Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вече ни подариха!

• 1 177
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,не вярвах,че и аз ще пиша за помощ ,но заради децата съм готова на всичко!Накратко :родител съм на две прекрасни деца,момче на 14 и момиче почти на 7 години-скоро има рожден ден. Съпругът ми работи за минималната заплата ,а аз не съм на работа-оперираха ме спука ми се жлъчката и вече 1 и половина се възстановявам.Доста трудно се справяме с изхранването ,а за друго нямаме никакви пари. Вчера дъщеря ми ми каза :
мамо защо другите деца имат нови дрехи ,а аз стари и все едни и същи? Едва сдържах сълзите си!
Моля ви за дрехи и маратонки или обувки за децата ми.Не държа да са нови просто ако имате от вашите вече пораснали  деца.Много ще съм Ви задължена!

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 16:03 от MariKostadi

# 1
Здравей,
Децата кой размер дрехи носят?

# 2
Посочете номер обувки и размер дрехи и от кое населено място сте, ако може.

# 3
С радост ще помогна с каквото мога, но наистина посочете от къде сте и размерите.

# 4
Какъв е ръста на децата?
И адрес, на който да изпратя неща.

# 5
Може да напишете и за какво мечтае бъдещата рожденничка Simple Smile

# 6
Имам някои неща от моя тийнеджър и предполагам ще станат на по-голямото дете. Напишете размерите и на двете деца и ми изпратете точен адрес.

# 7
132 см и номер на обувки 31 за  момиченцето, 168 см и обувки номер 42 за баткото. Адрес и аз очаквам.

# 8
Благодаря на Всички ,който се отзоваха, има добре хора,БЛАГОДАРЯ!
Каквото не ни стане ще го дам на други в нужда.

# 9
Аз пък разбрах обувки номер 40 за баткото и точно такива изпратих днес. Нищо де, ако не му станат, ще ги дадете на някой друг.

# 10
Аз пък разбрах обувки номер 40 за баткото и точно такива изпратих днес. Нищо де, ако не му станат, ще ги дадете на някой друг.
Да, номер 40. Току що получих лс.

# 11
Здравейте.
Ще има раздаване на дрехи на 18-ти в Баптиска Църква в Стара Загора.Има всякакви дрехи и обувки за всякакви възрасти.Хубаво качество също.Заповядайте!Обикновено в 10 часа е.

# 12
Здравейте, имаме дрешки за момиченцето, ще ги дам с удоволствие, моля да ми изпратите адрес.

# 13
Имах току що неочаквано обаждане... Най-сладкото детско гласче ми благодари... Прекрасна С., от сърце желая здраве на семейството ти и всичко да се нареди по най-добрия начин! И да си знаеш, Слънце, че успя да ме разплачеш♥️🍀👍

# 14
БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт