Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 256

• 49 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Привет, момичета!
Ето, че се изтъркулиха първите 3 месеца от годината  
Добре дошъл на месец Април! Flowers Hibiscus Да се надяваме на повече хармония и поводи за радост и усмивки през него Hands Pray А и месеца започва с Деня на хумора и шегата    

Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното през изминалия ден!
Злати благодаря ти за разяснението. Харесаха ми колажите с различните героини на Туба  

Линка донесла си ни новата снимка на Туба от ИГ й. Написаното от нея ме вкара в размисъл  Изглежда, че нещата не се случват така както се е надявала. А може би и събитията във Франция допълнително оказват влияние за това й настроение Rolling Eyes Но да се надяваме на 3.04 всичко да протече така както двамата с Фърат са го планирали Hands Pray
Радвам се, че статията ти е харесала. Тези дни ми попадат различни материали с подобна информация.
Скрит текст:
Ако искаш, ще ти изпратя линковете за 2 видеа, които също ми харесаха и ми дадоха да разбера, че много неща от историята ни е забулена от тайни

azisiq

Понеже е Деня на шегата ви слагам малко майтапи в спойлера Yum
Скрит текст:

Лека нощ!

# 107
Добро утро на 1-ви април,момичета!

Събота, не на шега , но с усмивка ни поднася първото кафе за
щастливо начало на деня и новия месец!  Честит ден на хумора и шегата!
Бъдете здрави и се смейте от сърце на забавни закачки и весели случки.

Линка,Канти ,Азисия ,благодаря ви за всичко,което сте пуснали! Revolving Hearts

от снощи....
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Най-новите билети..
Последни останали билети..
P.S: До вечерта са продадени още 14 билета..

Скрит текст:

Весел и усмихнат пролетен ден!

# 108
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Честит първи април - ден на хумора и шегата, а тази година се падна и ден за размисъл не на шега.
Туба вчера е споделила снимка, явно е леко притеснена за предстоящето събитие, но всичко ще е наред, убедена съм.
Останали са малко непродадени билети.

Имайте хубав ден.

# 109
Здравейте                   
                Момичета Благодаря на всички вас,за многото и интересни неща,които споделяте.

Нов месец, нов късмет
                           В първият ден на април, в деня на шегата, най-малкото,
                           което можем да направим, е широко да се усмихнем - на шега и за късмет. 
                           Прекрасен нов месец Ви желая ! Вярвай в сбъдването, в доброто и чудесата .
                           Няма невъзможни неща!

Момичета От няколко дни имам проблем с влизането  на Бг мама.,не мога да качвам снимки,появяват ми се надписи- Сега пиши,а няма опции за писане.Вчера след няколко опита се отказах.Аз и така съм с ограничен достъп ,така е решил доставчика .Разчитам изключително на вас,за което ви благодаря.

Приятен следобед,дами

# 110
Здравейте!

Текат последните дни преди шоуто.
Последни покани от организаторите

и съмишлениците

Скицата полека, полека се запълва. Очакваме с интерес представлението.

Желая ви хубава вечер и успешен нов месец!
Лека нощ!

# 111
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Гледай само красота. Създавай красота, мисли в красота, отглеждай красота!
                   Дотогава, докато изцяло изпълни живота ти и го промени завинаги...
                   Рая Видинска

Приятен ден ,дами

# 112
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Сутринта не успях да намина тъй като нямахме телевизия и интернет!Това не ми
 се беше случвало от години!Така,че гласувах рано,наготвих и нета дойде! Simple Smile

Приятен слънчев ден ви желая! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 113
Здравейте момичета,
остана 1 ден до събитието. Утре вечер в 21:30 наше време ще чакаме някой да публикува нещо,
та да вдим и ние какво се случва на  сцената. Знам, че ще постигнат най-доброто утре.

Приятен ден.

# 114
Здравейте!
Men Nana
#TubaBüyüküstün  So magical night 💛The best godmother those children can have 💛
#TubaBüyüküstün Толкова вълшебна нощ 💛Най-добрата кръстница, която тези деца могат да имат 💛

Jessica Cummings
Best of luck and many blessings to you both, may you once again achieve success together 💙🤍
Soirée Solidaire 3April 20H30 for the children
@unicefturk #TubaBüyüküstün  #FiratÇelik
Успех и много благословии и на двама ви, нека отново постигнете успех заедно 💙🤍
Soirée Solidaire 3 април 20:30 за децата

Isabella017k🇦🇷
¿Quienes más se suman para acompañar a la Reina #TubaBüyüküstün y a #FiratÇelik el 3 de abril desde las 12pm de Argentina? Sumáte desde ahora dando RT para que tod@s se enteren.  #EnTuForever #EnTuUnidas
Кой друг ще се присъедини, за да придружи кралицата #TubaBüyüküstün и #FiratÇelik на 3 април от 12 ч. в Аржентина? Присъединете се към нас отсега нататък чрез RT, за да може всеки да разбере.

Фенове на Туба и Енгин от Аржентина са пристигнали в Париж да подкрепят Туба за благотворителното представление. Така казват в ТТ, но не знам дали тази сн е от сега. Струва ми се, че съм я срещала.

Турската преса смята, че Туба има две жилища в Париж, като едното дава под наем.
Ами има две деца, нормално е да купи две жилища... Не си купува скъпи коли и яхти, подсигурява децата си. Все пак е от Балканския полуостров, ние сме така... Blush

Оказва се, че екипът на Валентино са поканили Туба на пролетното дефиле, но тя явно е отказала - беше в Турция с децата и посети децата от засегнатите от земетресението райони.

Феновете са истински детективи - не остават не проучени нещата...
И са много креативни в рисунките. Е, не че приличат много на оригинала, но истинските творци имат собствен поглед. Sunglasses

Приятна вечер!
Лека нощ!

# 115
Успех на Туба в доброто начинание - в днешния благотворителен концерт!

И за тези, които следят: "Казвам се Фара" – 5-ти епизод с бг надписи:
https://mega.nz/file/v3RFQDbY#x8WdLvH8N13CgJ1c8gM9CNcc3Yq-CML7sf4hKb0iD6o
или:
https://videa.hu/videok/film-animacio/___s1e5.mp4-BSN6tAlfJX26lH … 5-0KEykDOTqDOsF10
или:
https://cloud.mail.ru/home/5%20%D0%B5%D0%BF.mp4?weblink=fX4Y%2Fm7Jei36eA
за сваляне:
https://drive.google.com/file/d/1no8ude9FxRzqlmndCed7bSqN2TeGms7 … /view?usp=sharing
или:
https://drive.google.com/file/d/1HU-19IlxgFARH88oefYx_3lELPfJe1L … ll1mfWNC1I0WBmj7g

# 116
Добро утро,момичета!

Всяко утро носи нова надежда и нова възможност!Нека не
спираме да мечтаем и търсим път за сбъдване на мечтите!
Да се насладим на кафето и си пожелаем спорна седмица!

Благодаря на Вичи Hug и на Снинова Hug за споделеното,а на Линка Hug и за обширното инфо!
За двата апартамента на Туба и аз го прочетох във ВК.За феновете от Латинска Америка наскоро четох,че бяха на снимачната площадка на ''Казвам се Фара'' и подариха много подаръци на Енгин.Може да са същите,но мина време и може да са други дошли за концерта!
Благодарности на Буркина Hug,за линковете и на останалите момичета за превод,субтитри и качване по сайтовете!

Днес е денят,който очакваме!Успех на Туба и Фърат в това нелеко начинание!
Довечера ще очакваме снимки и инфо!

https://twitter.com/StellaNistal/status/1642648481331388416

в тренда 🇵🇪 02/04/2023
#TubaBüyüküstün  🌷🌷🌷

Приятен пролетен ден!

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 09:01 от Zlatina3

# 117
Здравейте!

Малко остана до започване на шоуто.
Да пожелая и аз успех на Туба и Фърат, да изпълнят блестящо мисията, която са подели!
Ще излязат от зоната си на комфорт - ще пеят, ще бъдат на сцена - там няма втори дубъл!
Браво на тях! Моите уважения!
Благодаря на Злати и Буркина  за пожеланията! Всички фенове в ТТ им пожелаваме успех! Hands Pray
Burcu
Bu gece senin için ve bizim için çok özel ve anlamlı bir gece olacak. Kalbinle çıktığın bu yolda sana sonsuz tebriklerimi gönderiyorum. Umuyorum ki bu güzellikler sana misliyle geri dönecek. Ben ve tüm sevenlerinin kalbi, aklı seninle.. İyi ki varsın, seni çok seviyorum #TubaBüyüküstün
Тази вечер ще бъде много специална и значима вечер за вас и за нас. Изпращам ти моите безкрайни поздравления за този път, по който си тръгнала със сърцето си. Надявам се, че тези красоти ще се върнат при теб в замяна. Аз, и сърцата, и умовете на всички твои фенове сме с теб. Радвам се, че го имаш, обичам те толкова много #TubaBüyüküstün

Поклонники ЭнТу приехали в Париж на концерт солидарности из США, Канады, Финляндии, Испании и конечно Франции, чтобы поддержать Тубу

Не знам защо, но феновете на Енгин са много по-благосклонни към това мероприятие, от феновете на другите ни партньори. Моите уважения!
Дори в нашата, българската тема, дойде Буркина, фен на Енгин, да пожелае успех на Туба. Това е рядко срещано на нашите географски ширини!
Благодаря!
И малко цветя и плодове от Хандан ханъм.

Отворих ти пътя, Злати, ако ти попадне нещо, слагай!
Успех на нашите прекрасни актьори Туба и Фърат! Revolving Hearts
А на нас пожелавам много снимки и видео!
Надявам се и аз да открия нещо и да го сложа.
Затова ви казвам до скоро!

ПП Tuba B Army ✨
#TubaBüyüküstün  #FıratÇelik
Our dear friend
@fanmedia3
 (Tuba_Fan_International on IG) will try her best to do IG live during the event, you can follow the account. We have 3 hours left before we start our twitter event to support the Children Soirée Solidaire Turquie
Нашият скъп приятел
@fanmedia3
 (Tuba_Fan_International в IG) ще направи всичко възможно да направи IG на живо по време на събитието, можете да следвате акаунта. Остават ни 3 часа преди да започнем нашето туитър събитие в подкрепа на Децата
Soirée Solidaire Turquie
https://twitter.com/fanmedia3

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 20:41 от Lina_4

# 118
Линка, ще пусна пост сега за да може ако има онлайн излъчване да дадеш линк.

# 119
Привет, момичета и от мен

Вчера при нас си беше истински пролетен ден, а днес вали и захладня
Благодаря ви за всичко споделено през почивните дни
Злати, Линка, Вичи, Снинова

Буркина благодаря за линковете за поредната преведена серия на "Казвам се Фара" , както и за пожеланията към Туба за тазвечершната инициатива с Фърат Flowers Hibiscus

Наминавам набързо, за да пожелая успех в прекрасното начинание на Туба и Фърат, на които  няма да им е съвсем комфортно в новото аплоа, както е отбелязала Линка. Но големите артисти са такива - излизат от зоната си на комфорт в името на някаква идея
Пожелавам успех на двамата в начинанието Hands Pray

Понеже след малко ми започва среща в Зум, минах набързо, така, че ако има снимки и/или клипчета да имате възможност да ги споделите с нас Злати , Линка. Аз като приключа ще се появя отново Yum

Акцията в ТТ започна  

До после

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 20:13 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт