90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Има, даже дали не спомена две момчета в началото.
Скрит текст:
Обаче каза на доктора, че иска пак да е девствена.

# 421
  • София
Мисля, че има две момчета, само едното живее с нея, другото е на село при майка ѝ.

# 422
Да, и за едното май каза, че е специално, като Джино (каквото и да значи това, според нея).

# 423
Тайрел като каза на роднините му, че има "4 годишна онлайн връзка" и че при ходенето до Барбадос никой не се е появил, как пък не им хрумна да го питат "а вие на камера видяхте ли се изобщо? Как кореспондирате, без да си слушате гласовете, без да се видите на камера? Ти как пращаш пари на човек, когото не си нито виждал, нито чувал"? Той като взе да обяснява как хубаво си писали... как никой не му натърти "писали, писали... ВИЖДЕ СЕ, ЧУЙТЕ СЕ. Пък после си пишете". Най-интересното е, че Тайрел не повярва, че неговата Кармела го е излъгала, а че "някой е хакнал телефона й.. и пише/говори от нейно име"... OMG. Е такъв наивитет не бях срещал. Положението е неспасяемо.

Този румънец полу-арабин (явно от смесен брак) само на мен ли ми е мега противен? Такава суета не бях виждал. Само се гледа в огледалото ,натрупал цялата козметика на света върху мивката. Само се съблича и си демонстрира епилираното тяло, сякаш това е някакъв еталон за красота. Мега сладникава физиономия. Аманда е много красива. Ама сериозно ли направи такъв проблем, че човекът нямал сушилня или, че не си е махнал козметиката от мивката, преди тя да пристигне? Ми ще я махне точно за 1 минута, какъв е проблемът? И аз нямам сушилня вкъщи... та нищо ми няма, оцелял съм. Дрехите са мокри днес, утре са сухи. А "ако е лошо времето и вали как ще изсъхнат"? Уау, драма!  То ясно, че е свикнала на удобства, ама чак да натъртва на това още от първия ден, че и забележка да прави... Много лошо впечатление ми направи тази жена.

Филипинката, дето няма вода вкъщи и глухонемият ще й идва на гости... Те живеят в същински коптор. И родителите й веднага казаха как американецът трябвало да им помага. Моля? За съжаление той наистина й е пращал пари. Изумяват ме  такива наивници.

# 424
Някои хора наистина са наивни до глупост  и са неспасяеми.  И както има будали, така има и авантаджии, които се възползват от тях.

Тя, и Роуз живееше в абсолютен коптор, но сега има собствена къща.  Та, предполагам, че и филипинката ще се уреди така.

# 425
Според мен, румънецът е типичен инфлуенсър - само знае да се снима и да се лигави пред камера.
Но тя ми е по-антипатична от двамата.

Филипинката, според мен, въобще не живее в къща - натрупали са боклуци в теснотията между няколко постройки, и живеят там. И вика "това е къщата ми"... Еми, ок, но защо го кани там - на повечето хора не им е приятно да спят върху нахвърляни завивки на тротоара...

Роуз поне имаше помещения, които бяха предназначени за живеене на хора. Не на улицата, между чуждите къщи.

# 426
Филипинката го кани за да види с очите си колко са зле и да им даде пари да се устроят.

# 427
  • София
А и ако не стане с него, да има късмета на Роуз. Нищо чудно да е преувеличено.

# 428
Ето я къщата - ако още не сте я видели цялата, това е спойлер:
Скрит текст:

И американците веднага коментират, че им е жал колко зле живеели хората в чужбина - все едно това е общият стандарт... И в САЩ има хора, които живеят в кашони.

Честно казано, тази жена е толкова зле, че ще е хубаво, ако предаването й помогне да се пооправи, независимо дали е използвачка или не. Това не е просто бедност, това е друго ниво.

Не мога да разбера "архитектурата" - в нещо като изоставен вход между сгради, са издигнали дървени подпори (спални)?

# 429
Филипинката ревнува не защото има чувства към него, а защото се страхува някоя друга да не й отнеме her meal ticket

# 430
  • София /Абсурдистан
Филипинката ревнува не защото има чувства към него, а защото се страхува някоя друга да не й отнеме her meal ticket
Точно това е Simple Smile
Аз не можах да се ориентирам що за къща е това. Някаква съборетина и кокошки наоколо.

# 431
Постройката е това дървеното, а истинската къща (по която има накачени саксии и до която седяха), според мен, са съседите.
Уникален въпрос от Дейвид (глухонемия) - "Кога купихте къщата?" Flushed
На което бащата на Шийла отговори, че не я е купил, а сам я е построил. Личи си...

# 432
Наистина си личи.... А и защо да се престарава човекът, като дъщеря му може да намери някой наивник, който да им осигури къща? Жал ми е за горкия Дейвид.

# 433
Впрочем, нещо много неприятно ще се случи на семейството на Шийла - тези дни е било излъчено в САЩ. Sad
Майка й е починала същата нощ, докато Дейвид спа у тях.
Не знам какво да кажа, по-зле няма накъде...

# 434
Ела е отслабнала много и с Джони се наслаждават на лятото:

Общи условия

Активация на акаунт