Объркана съм

• 12 768
  • 466
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ти да не си анализирала всички връзки, че говориш такива измишльотини.

Някои неща си имат логични закономерности.

# 211
Парите са много солидно алфа качество. Показва, че можеш и имаш повече ресурси, а с това и по-добре ще осигуриш поколението си. Лъвовете го мерят във физическа сила, хората в пари.
Ma те може да са наследствени. А ти пак да си последната буква от гръцката азбука, въобразявайки си, че си алфа.
Тогава положението е страшно, особено ако изпаднеш и ги похарчиш. Това може да те докара до лудост.
Жените надушват такава несигурност в партньора още в зародиш. Дърпат финикийците и бягат.Laughing

# 212
Като нямате аргументи, вадиме клишета. За мен закономерностите са други. И наблюденията ми.

# 213
Мненията за "сакън, не рискувай, няма да намериш нищо по-добро" са доста пораженчески и депресиращи.
Да се натискаш в живота да седиш в някаква рамка, за да не получиш житейски удари, говори единствено за ниска самооценка и липса на хъс за живот.
Животът е шарен и предлага безброй различни възможности. Стига да си способен да ги видиш.
//
Не разбирам защо му обръщате толкова внимание на Танграта – като паун с пооскубани пера е. Перчи се, пък където мине. Е, не минава навсякъде.

# 214
Мен лично ме дразнят хора, които се правят на голямата работа, а всъщност са едно голямо нищо. И не виждам смисъл да си избиват комплексите по форуми, но явно няма къде другаде.

# 215
Никой не ме дразни, стига да не ми обяснява какво съм и какво мисля / чувствам. Е тогава вече става забавно.
//
Примитивните похвати за сеене на интрижки между жените, че да се бият за коча, са характерни за мъжлета с нестабилна психика и несигурни в себе си.

# 216
  • София
Като нямате аргументи, вадиме клишета. За мен закономерностите са други. И наблюденията ми.

Искаш да кажеш, липса на аргументи като да наречеш казаното "измишьотини"? Satisfied

Похвати като пикъп-ът разчитат точно на това - целят се в неосъзнати и несигурни жени, използват техники за подбиване на самочувствието и вкарване в емоционална обърканост. Такива неща не работят върху зрели и осъзнати индивиди, а разчитат основно на болно его. А разбира се, с пикъп не се занимават успешни индивиди - това е техника, до която прибягват мъже, които нямат успех с жените. Комбинацията между едните и другите е токсична.

Преди години мисля, че ми се пробва един такъв. Спря ме един добре изглеждащ и усмихнат младеж на улицата, изсипа ми куп комплименти и ми поиска телефона. Дадох му го, а той звънна, не помня с точност, но може и месец по-късно да е било. Още на улицата предположих за какво става дума, но опита да се прави на интересен съвсем затвърди мнението ми. Който има интерес - и самочувствие - не действа така. Някоя неориентирана девойка обаче щеше да се обиди и да се върже, за да докаже на егото си нещо. Ето това визирам Wink

# 217
Май не минава никъде, като гледам.
Не мога да разбера защо се пробутва тази глупост на/за мъжката курва, която не подбира и жените я прескачат, обаче била алфа. Хайде по-сериозно. Дори действително да е реализирал много контакти с високо КПД с жени (това са контакти, които стигат поне до секс, а не просто видели се веднъж и жената гоустнала), аз бих била много притеснена. Болести, забравени деца, невъзможност да поддържа отношения.
Както и да го въртя, такъв мъж е нещо, което ще прескоча. Гледам, че по дефиниция това ме прави 7. Мерси.

# 218
То това за мъжкарят дето спи постоянно с различни и се пази да не го лапне някоя за по-дълго е топ на топа само сред мъже съм забелязала.
Осъзната и емоционално зряла жена обикновено се надсмива над подобни индивиди.

# 219
Това не са техники да излъжеш някоя заблудена. Техниките са за не алфите. Алфата му идва натурално. И жените не се лепят на техника, а на силата, която излъчва алфата.

# 220
Верно ли? Joy

# 221
Май не минава никъде, като гледам.
Не мога да разбера защо се пробутва тази глупост на/за мъжката курва, която не подбира и жените я прескачат, обаче била алфа. Хайде по-сериозно. Дори действително да е реализирал много контакти с високо КПД с жени (това са контакти, които стигат поне до секс, а не просто видели се веднъж и жената гоустнала), аз бих била много притеснена. Болести, забравени деца, невъзможност да поддържа отношения.
Както и да го въртя, такъв мъж е нещо, което ще прескоча. Гледам, че по дефиниция това ме прави 7. Мерси.

Ами явно за някои мъже това било алфа Grinning
Е, реалността е друга.

# 222
  • София
Това не са техники да излъжеш някоя заблудена. Техниките са за не алфите. Алфата му идва натурално. И жените не се лепят на техника, а на силата, която излъчва алфата.

Тук съм напълно съгласна. Но много малко са истинските алфи, а уонаби алфите са мнооого. Всякакви пикъп, редпил и т.н. движения са точно опити да се фейква алфата. Но разбира се, резултатът е болен, защото става дума за манипулация, а не за истинско самочувствие. Зрял човек с истинско самочувствие няма нужда от такава нагласа към жените - напротив, истинските алфи обикновено имат искрено позитивно отношение към жените. И им се получава и сексът за една нощ, и връзките.

# 223
Съгласен съм с теб. И да в началото пикап техниките са нелепи за един прохождащ. Но с количествените натрупвания идват качествените изменения. Човек почва с техника, после почва да натрупва самочувствие и да се подобрява. И все пак натуралната алфа е най-добре. От бета да стане алфа е много трудно и не всеки става.

# 224
Не съм сигурна дали работят тея неща. Едно време още като бяхме млади бях с две приятелки на дискотека, там ни заговориха някакви двама (чичаци от наша гледна точка), от които единия се представи като известен експерт по връзките и пикъп артист. Обясни ни как искал да ни черпи и как сме щели да го харесаме.

Започна да прави фокуси пред дискотеката, където пушехме.

Беше адски жалък.

Гугълнахме го после, действително беше известен, наизлязоха и хиляда интервюта, участия в телевизията и прочее.

Та на тоя му плащаха някакви отчаяни мъже да ги научи как да забиват жени… въргалях се от смях.

Общи условия

Активация на акаунт