90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 256
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Този е по-зле и от онзи Дейвид (на Лана) и от онзи баптисткия пастор (забравих му името), дето  имаше "връзка" с Махогани и ходи до Перу. След няколко тенекии се срещнаха. То може да има наивни хора, ама чак пък толкова... Това за мен са олигофрени. Не може да не искаш разговор на камера и да пращаш 7 години пари на някаква украинка, която дори не се показва на камера да си говорите нормално.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 00:09 от diziler

# 406
Този е по-зле и от онзи Дейвид (на Лана) и от онзи баптиския пастор (забравих му името), дето  имаше "връзка" с Махогани и ходи до Перу. След няколко тенекии се срещнаха. То може да има наивни хора, ама чак пък толкова... Това за мен са олигофрени. Не може да не искаш разговор на камера и да пращаш 7 години пари на някаква украинка, която дори не се показва на камера да си говорите нормално.

Относно  Дейвид - с нереалистично високи очаквания ( дамата да е много по-млада и много красива),
а тя е изпечена мошеничка, която знае как да го баламосва...

Сещам се и за горкия Сизър...
"Сизър и Мария – трагикомична „любовна“ история.
Сизър (или Цезар, 46 г.т.) е от Северна Каролина, а Мария (28 г.т.) – от Украйна. Той е педикюрист по професия (твърди се и че е актьор, но за това няма солидни доказателства), запознава се с нея в сайт за запознанства с жени от Украйна. Двамата поддържат връзка от растояние – освен чрез сайта и по телефон. Тя често му изпраща клипчета, в които го нарича „моят съпруг“, но никога не споменава името му (т.е. тези клипчета може да са изпратени и на повече от един мъж). Освен това, сайтът предлага специална опция – да се изпращат скъпи подаръци на дамите и Сизър твърди, че е похарчил общо към 40 000 долара, за да ухажва любимата си.
Въпреки това, тя винаги намира причина да не се срещне наживо с него. По време на сезона, Сизър беше планирал почивка в Канкун за двамата, но Мария отново не дойде. Оказа се, че този път вината е негова, защото кредитната му карта е била отказана и тя не е успяла да си купи билет (уговорката им е била той да поеме всички разходи). След кратък разговор по телефона Мария скъса с него, но той не изгуби надежда. Много фенове на предаването се съмняваха, че тя съществува (или по-скоро в това, че той е общувал с жената от клиповете и снимките). За шок и удоволствие на зрителите, Мария се появи в пряка връзка във финалния епизод (епизодът с интервютата на участниците). Тя каза, че общува с много мъже на сайта, че изобщо не е привлечена от Сизър и че той лъже за парите, които твърди, че й е изпратил. Това сложи окончателен край на връзката им.
Любопитно е, че след сезона Мария се срещна (по време на екскурзия) в Барселона с Джеси (бившият на Дарси) – не е ясно какво са правили заедно, вероятно просто и двамата са жадни за слава и обичат да се появяват в клюкарските сайтове. Сега тя има профил в Камео и все още заработва на сайта за запознанства.
Сизър започна нова онлайн връзка, този път с американка. Неотдавна те обявиха, че връзката им е приключила, а той твърди, че това е станало, след като й е изпратил 60 000 долара."

# 407
Обаче Дейвид твърдеше, че е милионер. Милионерите - дори да не са красиви и млади, обикновено си намират красиви и млади партньори.

Да не говорим, че Лана не беше толкова хубава на живо - с изпъкнали зъби и малко спаружена (колкото и сексистко за звучи - по-скоро ми изглеждаше около 45 годишна).

# 408
Милионер но живееше съвсем обикновенно това възможно ли е ?

# 409
Възможно е, има си голяма къща и кола. Не е задължително да харесва екстравагантен начин на живот.

Скрит текст:
Аз познавам 2-3 милионери в Плевен, за които изобщо не можеш да кажеш, че са милионери като ги гледаш, ама имат по няколко апартамента на центъра, офиси и т.н. Не за всеки е важно да се прави на гъзар, ако може да живее охолно.

Безвратият Ед е милионер, а къщата му не беше нищо особено.

# 410
  • Sofia
Да не забравяме и друга важна особеност, валидна за Щатите – там, според статистическите данни, броят на милионерите е около 22 милиона, или 8.8% от пълнолетното население, т.е. далеч не е рядкост да срещнеш човек с подобен net worth.
Но и мащабите са доста различни, спрямо българските. В САЩ една най-обикновена къща би могла да струва 1-2 млн., в зависимост от локацията.

# 411
Като гледам, повечето участници не са милионери, даже са по-скоро в другата крайност.
Добре, че е предаването, да си стъпят на краката.

Между другото, бившият на Дарси - Том, се правеше на голямата работа, но беше излязла информация, че декларира около 20 000 лири годишно, което е много малко по английските и американските стандарти. Сигурно Марая, която е богата, затова не иска да сключат брак, защото ще й увисне на врата.

# 412
  • Швейцария
И аз познавам доста милионери, които живеят съвсем скромно.
А този пълничкия и глухия ги разбирам, и те си търсят щастието. Просто са лесни жертви на разни измамници.
Но пък не разбирам Ейприл, мацката докторка от Любов в рая. Топ мадама, богата и красива. Може да си хване всеки. Но си хваща някакъв бедняк от майната си и му праща пари.

# 413
Меме от Редит - 90-дни версия на Барбенхаймер:

# 414
  • София /Абсурдистан
Има жени, на които това им е бизнесът - чатят с много мъже едновременно и измъкват пари от когото може. Приказката за лудия и баницата всички я знаем.

# 415
  • София
Гледах те ли вчерашния епизод на новия сезон?
Няма една нормална двойка. Много ми стана жал за Тайрел и неговата "Кармела". Знам, че е малоумно 4 години да говориш с някога без да сте се виждали на камера, да изпраща пари, да лети до Барбадос и никой да не се появи, но от друга страна отчаянието и самотата замъгляват мозъка.
Развам и Аманда са най-близкото до "нормално". Той иска да отиде в САЩ да стане Сталоун, тя не знам какво иска. Има по хора, които не ревнуват, че гаджетата им са стрийптизьори или продават тялото си. Ако тя приеме, че. Той се съблича онлайн и прави виртуален кекс, всичко ще е наред.
Джазмин си е чисто и просто златотърсачка и не го крие. Жената чак за завещанието на Джино е написала.

# 416
Аманда всъщност нищо не приема - гледах малко напред и тя наистина не знае за какво е там.

# 417
  • Швейцария
И на мен ми е жал за Тайрел. Много е добродушен и си търси щастието. Даже не може да се осъзнае, че е излъган.
Разван и Аманда ми изглеждат нормални.  Това, че той няма сушилня е прекалено, апартаментът му е супер. Но според мен е режисирано.
А Джасмин ММ не я позна, пита ме дали е същата жена от миналия сезон. Каза, че се е направила на изрод. Типична златотърсачка, но Джино да е мислил каква си взима. Негов избор си е, можел е да си хване и нормална жена. Така че хич не ми е жал за него.

# 418
Подгответе се психически -
Скрит текст:
Джазмин и Джино непрекъснато ще се карат, заради сексуалния си живот в следващите епизоди. Според нея, той изобщо не я желае и веднъж получил позиви за повръщане, като я видял гола.
Чудя се за какво му е тогава - дали не си е по-добре сам? Роднините са го убедили, че задължително трябва да има жена и деца??

# 419
  • Sofia
Тя  май има деца.
Вчера пластика отдолу ли си прави 😄

Общи условия

Активация на акаунт