Магазин Sinsay - тема 7

• 64 632
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Да похваля джапанките синсей

Перфектни за вкъщи и да си ги мия всеки ден. И съседката се обзаведе с такива Simple Smile умалени са - 42номер от мъжките ми е перфектен, т. Е. 41 дамски. Има ги в три цвята, но се цапат лесно (поне в нас).

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 21:56 от skk007

# 136
За първи път ми се случва, абсолютно нищо да не харесам от целия кашон и всичко да върна.

1. Блейзерът много, ама много ме разочарова. За втори път го поръчвам. Като видях, че М ми е голям, викам значи С. Идва С и какво - малък! Да не говоря, че и двата пъти ужасно воняха на мухъл!!
2. Коланът е голям евтинчоз. Металът по него блещуканповече от камъчетата. Л размер се оказа доста дълъг.
3. Розовата блузка - много дълбоко изрязано деколте, пък много къса блузка!

4. 3 см по-дълга от розовата. Ама крива яка.
5. Много прозира!
6. Този колан още по-зле от първия!

И накрая дрънкулките и папката...

7. Папката дойде надраскана.
8 и 9. Не стоят добре.

И най-ниска оценка за тези:

Толкова фина ламарина, че направо се огъват, че и криви ги получих.

# 137
Последните обеци ги нося два дни и много хора ги харесаха и питат откъде са. Ако бяха по- дебели, щяха да откъсват ушите от тежест. Явно са Ви се паднали дефектни, на мен много ми допадат.
Уж нямаше да поръчвам, но сега чакам тези. От чантата в черно съм супер доволна, та ще преценя кое да оставя:

# 138
  • София/Севлиево
Поръчката на малкия дойде в петък сутринта,обаче ми се струва,че нещата изобщо не са размер 98,а по-скоро 92,а това термобельо никак не ми прилича на такова (сравнявайки го с това от Лидл и Декатлон),задържах нещата все пак,ще ги носи наесен ако са наистина умалени(бях ги взела за сезон 2024/2025).

# 139
  • София
Моето мнение е, че детските дрешки са умалени с 1 размер.

# 140
Моят син е на 2 години и 7 месеца и му взимам 104-110 см даже. Тениските и блузите доста ми се свиха след пране.

# 141
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят син е на 2 години и 7 месеца и му взимам 104-110 см даже. Тениските и блузите доста ми се свиха след пране.

Моята пък е на 2 години и 9 месеца и носи 92, тепърва взимам 98 Grinning Та това с размерите.. зависи много от ръст, килограми, телосложение дори.

# 142
Взех си и аз последната поръчка, много ми харесва всичко.

В последно време като си купувам чорапи след първото пране и сушене стават с бебешки размер, затова сега си взех по-големия вариант, така че да има възможност за свиване. Цветовете са разкошни - по-наситени, отколкото се виждат на снимката.

Да похваля Синсей и за опаковките - в началото си получавах поръчките в излишно огромни кашони, сега беше точно колкото трябва и чашите бяха изключително добре опаковани, така че не се оправда притеснението ми, че може да ги получа счупени.

# 143
  • София/Севлиево

Моята пък е на 2 години и 9 месеца и носи 92, тепърва взимам 98 Grinning Та това с размерите.. зависи много от ръст, килограми, телосложение дори.
И аз мисля ,че зависи от телосложението,моят е на почти 18 месеца и тежи 13 кг,висок е около 86-7 см и носи 92, защото 86 са му тесни(и главата му е голяма и през по-тесни блузки изобщо не го и мъча).

# 144
Онлайн си е малко на късмет, но и моят опит с детското и бебешкото е, че нещата са умалени с един размер, и също така се свиват при пране поне в моята пералня.

# 145
За първи път поръчвам нещо от марката и според мен детските са умалени. А от пет долнища само две бяха с еднаква дължина.
Взех и слипчета и боксерки, но и тях ще връщам.. по етикет трябва да се перат на деликатно 30гр и без сушилня. 100% ще се свият и няма да му станат.

# 146
  • София/Севлиево
При мен е 50 на 50-някои неща се свиха след няколко пранета и сушенета в сушилня,други останаха в първоначалния си вид.Отскоро му слагам бодита размер 92 и през 1-2 главичката му влезе много трудно,а на дължина и ширина са ок.

# 147
В Парадайс ще има също доста голям магазин горе на етажа с храната - до КФС и Хепи. Пише откриване през април.

# 148
Много сладурски раници, направо ми е зор коя да избера. Някак по ме влече към черната, но бежовата е от по- мека кожа .
Синджира ще го махна със сигурност.Досега не съм носила, та ще пробвам удобно ли е. Харесва ми как са изработени.

# 149
имате ли опит с кецовете?
запарват ли, уголемени, умалени?
https://www.sinsay.com/bg/bg/ketsove-8996r-08x

Общи условия

Активация на акаунт