90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia

Има клип как се сбива с някоя си Дженифър.
С тази

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 16:46 от Doli

# 436
Аз четох, че се е била с непознат мъж в заведение, отрепката...

Тя сега е в ново предаване, заедно с други участници от 90 дни (Лиз и Ед, Моли Хопкинс и др). Нямам никакво намерение да я гледам.

# 437
# 438
Елизабет така се е барнала с филтъра, че изглежда точно като втората приятелка на Колт.
А бебчо е готин Simple Smile

# 439
# 440
Хубави снимки, но защо навсякъде, където са двама, си е сложил ръцете на дупето й?

# 441
  • София /Абсурдистан
Ела е отслабнала много и с Джони се наслаждават на лятото:

Майко мила! Важното е да не ти пука Simple Smile

# 442
Елизабет така се е барнала с филтъра, че изглежда точно като втората приятелка на Колт.
А бебчо е готин Simple Smile
Ако пък мога да разбера какво му харесва на грубянина молдовец?

# 443
Те и баща и и брат и същите ..не е избягала кой знае колко от модела ...

# 444
Елизабет и Андрей са влюбени. А той може да е грубиян, но е по-добър от брат й, който е нагъл шопар.
Тя беше казала, че Андрей е най-красивият мъж от всички сезони и между двамата няма абсолютно никакви конфликти (освен тези, свързани със семейството й).

# 445
  • София
Либи обача Андрей и той също й отвръща със същото. Може да не допада на повечето от нас, но щом се обичат, да си раждат деца и се забавляват.

В новия сезон са събрали доста откалки. Съчувствам на Тайрей, но той минава границите на нормалното. Колкото и си отчаян, няма как да се надяваш на нещо реално, когато "приятелката" ти казва - не го обичам, лъгах го.

Девственикът Никола на 46, който живее с майка си и Мейша, която 7 години не го е виждала, но го обича.. . Вярата ще ги събере, но тя не изглежда много уверена, а и той е много зле - без работа, без пари, без амбиции. За мен да не желаеш да работиш е равно на това да си мързелив, а мързелът е грях.

Аманта през всеки 5 минути ли ще говори за умрелия си съпруг? Ако е толкова потресена от смъртта му, къде е тръгнала на другия край на света? И то да си заслужаваше, ами Развам обикаля по гащи с епилираното си тяло и крещи беззвучно - Наемете ме за някоя реклама на хемороиди.

Ваялет е много типично виетнамско име... Райли има право до някъде да се съмнява в нея, но частен дедектив е прекалено.. . Този връзка е обречена от начало. Но тя не се надява на връзка, а на издръжка.

На Джино и Джазмин им давам 1 месец след края на предаването и ако не участват в друго. Той няма пари, не може да го прави или се срамува пред камерите на се съблича.
Като легна но леглото с мега мръсните си обувки и потната си от пътуването риза, направо ми се сгади. Иначе скандалите им са доста изкуствени. Дрънчат се за дъска за рязане и инструмент за белене... Глупости на търкаля.

# 446
Никола не само е странен и зле изглеждащ, а е и неприятен като човек. Не знам коя жена би се заинтересувала от него. Евентуално ако майка му му намери някоя много закъсала и неопитна.

# 447
Джино се държа като пълен идиот, няма какво да говорим. Тия американци не могат без дъска за рязане на зеленчуци, без сушилня…цяла драма и натякване от първия ден. Как са живели предните поколения без тези “екстри”, не знам. В следващия епизод ще има разправии за предбрачното споразумение. Златотърсачка си е Джазмин. Изпада в истерии като чуе за такова споразумение.

Разуан (Разван) грам не ми харесва. Самовлюбен, нелицеприятен… Аманта как пък веднъж не се усмихна и не похвали нещо, то вярно, че Букурещ не е кой знае каква дестинация, ама поне да се беше зарадвала на нещо по време на градската разходка.  Той обаче като каза за визата (макар и В1, не К1) стана ясно каква е истинската му цел. Да се уреди в САЩ и просто си търси американка.

Никола на 46 не работи? Чудно утре, ако майка му я няма, на чия издръжка ще разчита. Мейша (голокраката уруспия) се сетила на 40 г да става католичка. Броеницата трябва да я знае от дете, не да я учи на 41. Цял живот не е ходила на литургии в неделя, но изведнъж се вманиачила в църквата. Бас държа, че след 5 години абсолютно ще я е разлюбила. Това са непостоянни хора, които не знаят какво искат. Сигурно новата й мания в Израел ще е я Кабала, нещо друго.

# 448

Ваялет е много типично виетнамско име... Райли има право до някъде да се съмнява в нея, но частен дедектив е прекалено.. . Този връзка е обречена от начало. Но тя не се надява на връзка, а на издръжка.

На Джино и Джазмин им давам 1 месец след края на предаването и ако не участват в друго. Той няма пари, не може да го прави или се срамува пред камерите на се съблича.
Като легна но леглото с мега мръсните си обувки и потната си от пътуването риза, направо ми се сгади. Иначе скандалите им са доста изкуствени. Дрънчат се за дъска за рязане и инструмент за белене... Глупости на търкаля.
Частният детектив каза, че в 80% от случаите виетнамките лъжели и според мен наемането му изобщо не беше прекалено.
А Джино и Джазмин са пълни откачалки.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 13:26 от bgladybg

# 449
  • София /Абсурдистан
Джазмин си е златотърсачка от където и да го погледнеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт