Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не мога да забременея

  • 416
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3
Здравейте! За първи път след много четене по формите днес си направих регистрация и пиша.
На 26 години съм нямам бременности. Мъжът ми е на 40 години има две деца.
След тежко лутане по лекарите се озовах в “Надежда”.
Бяха ни казали от болница преди това, че той (мъжът ми) има разширена вена,  за това мурфологията му от нормални 4% е на 2%.
Доктор Маки ни успокой, че спермограмата не се гледа само по този фактор, а общо по шест ( бързина на сперматозоидите, количество, качество…). Оказа се, че има кистичка, която трябва в времето просто да наблюдава и думите му бяха “ Скоро не съм виждал по-хубава спермограма на 40 годишен”.
Препоръча ни Доктор Персенска. С хилядите документи отивам при нея , с лекувана хламидия, преди 7-8 години направена операция от доктор Горчев на шийката на матката (папилома), премахната и изследвана… след махнат апендисит… Доктор Персенска ми прави цветна снимка за първи път! След нея ми казва, че дясната ми тръба е “трудно проходима” и че имам сраствания вероятно от операцията на апендисит а. Започваме инсеминация 1, неуспешна. Инсеминация 2 също. Сега чакам на 8ми март се пада 12ти ден, в които да си направя тест за бременност, след трета инсеминация.
Каза ми също, че на този етап не вижда причина да ми прави лапароскопия. А другата ми тръба изглеждала, добре…..???
Изморих се, найстина….
Не знам на правилното място ли съм? Да продължавам ли с процедурите… и след това да кандидатствам по фонд…
 Ще се радвам ако някой ми даде лъч светлина!

# 1

Общи условия

Активация на акаунт