенсия у нас?
Между другото, ММ се възхищава на един негов набор, живя човека по чужбина 15 години, прибра се и се ожени за едно момиче на половината му години, и то момиче от заможно семейство, много хубава и много млада. Тъщата по- голяма от него само с две години. Дано да са щастливи!
Но такива случаи с разлика над 20 години са изключение.
Авторката отдалеч си личи, че е отчаяна, сякаш и тиктака часовников механизъм с бомба, час по-скоро да има семейство. А мъжете обикновено не обичат да ги притискат. За нея оптимална връзка в желаната посока, би се получила с партньор 5 -7 години по-голям от нея.

# 209
Авторката отдалеч си личи, че е отчаяна, сякаш и тиктака часовников механизъм с бомба, час по-скоро да има семейство. А мъжете обикновено не обичат да ги притискат.
Авторката поне 5 пъти уточни, че той първи е отворил думата за деца, съжителство и ремонти, което самата тя намира за странно. Ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт