WIZZAIR - 44

• 48 096
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, искам да попитам купих ме два билета от wizz air, но като изпращаме парите забравих ме да напишем кода на билетите и сега не ни излизат никакви билети, а ни взеха парите, някой ако може да ми помогне. Как мога да си върна парите?
Свържете се с оператор. Те ще възстановят сумата Ви - по профил или по сметка.

Скрит текст:
Можете да се обадите на стационарния телефон в началото на темата е!
Благодаря ви много!

# 331
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам купих ме два билета от wizz air, но като изпращаме парите забравих ме да напишем кода на билетите и сега не ни излизат никакви билети, а ни взеха парите, някой ако може да ми помогне. Как мога да си върна парите?
Свържете се с оператор. Те ще възстановят сумата Ви - по профил или по сметка.

Скрит текст:
Можете да се обадите на стационарния телефон в началото на темата е!
Благодаря ви много!

Оххх...много се притесних, какви билети?
При резервация и плащане онлайн на wizz air, получих в профила си и на пощата - код за потвърждение, номер на полета, детайли относно полетите и пътниците.
Има ли нещо друго, което трябваше да получа или направя?
Полетът е след 2 месеца.

# 332
  • София

При резервация и плащане онлайн на wizz air, получих в профила си и на пощата - код за потвърждение, номер на полета, детайли относно полетите и пътниците.
Полетът е след 2 месеца.
Горното е друг случай, ти си в класическата процедура. Трябва да се чекираш за полета когато дойде време, друго няма.

# 333
  • Бургас

Полетът е след 2 месеца.
Горното е друг случай, ти си в класическата процедура. Трябва да се чекираш за полета когато дойде време, друго няма.
Благодаря, за бързия отговор! Hug

# 334
  • Велико Търново
Здравейте! Ще летя от Букурещ само с ръчен багаж. Въпросът ми е на коя опашка трябва да се редя?

# 335
с бордната карта в ръка направо на заминаващи и на гейта - там се реди

# 336
Промо за 5 и 6 май,  15% за пътувания от/до Великобритания. Важи за полети до 15 юли.

The promotion applies from 05 May 2023 00.00 till 06 May 2023 23.59 CEST (“Promotional period”). The 15% discount applies to the fare, excluding the administration fee. The indicated number of seats (250 000) with the discount applies on selected flights to and from the United Kingdom available on wizzair.com and WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited, travels must be completed by 15 July 2023. The promotion applies only to bookings made on wizzair.com or on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings.

# 337
Здравейте!

Въпрос относно онлайн чекирването с WizzAir.
 - Имам полет скоро към Германия и немога да си чекирам полета,  защото Личната Карта ми е “безсрочен” и я няма тая опция в сайта на Wizz.

- Каква дата на валидност се пише в този случай?
 И ще имали проблеми в митницата в БГ / ГЕР ако е с неверна информация на годност ?

Ако някой е минал по този път и ми пише какво точно се прави ще бъде супер 😄

Благодаря ви !

# 338
Здравейте!

Въпрос относно онлайн чекирването с WizzAir.
 - Имам полет скоро към Германия и немога да си чекирам полета,  защото Личната Карта ми е “безсрочен” и я няма тая опция в сайта на Wizz.

- Каква дата на валидност се пише в този случай?
 И ще имали проблеми в митницата в БГ / ГЕР ако е с неверна информация на годност ?

Ако някой е минал по този път и ми пише какво точно се прави ще бъде супер 😄

Благодаря ви !

Не се притеснявайте! Просто изберете някаква бъдеща дата на валидност - да кажем след 2 години. Няма да имате проблем. По едно време Уиз имаха и опция "безсрочен" за документа, с който се чекираме. Явно вече я няма.

# 339
  • София
С безсрочна ЛК съм също.
Но винаги пътувам със задгр. паспорт. Много по-лесно и без опашки се минава на паспортния контрол. А и паспорта има крайна дата на валидност.
Ако потурча някъде единия документ мога да се върна с другия.

# 340
Здравейте очакват ли се някакви намаления и мога ли да направя застраховка отказ от пътуване ако някой от семейството се разболее и да ми възстановят сумата за полета и за тримата в двете посоки?

# 341
  • София...........
Здравейте очакват ли се някакви намаления и мога ли да направя застраховка отказ от пътуване ако някой от семейството се разболее и да ми възстановят сумата за полета и за тримата в двете посоки?
За застраховката е най-добре да не е от Wizz ,  а от някоя застрахователна компания и се прави до 48 часа от закупуване на билета!
Застраховката на wizz не важи за някои страни , примерно за ОАЕ

# 342
В полета Сф-Малага една пълна черна лелка се кара доста със стюардесите и беше неприятно положението.

# 343
  • София
Е и?
Във всеки полет има подобни екземпляри.
Не им обръщам внимание, персонала си знае работата.
За мене е важно да излетим и да кацнем успешно.
Кой се кара, кой се напил, кое бебе ревало - случва се.

# 344
Wizz имаха рожден ден през май. Помните ли на коя дата е?

Общи условия

Активация на акаунт