Къде в Пловдив? - тема 100

• 38 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
виждали ли сте по магазини/аптеки стъклена чашка за промивки на око? Най-удобно ще ми е край Гагарин и Кършака, но ако сте виждали и другаде, споделете 🙂
Скрит текст:
Провери в аптека Тримонциум, на Четвъртък пазара, на ъгъла или в 36.6 (стълбичката) срещу пешеходния светофар на ВМИ, на Васил Априлов.
В първата купих скоро стъклени шишета, нови, с капкомер.

# 301
  • Пловдив
Детски ендокринолог - д-р Нарцис Калева-Ходжева, МЦ Палечка. Часове се записват през супердок. Задължително иска направление с код 34. Преглежда само деца до 18 г.

Питах в темата за лекари, но ми се струва, че тук е по-вероятно да получа мнение за добър детски ендокринолог?
( и всъщност, за консултация, може ли и такъв за възрастни да се търси?)

# 302
Здравейте, къде в Кършияка има млечни продукти на Елби?
Ако търсите техен фирмен магазин - в Пловдив нямат. Иначе в обичайните вериги: Лекси, Кауфланд, Билла (не знам има ли ги още там), Кооп - това е ново - на Брезовско шосе имат магазин.

# 303
Здравейте, някой знае ли къде във физически магазин мога да намеря от светещите стикери луна и звезди, които се лепят по тавана?

# 304
  • Пловдив
Проверете из левчета, книжарници, Джъмбо.

# 305
Миналата седмица взех от Пепко стикери.

# 306
Момичета, здравейте. Препоръчайте ми добър детски УНГ, да работи със здравна каса и по възможност часовете да не са чак за след 3-4м. Идваме си в Бг за 10 дни с дъщеря ми, която е постоянно с ушни инфекции и ангини, иска ми се да я прегледат и да и изчистят ушната кал. Важно ми е да е детски и да чисти уши добре, защото ми е леко филм тази процедура. Благодаря

# 307
  • Пловдив
Момичета, здравейте. Препоръчайте ми добър детски УНГ, да работи със здравна каса и по възможност часовете да не са чак за след 3-4м. Идваме си в Бг за 10 дни с дъщеря ми, която е постоянно с ушни инфекции и ангини, иска ми се да я прегледат и да и изчистят ушната кал. Важно ми е да е детски и да чисти уши добре, защото ми е леко филм тази процедура. Благодаря
Доктор Должиков 5 ДКЦ
В Пълмед доктор Криворов
В Каспела доктор Милинич има и частен кабинет

# 308
Доктор Должиков 5 ДКЦ
В Пълмед доктор Криворов

Благодаря. А при кой сте чистили ушите?

# 309
  • Пловдив
Доктор Должиков 5 ДКЦ
В Пълмед доктор Криворов

Благодаря. А при кой сте чистили ушите?
Последно при доктор Должиков

# 310
Сега проверих, часовете са им краят на май, или юни месец 😢 в Пловдив сме в началото на май. Четох и за др. Крема добри отзиви.

# 311
Чистенето на уши общо взето не е като мозъчна операция, защо се филмирате?

# 312
За добър доктор по каса за след 10 дни е доста сложно. Вижте д-р Бойко Димов, но и там ме съмнява. Ако сте на платен прием,, може да минете и по-рано.

# 313
  • Точно където трябва
Аз Должиков не го познавам, но в офиса се разказват легенди за него. От колеги, които си водят/ са си водили децата. От мръсните му нокти и мърсотията като цяло, незнайно от къде вадещ инструменти, до лечението с кортикостероиди. Жената нека си прецени, но е добре да знае

# 314
Милинич може да ви вмъкне в графика си. Обадете й се по телефона и й кажете за какво става въпрос. Винаги приема и деца без час.

Общи условия

Активация на акаунт