Магазин Sinsay - тема 7

• 64 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Поръчка може да се откаже до 15 мин след като е направена. След това, просто да не се вземе.
При 3 непотърсени в офис/ невзети акаунта на купувача се блокира като не лоялен. Спокойно можете да не си вземете поръчката.
Спален комплект бях взела януари, но отворих и изпрах в петък. Постелих в събота и на външен вид е добре. На пипане е тънка, гадничка материя, но пък красив десен. Добре опасна на големите ми възглавници 70/80см и завивки от юск. За цената си е добре. Като издръжливост на цветовете и плата, няма как да коментирам.

# 166
Аз ги ползвам вече повече от година и цветовете не са мръднали. Рехави са, но за цената са си супер.

# 167
При 3 непотърсени в офис/ невзети акаунта на купувача се блокира като не лоялен.
Кой го каза това? Няма такова нещо.

# 168
  • Велико Търново
От центъра им за обслужване на клиенти ми го казаха.

# 169
Някой има ли този панталон? Как изглежда на живо, как стои? Хубава материя ли е?

# 170
Някой да е поръчал тази рокля или да я видял в магазините, добре ли изглежда и хубава ли е материята ?

# 171
Забравих да се похваля! Следните са страхотни!

10/10 за панталона + потника Heart Eyes

10/10 за полата + ризата Heart Eyes Ризата е уникална, с опция стесняване на ръкави.

От саката...

Това хиацинт е по-светъл хиацинт от миналогодишния цвят хиацинт. Сакото е много голямо (овърсайз). Размер М отговаря на ХЛ. Розовкото фуксия е същата материя като тези от миналата година зелени, хиацинт и оранжево... Същата кройка. Размер М ми се стори едн идея умален. Сравних го със зеленото ми М, което в гърдите стои по-свободно. Това М е по-скоро като миналогодишно S.

# 172
amy_nka, може ли да помоля за снимка на потника, ако имаш възможност. Много му се чудих и аз, но тъй като е изчерпан онлайн трябва да занимавам някой от друг град да го търси, та се чудих дали си заслужава

# 173
Пристигна и моята най-нова поръчка. Доволна съм от продуктите, цветовете са супер свежи. Минус на якето е, че джобовете не се закопчават с цип.

# 174
Потвърждавам за блейзъра че е уголемен, взех си Хс а по принцип нося С, иначе пък ми харесва, розовия си взех

# 175
amy_nka, може ли да помоля за снимка на потника, ако имаш възможност. Много му се чудих и аз, но тъй като е изчерпан онлайн трябва да занимавам някой от друг град да го търси, та се чудих дали си заслужава

Това ми е комплекта - сако, панталон, потник. И тритр в телесен цвят.

# 176

Това ми е комплекта - сако, панталон, потник. И тритр в телесен цвят.
Сърдечно благодаря Blush Много добре изглежда

# 177
с днешния код поръчах пуловера, който заглеждам от доста време
изглежда мек, топъл и лесно съчетаем
надявам се и размерът да е подходящият

Скрит текст:

"котешката" тениска беше изчерпана, сега отново е налична

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:09 от bubanka

# 178
  • Пловдив
Изглежда ми къс на мен тоя пуловер...
Пак да питам тоя тип дънки дали отговарят?
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-mom-fit-high-waist-1145f-55j

# 179
Моят беше до пъпа и го върнах, но черно- бял. Този може и от друга серия да е. М ми стоеше плътно по тялото , умален беше.
Мистик, поръчвам номер надолу от всичките им мамски. Слим са ми точни.
Поръчай два номера и връщай , да не те подведа.

Общи условия

Активация на акаунт