Пак неподходящия

• 21 396
  • 902
  •   1
Отговори
# 645
Тия много избиращите и оценяващите със сигурност си ходят сами.

# 646
  • София
Над 40 излизаме извън класирането.
Ама напоследък пък се харесват такива жени.
Хм, 10-8(+4)*5/9#@ 🥸🤯

# 647
10 ка - Меган Фокс. Не познавам мъж дето да е казал - абе тая е грозна, ще я върна.

# 648
Меган Фокс като по-млада може и да е била 10.

# 649
  • в сърцата на децата <3
10 ка - Меган Фокс. Не познавам мъж дето да е казал - абе тая е грозна, ще я върна.
Аз пък познавам 😂 Реално дали ще я "върне" няма да узнаем, естествено. Но принципно - и тя на някой е омръзнала...

# 650
  • София
Още ли сме на точкуването 🤦🏼♀

# 651
И на Меган Фокс ѝ изневериха наскоро, скъсала с гаджето. А гаджето не знам колко е според форумските философи.

# 652
  • Далечният изток
Чакай да го видя. Ей сега ще го оценя обективно.

# 653
  • София
Меган е на 36, с три деца.  Голям смелчага би я взел за жена. Не говоря за раз, а за жена.
Гаджето й ми е 00

# 654
Меган беше красива като по-млада. С тези корекции по лицето хич не е 10.

# 655
Изобщо познаваш ли мъж, дето да е бил реално пред тая дилема дали да я върне или не...?

# 656
  • София
Разбира се, че има обективна оценка и обективни критерии за привлекателност.
Дами, понякога трябва да се научите да ги слушате тези мъже.

И само да допълня, че понеже красотата вече отдавна е доста достъпна, поради напредъка на естетичната и козметична индустрия, всъщност качествата, които остават в сериозен дефицит са нежността, женствеността, изяществото, грацията и прочее. Черешката на тортата е добротата и благородството, като висша форма на елегантност. Само, нали- да не бъркаме добротата с глупост.

Иначе дефиницията при мъжете, относно женската привлекателност е изумително проста и се свежда до две категории.

# 657
Ауу, гаджето й е ,като кръгъл олигофрен.
00 оценка от мен, за визията.

# 658
  • Далечният изток
От мен -5...
Тя като тъмничка сигурно харесва светли мъже. Аз съм руса и харесвам тъмни мъже. Този ми е .... (повръщащ емотикон)

# 659
  • в сърцата на децата <3
Леле, за гаджето ще премълча, ама тя се е оср@ла с тия корекции... Ужас. А беше много нежно и красиво девойче...

Общи условия

Активация на акаунт