Пак неподходящия

• 21 433
  • 902
  •   1
Отговори
# 555
Не се изразих правилно. Пак ги девалвира лесно. Намират нова всеки ден, аз със старите спят докато онези решат, че искат нещо сериозно. А не че ги гонят за лошо представление в леглото.

# 556
Не се изразих правилно. Пак ги девалвира лесно. Намират нова всеки ден, аз със старите спят докато онези решат, че искат нещо сериозно. А не че ги гонят за лошо представление в леглото.

Някой наясно с прогресиите в математиката да каже колко секс прави мъж, който намира нова любовница на всеки пет дена, но спи и със старите и така години наред. Окапал ли му е чучурът вече или не...

# 557
  • София
А, тези с едното представление не ги гонят, те сами се омитат, защото си знаят и разчитат, че всяка следваща ще мисли, че от един път не могат да се правят изводи.
Иначе тези с новата всеки ден и старата на стенд бай, браво. Уважавам това, още повече като е откровено несериозно, то направо си е кът. Повечето мъже са се разкекавили и уж викат, че не искат нищо сериозно, после като се лепнат и стане неприятно да им се обяснява, че никой не им дължи пръстен.

# 558
Може да го съдим, защото се занимава само със секс вместо да работи и да допринася за благото на обществото, в което всички живеем 😃

# 559

Някой наясно с прогресиите в математиката да каже колко секс прави мъж, който намира нова любовница на всеки пет дена, но спи и със старите и така години наред. Окапал ли му е чучурът вече или не...

Нека не бъдем буквалисти....да кажем, че от години въртят по няколко мацки, но това не значи всяка дума да я разбирате буквално. Харесвани са от жените и те нямат големи задръжки...това не значи, че като идат и свалят лелката касиерка в супера.

# 560
  • София
Бе то технически е трудно да се намери време за тази математика. Кога работи, спи, яде? 😁
И за двата пола важи това.
В смисъл аз пък познавам такива жени. Но не ги сменят всяка седмица. Примерно въртят 4-5, с един се виждат редовно, с другите - веднъж месечно или по-рядко.

# 561
Може да го съдим, защото се занимава само със секс вместо да работи и да допринася за благото на обществото, в което всички живеем 😃
Или любимото тук- да не си губи времето с егоистични забежки, а не отглежда с една жена поколение до пълнолетие.

# 562
  • София
Бе то технически е трудно да се намери време за тази математика. Кога работи, спи, яде? 😁
И за двата пола важи това.
В смисъл аз пък познавам такива жени. Но не ги сменят всяка седмица. Примерно въртят 4-5, с един се виждат редовно, с другите - веднъж месечно.
Има свободни професии, или занимания по заведения от разни видове, там много често работят оборотните типажи. Нищо лошо, симпатични са повечето такива, които познавам. Страдат само онези, които искат да ги променят, иначе са доволни повечето им контакти.

# 563
Обаче интересно как казвахте да не съдим жените и като дадох един пример с мъж, който не ви харесва морално, веднага тъничко почнахте да сменяте плочата. Налепихте му кви ли не кусури. Само луд още не сте го изкарали. Доста сте обективни, дами.

# 564
Обаче интересно как казвахте да не съдим жените и като дадох един пример с мъж, който не ви харесва морално, веднага тъничко почнахте да сменяте плочата. Налепихте му кви ли не кусури. Само луд още не сте го изкарали. Доста сте обективни, дами.
Не, просто отговаряме по същия начин, демонстриран тук многократно. Тънък нюанс.

# 565
  • Далечният изток
Стига си провокирал с някакви измислени персонажи. Че и ти се връзват на глупостите...

# 566
И защо реши, че са измислени. Имах 2ма познати, занимаваха се с пикап, мускулести, с добри професии и редовно си въртеха по 2-3 яки мацки. Защо реши, че си измислям. Егати провокаторите с измислени обвинения. Все аз лъжа.

# 567
  • София
И аз познавам такива мъже, не един и двама. Нищо лошо не мога да кажа. Някои завъдиха и по едно дете, но си ги гледат. Продължават да сменят жените, така им харесва. Всички са наясно, не виждам проблем.

# 568
  • Далечният изток
2-3 мацки или намират нова всеки ден?! Хайде като си измислиш една версия, дръж до край.
Иначе с по 2-3 мацки и аз познавам.

# 569
Буквалист...така - занимаваха се с пикап, ходил съм с тях, ама не съм им светил. Общо взето всеки петък ходеха по дискотеките. Със сигурност това не е математика, сигурно е имало периоди дето са били и на сухо. Но в добри периоди имаха по 1-2 гаджета и на някой друг месец закачаха по още 1 за 1 вечер и така. Ако искаш точна статистика, да им звънна. Ама вече не се виждаме и не вярвам отчет да ми дадат. С 2 думи въртяха по няколко мацки...да не се приема буквално. За драмата в детската трябваше да качват чатове, че да ми повярват. За кво ми е все да ви лъжа. Не ми трябва измислено форумно его. Доста лоши неща съм написал и за мен - като че съм хипохондрик и т.н. Не виждам за кво да си измислям. Ей всяко изречение ще си го оняснявам по 100 пъти. Ако искаш вярвай. Приеми че си измислям. И готово.

Общи условия

Активация на акаунт