Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 24 435
  • 649
  •   1
Отговори

Анкета

Коя е любимата ви двойка от "90 дни: Великобритания"?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 05 апр 2023, 15:40
* Може да изберете максимум 3 опции.

# 285
Американците в предаването хвалят Деби, но в Редит масово я недолюбват.
Особено откакто каза, че харесва Крис (онази, дето се прави на лесбийка) и нарече партньорката й Джейми златотърсачка.

# 286
  • Sofia

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 08:13 от Doli

# 287
Понякога си мисля, че роднините на такива хора, като мис Деби, ще им направят услуга, ако ги освидетелстват. Не да ги вкарат в заведение или да им дават лекарства, само да има нужда от още един подпис, когато решат да разполагат със спестяванията си, или когато решат да се преместят завинаги в екзотична държава, чиито език и култура не познават.

# 288
  • София /Абсурдистан
Синът на Деби много се притесняваше за нейните пари и имоти, да не и ги вземе Осама Simple Smile А на него просто му се живее в САЩ.

# 289
Ами, нормално е да се притеснява майка му да не бъде ограбена. Това се случва често и в България - такива гледачи се залепват за самотни старци, понякога се и женят. И скоро след като се уреди имотният въпрос, старецът мистериозно умира.

# 290
А Осама без един зъб, кривоглед и слаб като треска е истинско въплащение на мъжествеността и красотата. Но видиш ли били артисти.
Даже е разноглед. Гадже-мечта Grinning

# 291
Миона се е снимала пред кола и твърди, че за нула време е осъществила Американската мечта, а в Редит я скъсват от подигравки. Дори в коментарите под снимката, има негодувание:

П.п. снимката не е нова, но дискусията в Редит е от вчера. Все още се дразнят Simple Smile

# 292
  • Sofia
А защо я подиграват?

# 293
Защото не вярват, че е купила колата (а просто се е снимала пред нея), освен това не са съгласни с нейната история за бързата адаптация в САЩ.
Под самата снимка доста хора са й писали, че също са емигранти и това не е вярно, а тя е успяла бързо (ако приемем, че е успяла), само защото е имала много помощ, както и заради славата от предаването.

# 294
  • Sunshine state
Ами вярно си е, малко или много. И все пак е успяла по един или друг начин. 😁 Хората ги е яд, когато някой парадира, а тя пък не е от най-скромните и е нормално да има такава реакция.

# 295
Ама Джибри също парадира, а реално няма нищо. По едно време твърдеше в Инстаграм, че е продал свой панталон за 20 000 долара (или нещо подобно).

П.п. за мен нещата, купени на кредит не са мои, а на банката, така че не се броят (имам предвид, че ако Миона наистина си е купила Порше, но не е изплатено, реално не си е купила нищо).

# 296
Ppppp аз съм на същото мнение ...

# 297
  • Sunshine state
Ние не знаем дали си го е купила, или е на изплащане. Обаче това с нещата на изплащане си е култура тук и всъщност дори да имат хората пари да вземат даденото нещо и да го платят на момента, не го правят, защото това всъщност ти носи пари - моята кола например е на 2% лихва взета 2019г. Парите ми инвестирани ми носят доста по-голям процент и съответно тя не само се изплаща сама, а ми носи и дивиденти. Ако я бях изплатила веднага нямаше да имам пари в банката, които да ми носят печалба. Дълго е за обяснение, но изплащането не е само защото човек няма пари, а има и друга страна. Милионерите дори си взимат неща на изплащане и не е защото са бедни. Парите ти правят пари, защото са в обръщение.
Миона и нейният не ги знам колко са богати, но е факт, че трупат дивиденти от славата си, дори от негативната такава. Не вярвам да е продал панталон за 20К, обаче. Никакъв шанс.

# 298
Макар и със закъснение, изгледах съботното "Наобратно". Две от двойките вече се разделиха. Риши индиеца и леля му от САЩ, както и Усама мароканеца и леля му от САЩ. Няма да има сватби. Лесбитата се ожениха в Колумбия, но ще има скандали в идния епизод, пак за пари и наеми.

# 299
Pupi това което пишеш за кредитите ми стана много интересно но май в българия го няма ..тук данъкоплатеца трябва да е набутан от всякъде ...

Общи условия

Активация на акаунт