90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Този сезон са тотал откачени. Преди имаше по 1-2 такива двойки, сега не можеш да намериш 1-2 нормални двойки.
Аманда определено не е готова за нова връзка. Децата са ѝ още малки, мисли за тях и не може да се отпусне в новата си връзка.
Този пълничкият и “гаджето” му Крисчън. Не знам как може да се надява, че това е лъжа. Колко трябва да си отчаян?
Никола от Израел и Мейша - никакъв шанс нещо да се получи. Даже не мога да ги възприема като двойка.

# 466
  • София /Абсурдистан
Аманда много тъгува още, не бива да се впуска в нова връзка сега. По-добре е да отиде при психотерапевт. Не е преодоляла загубата. На румънеца много  му се ходи в Америка, но допускам, че я харесва наистина. Тя може и да се опитва за нова връзка, но не и се получава.

# 467
  • Sofia

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:24 от Doli

# 468
  • Sofia

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 22:39 от Doli

# 469
  • София /Абсурдистан
Видяхте ли Миша каква кочина е направила в стаята Simple Smile))

# 470
Аз не й вярвам много на Миша - излиза, че е жертва на неприятния Никола, обаче тя е работила в телевизия и сигурно не случайно се е записала в едно от най-гледаните риалитита. Вероятно може да извлече дивиденти от ситуацията, без да си прави Онлифанс и да продава камеота.

# 471
Стаята беше страшно гнусна, наистина. Не ми се вярва да го намира за нормално. Явно е решила, че ще привлече внимание с това. Ама, май и тя взе да се осъзнава колко различни са с Никола. Или пак е някаква игра за пред камерата. Голяма изпечена хиена ми се струва. Вълк в овча кожа направо.

# 472
  • Sofia
Уж се била появила Кармела

# 473
Обаче не е жената от снимките, сега той може да каже, че не я харесва.

# 474
Някой гледа ли новия епизод но Любов в рая? Само при мен ли е усилено оригиналното аудио, превода почти не се чува.

# 475
  • София /Абсурдистан
Аз го гледах. Това с превода беше ужас, почти нищо не можах да разбера нито на английски, нито на български, така са го усилили. Дано да го оправят.

# 476
Аз сега го пуснах, но много ме изнервя и се отказах. Едва ли ще го оправят, така е записано озвучението☹️

# 477
  • Sofia
Не ставаше за слушане и за гледане.
Нищо интересно.
Много време отделиха на майката на Педро.

# 478
Аз го гледах. Това с превода беше ужас, почти нищо не можах да разбера нито на английски, нито на български, така са го усилили. Дано да го оправят.
Ммда, не с превода, а с дублажа. (Превод така или иначе винаги си има). Хванах някакъв епизод на "Истински истории за изневяра", на италиански се чуваше по-силно отколкото на български. Никакъв баланс в озвучаването. Казват, че зависило от това дали имаш стерео телевизор или не.

Но принципно винаги може да се изключи единият аудио канал и да си го гледате само на английски, руски или унгарски, поне такова беше менюто на А1

Сега го пробвах, при Виваком се включва езиковото меню и оттам може да се избере само англоезичния вариант.

Над 20 канала са по този начин. Всички телевизии, които не са български, но ги има озвучени и на български... си имат езиково меню и оттам се избира, някои ми излизат на турски и английски, други на английски и руски, трети на английски и унгарски, човек сам си избира езика. При операторите са настроени по дифолт на български, но всеки може да си избере сам езика.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 12:46 от diziler

# 479
  • Швейцария
И аз се ядосах и го пуснах само на английски. Скука беше.

Общи условия

Активация на акаунт