Пак неподходящия

• 21 508
  • 902
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не съм съгласна, че е ирационално. Тази извивка вероятно ти прави асоциация с нещо друго, подсъзнателно и дълбоко, може би спомен от детството за първия сблъсък с дадена емоция. Та логика има, ама ако човек рови достатъчно да я хване, може наистина да развали "заклинанието" и да разбере, че любовта не е чак толкова магична Joy

# 316
  • София
Не съм съгласна, че е ирационално. Тази извивка вероятно ти прави асоциация с нещо друго, подсъзнателно и дълбоко, може би спомен от детството за първия сблъсък с дадена емоция. Та логика има, ама ако човек рови достатъчно да я хване, може наистина да развали "заклинанието" и да разбере, че любовта не е чак толкова магична Joy
Науката го е хванала – хора с огледални травми са като ударени от гръм като се срещнат, то не е искра, не е чудо. Един пример, де. Но какво като го анализираме? Да не успеем да го предизвикаме или контролираме? От дълбок анализ имат нужда хора, при които се повтаря един и същи лош сценарий – мъж насилник, леконравна жена и тн. Другото си върви спокойно и без да го човъркаме.

# 317
Много мъже не са готови на такава крачка, най-честият отговор който съм чувала е " Хубава жена си ,но аз не съм правилният човек за теб" "Времето ще покаже" все някакви такива клишета, който ако не си пробвал-няма как да разбереш дали си струва или не.
Ще дам пресен пример: Пише ми човек с който преди почти година излизаме, беше ми казал че има чувства към мен-отвърнах му с същото. Обаче започна едно овъртане от негова страна,лъжи,замазване на очите,и т.н
Прекратихме контакт,и от нищото ми прописа отново общи неща-като му казах че имам приятел даже живея с него блокира ме.
Извода какъв ми е- че всеки рано или късно съжалява за избора който е направил, обаче дали ще има втори шанс зависи от това дали е способен да даде.

П.п съжалявам за чаршафа😂

# 318
  • Paris, France
Добре, дадохте ми поле за размисъл мъжете тук, че явно не ме е харесал външно. Щом мъжете сте готови за хубава външност да изринете за нула време 100 км, значи това му е проблема. Ми да беше казал след първата среща, защо ме кани на втора като не ме харесва визуално???

Защото няма как да те изчука на трета ако не те покани на втора. За оная работа външността няма значение за мъжете. Може и да е друго.

Имаш огромен проблем с вторачване и анализи на незначимо и непоправимо. Конкретният мъж не ти е харесал като външност на първа среща. Вероятно подсъзнателно го е усетил. Ако аз не съм привлечена от мъж на първа среща, втора няма. Ти, обаче, си отишла и даже си започнала да си внушаваш, че има тръпка. Няма. Бъркаш тиктакането на биологичния часовник с тръпка. Не е имало тръпка.

Осъзнай, че нищо не си загубила като се е оттеглил мъжът! Чатили сте 4 месеца, няколко срещи и текчета и чао. Сега си представи, че се беше влачила с него още 4 години или 5, бяхте направили ремонти и имаше бебе в картинката, а той осъзнава, че му е по-добре сам.

Много мъже започват връзка под натиск на близки, че им е време, но разбират, че в живота им място за друг човек няма и че предпочитат спокойствието на свободния живот. Също и жени.

Почни да излизаш!

# 319
Не мога да разбера аз, защо беше всичкото това преди това, ако не си имал тръпка или желание и изведнъж казваш, че нямаш тръпка.
Какви са тези мъже ???
Фантазьори. Авантюристи. Неориентирани. С дефицит на вниманието. Любители на холиводското кино. Всякакви. Как се запознаваш с тях също е важно за отсяването на валидните от невалидните.

# 320
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре, дадохте ми поле за размисъл мъжете тук, че явно не ме е харесал външно. Щом мъжете сте готови за хубава външност да изринете за нула време 100 км, значи това му е проблема. Ми да беше казал след първата среща, защо ме кани на втора като не ме харесва визуално???
Изобщо не е това проблема, Просто си е намерил друга по-интересна от теб, особено па след тея драми, ти му отказваш няма проблем, той ти отказва и айде цупене, и то след 3 срещи.
И не, мъжете не сме готови за хубава външност да изринем за нула време 100 км (или поне аз не съм Simple Smile ).

# 321
  • София
Не е задължително да е по-красива и интересна. Може просто да е по-удобна като локация.

# 322
  • София
Абсолютно. Омързеливиха се половете, търсят най- малкото съпротивление.

# 323
Дали?
Когато не ви е треснала светкавица и имате уреден живот по места, е малко наивно очакването единият да се вдигне. Тук говорим все пак за 100 км, не за квартал в същия град.

# 324
100 км. не е много, но едва ли това е причината. Нещо не са си паснали - тя не го харесала достатъчно, той нещо си, пък тя се понацупила, той се дистанцирал, случва се.

# 325
Не са много за спорадично пътуване за екскурзия. Не помня дали авторката спомена хоум офис ли са, но ако не са, би било сложно.

# 326
  • София
Не са много за спорадично пътуване за екскурзия. Не помня дали авторката спомена хоум офис ли са, но ако не са, би било сложно.
Беше писала, че са хоумофис, т.е. могат и на Марс да стоят и да си бачкат. Просто не си допадат, повтарям се, но за мен това винаги е взаимно.

# 327
  • Paris, France

Тя е хоум офис и е могла да ходи на гости при него, с преспиване. Ако и той работи от дома, то и двамата са свикнали да чатят и да си седят сами и затова никой не е бил напорист за срещи в реала.

Честно казано, ако сега бях на 25 или 35г и сама, щеше да ме мързи и в кафето пред блока да ида. С работата от къщи, карантините за КОВИД със затваряне на заведения, доставките на продукти и интернет шопинга дистанционното учене, повечето хора свикнахме и спряхме да се срещаме с хора извън дома.

# 328
  • София
Е, не.
Има си социални пеперудки, като мен същите.
Събират ни много неща, не може всичко дистанционно.

# 329
Е и какво толкова са видяли, което аз съм излъгал. Аз не съм лъгал, че съм Джони Деп или Скалата. Така че ок - видя ли са ме. Това не ми прави мненията грешни. Единственото, което казвам е, че хората трябва да са обективни. Не казвам на някой, че любовта ще го тресне на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт