Набор 2003

• 77 629
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Какви са цените?

# 511
  • Сливен
Днес говорих с човек от кампуса, но едва сега успях да стигна до бг мама.
Основно са чуждестранни студенти. Запълнено е изцяло към момента, има списък на чакащите, за едно място - 4-5  човека. Всяка стая си е обзаведена, със самостоятелна баня, има напълно обзаведена кухня на всеки етаж, не разбрах на колко стаи се пада обаче. Питах за споделените стаи, с идеята, че може да си намери приятелка за съквартирантка - таксата е 270 евро месечно на човек, за стаята 540 евро. Това включва наем плюс всички режийни разходи. Има услуга почистване на стаите, която мисля също влизаше в тази сума. Изглежда чудесно...

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 00:40 от ТИHHА

# 512
  • София
ИЧС имат общежития на Плиска, които дават и на външни студенти, но не знам за колко дълъг срок. Мои близки бяха там почти половин година.

# 513
Питах за споделените стаи, с идеята, че може да си намери приятелка за съквартирантка - таксата е 270 евро месечно на човек, за стаята 540 евро. Това включва наем плюс всички режийни разходи. Има услуга почистване на стаите, която мисля също влизаше в тази сума. Изглежда чудесно...

Тинна, като отидеш на резервирай, избереш следващия пълен месец, 1 човек, най-малката самостоятелна стая е 5000 лв., най-голямото - студио за двама - 9000 лв. Вярно, със закуска и с вино. Това излиза на сайта им.
Или аз съм в грешка, или има намаления за студенти.

# 514
  • София
Това са цените за хотела, не за кампуса.

# 515
ТИННА, може да пробвате да кандидатствате за общежитие в друг университет ако има свободни места. Знам за случай на студент в ТУ, който поради лошите условия се премести на общежитие в Пощенския (ВУТП).

# 516
Може да се кандидатства в блок на друг ВУЗ. Следете кога ще пуснат информация за класирането.
Обикновено това става края на октомври, началото на ноември.

# 517
  • Сливен
Благодаря ви!:heart:
Ще го мислим... На този кампус цената е като на квартирите май, без почистването.

# 518
  • Бургас
Момичета, имаме проблем с един мъдрец, който расте накриво. Трябва ни хирург, намерих двама, ама сега зор защо не били в студентски град. Някой ако е чувал да ми съдейства.

# 519
  • София
Момичета, имаме проблем с един мъдрец, който расте накриво. Трябва ни хирург, намерих двама, ама сега зор защо не били в студентски град. Някой ако е чувал да ми съдейства.

Не са в студентски град, но препоръчвам клиника Смайл фактори. Дъщеря ми вади два такива мъдрица вече.
Д-р Кумитски. (Имат клиника в кв. Оборище и на Бъкстон)

# 520
В Студ. Град не съм чула за добри хирурзи и въобще за добри зъболекари, даже навремето на една позната голяма поразия направиха, когато се подвизаваха някакви стоматолози в Студ. поликлиника, така го извадиха, че раздробиха костта и само ядове. Наистина беше отдавна, но не съм чула в квартала да има такива добри специалисти. Въобще да не се чуди и да иде, където препоръча Маги Света. Аз за съжаление не мога да препоръчам, на мен 2 пъти ми се наложи и ми ги вади нашата зъболекарка.

# 521
  • Чикаго / София
Хич да не чака да намери някой в студентски град, а да отиде при добър специалист, който с това се занимава. Не е шега работа ваденето на мъдрец, особено на такъв, който не е поникнал още. На Дени ѝ извадиха два, които растяха към другите зъби. Не бяха поникнали още и си беше хирургична интервенция. Нямам препоръки за София, но да не ходи на случайни места. magi_sveta е дала препоръка.

# 522
  • София/Благоевград
Салиев Дентал Кеър препоръчвам.

# 523
Друг въпрос, може и да е коментирано, извинявам се.
Има ли студентски стол, който работи събота и неделя?

# 524
Друг въпрос, може и да е коментирано, извинявам се.
Има ли студентски стол, който работи събота и неделя?

Не.
Само в делничен ден работят.

Общи условия

Активация на акаунт