Магазин Sinsay - тема 7

• 64 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ок...
Аз за блузи и ризи поръчвам винаги Л, т.е номер нагоре.

# 181
  • Beyond the stars
с днешния код поръчах пуловера, който заглеждам от доста време
изглежда мек, топъл и лесно съчетаем
надявам се и размерът да е подходящият

Скрит текст:

"котешката" тениска беше изчерпана, сега отново е налична

Тъкмо него мисля ма в по ярките цветове. Чакам една поръчка от понеделник обаче 😁

Заредили са неналични и аз забелязах, капитонираните детски якета, които бяха изчерпани в повечето цветове са налични.

# 182
  • Пловдив

Мистик, поръчвам номер надолу от всичките им мамски. Слим са ми точни.
Поръчай два номера и връщай , да не те подведа.
Пак да питам... Simple Smile
Мислиш ли, че на фигура с ханш ще стоят ок? Май за такива като манекена и като теб Simple Smile

# 183
И аз пак се записвам с нови придобивки : 2 нови рокли , като само уточнявам,че не съм бременна ,а само дебела.Първо взех рокля Л ,от тази шаренката,но ми беше малко голяма. Сега поръчах 2 М ,и двете са разкошни ( само гърдите очертават , а надолу всичко е прикрито. Много ме кефи,че повечето рокли на Синсей от този тип са с джобове - както и тези 2- те:
Скрит текст:

Пинятата е супер - вече е пълна с бонбони за РД партито на малката, касичката еднорог също е супер и е доста голяма - към 20+ см висока ,което беше изненада за мен.https://

# 184
Мистик, поръчвам номер надолу от всичките им мамски. Слим са ми точни.
Поръчай два номера и връщай , да не те подведа.
Пак да питам... Simple Smile
Мислиш ли, че на фигура с ханш ще стоят ок? Май за такива като манекена и като теб Simple Smile
Не питаш мен, но да кажа - ханшът ми е широк и мисля, че мамските дънки ми седят много добре, доста по-добре от слимовете и клиноподобните кройки.

# 185
мамешките по принцип са направени за големи кореми и дупета
на мен модела, който е пуснала мистик много ми харесва, но не искам скъсано и ще се въздържа

# 186
  • Пловдив
Мерси, момичета...ще пусна точен, 42 и до магазин, за да меря и направо да върна, ако не са ок.
Синкото искаше черна риза...има, но преобладава полиестера Confused

# 187
Мамските на слаб човек придават кг.
За мен са подходящи за тяло тип пясъчен часовник, с изразена  талия и ханш.
Точно от този модел имам два цвята, харесват ми.

# 188
Пристигна поръчката за голямата дъщеря.Тя много си ги хареса,макар,че носи 122 взех 128.За есента ще може да ги носи.Материята е добра.Чоропогащниците са много тънки,гащите не и обиват с тази дантела,която имат отстрани.Роклята и е широка и в ръкавите ,и талията.Панталоните не са толкова тесни в крачето долу,както си мислех.

# 189
  • София/Севлиево
Някой купувал ли си е това или нещо подобно(много ми харесва цвета,но има колебания относно размера-дали си отговаря)?

https://www.sinsay.com/bg/bg/bleyzar-s-dzhobove-lq371-10x?algoli … b8329d3fbc4960ab4

# 190
  • Пловдив
Хич няма вталяване...на мен не ми харесва.

# 191
  • София/Севлиево
Сакото ли?Аз нямам талия ,почти равна съм от горе до долу(мерки 100/86/104) и не обичам вталени неща.

# 192
Над колко лв е безплатна доставката сега?

# 193
над 49 лв.

# 194
Някой купувал ли си е това или нещо подобно(много ми харесва цвета,но има колебания относно размера-дали си отговаря)?

https://www.sinsay.com/bg/bg/bleyzar-s-dzhobove-lq371-10x?algoli … b8329d3fbc4960ab4
Аз съм с почти същите размери ,и последните 2 рокли( по-горе писах) са с размер М ...тъй че вероятно на рамена и бюст , М ще ти стои добре. Ако не - ще го заменяш;)

Общи условия

Активация на акаунт