Объркана съм

• 12 769
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
Не съм съгласна с мненията в стил: "Натискай си парцалите, че навън другите мъже какъв страшен ужас са..." Rolling Eyes

# 196
Напротив, като й покажеш, че не си за единия секс, не си нийди и имаш и други опции, повече тичат. А с много гонене на мацките и нийдинес, може да те мота и пет месеца...и накрая - абе чувствам те само като приятел. А като я жегнеш, че не е единствената и не ти е тупнал тупана да си точно с нея, по кълват.

# 197
Футболеро, ужасно си прекалил с глупави клипчета за алфи и пикапъри, просто е страшно положението.

# 198
Не бе човек, това и опита на мен и всичко около мен го показва. Ти също се привличаш като всички жени от едно и също поведение, ама не го осъзнаваш.

# 199
  • София
Този фунамент, мъжът да е с избор, търсен, слушан заляга като първопричина в 99% от женските претенции към мъж, в т.ч. да е със силен глас, да е оратор, да не се взема насериозно (да има чувство за хумор, ама именно спрямо себе си и околните), да има около него мъже, жени, да е решителен, да чертае граници, гените му също да са търсени, съответно и бъдещите ѝ деца, и тн и тн и тн.

Ама нищим най-костеливия орех на женската психология.
Много ясно, че няма да се приеме. Или най-малкото, няма да се признае ...

# 200
Какво значи алфа-мъж? По такъв, по който трябва да тичам ли? Аз на това му викам обикновен комплексар. Laughing
Не тичам по никой мъж. На който не му харесва с мен, прав му път!
Не съм останала без кандидати.

# 201
  • София
Алфа мъж ... няма такова животно! Simple Smile   (щом не тича подир мен)

# 202
Абе не знам ама гледам в природата все мъжките екземпляри се пънат/перчат/ и прочее, за да привлекат вниманието.. не съм видяла някой вид, при който женските да гонят мъжките Thinking

# 203
Но пък понякога ги ядат след употреба Simple Smile

# 204
Абе не знам ама гледам в природата все мъжките екземпляри се пънат/перчат/ и прочее, за да привлекат вниманието.. не съм видяла някой вид, при който женските да гонят мъжките Thinking

Гонят, ама с един спят сто, а с друг - нула. Слочаенос?

# 205
  • София

За всеки влак си имало пътници, любовта е сляпа, "аз имам едни познати, където ...", "ако ги разбираше толкова, нямаше да пишеш в бгмама", "как пък никоя не те взе", "коя те нарани", "психопат ... и ескалира ... да се обеси профилактично", "прекалил с клипчетата", "некачествен материал", "това важи само за тийнейджъри до 29. При зрелите 45+ нещата са различни, ама нямате опит, нямате опит (с такива)" Joy

# 206
  • София
Напротив, като й покажеш, че не си за единия секс, не си нийди и имаш и други опции, повече тичат. А с много гонене на мацките и нийдинес, може да те мота и пет месеца...и накрая - абе чувствам те само като приятел. А като я жегнеш, че не е единствената и не ти е тупнал тупана да си точно с нея, по кълват.

Така ще хванеш само жени с болно его (нещо като описаната "алфа" Joy) , които искат да си докажат, че стават, и после вече няма да си им интересен. Такива "техники" работят, ако искаш да забиеш някоя в дискотеката за еднократен секс, но нито такъв мъж, нито жените, дето ще му вържат, могат да създадат нормална и качествена връзка.

# 207
Ти да не си анализирала всички връзки, че говориш такива измишльотини.

# 208

Не. Казват му финикийски знаци. След златен петел тича цяло ято кокошки. Ама не заради харизмата му, ами заради златните яйца, които могат да снесат при допир с него.
Представи си сега Доналд Тръмп като обикновен чичо от село Горно Нанадолно. Ще ли му обърне внимание дори местната циганка кака Мара-Дащната? Satisfied

# 209
Парите са много солидно алфа качество. Показва, че можеш и имаш повече ресурси, а с това и по-добре ще осигуриш поколението си. Лъвовете го мерят във физическа сила, хората в пари.

Общи условия

Активация на акаунт