WIZZAIR - 44

• 48 046
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря!

# 526
Неработещите гишета са с кантари, не съм виждал да ги изключват. Можете да проверите там и да преместите нещо в ръчния багаж.

# 527
В момента в приложението не ми показва никакви полети от София след 11/08, на сайта пък не мога да се логна изобщо, някой има ли такъв проблем?

# 528
Неработещите гишета са с кантари, не съм виждал да ги изключват. Можете да проверите там и да преместите нещо в ръчния багаж.
Мерси, едва ли ще е по-тежък с повече от 1-2 кг., защото е размер като за голям ръчен багаж от приорити и 13/кг. ме устройва. Не обичам да се мъкна като магаре из летището натоварена и гледам да си оставя почти всичко в чекирания, вместо да съм с приорити.

# 529
В момента в приложението не ми показва никакви полети от София след 11/08, на сайта пък не мога да се логна изобщо, някой има ли такъв проблем?
Да, при мен също не показва - не зарежда нищо за септември.

# 530
  • Пловдив
Да, при мен също не показва - не зарежда нищо за септември.
Опитвам се да чекирам но ми казва че нямам интернет връзка.Дано го оправят.

# 531
  • Somewhere far away
Защо непрекъснато закъсняват полетите на тази компания ? и не се случва за първи път! За пореден път чакам гости мои близки и за пореден път им закъснява полета! миналата година пък аз пътувах и имаше закъснение отново три часа !! нямам думи просто. как още съществува тази компания ?? и защо никой не говори за това?

# 532
Да, и аз вчера не можах да се логна цял ден от уеб версията, въвеждам юзър и парола и все едно нищо. А от приложението ми пише, че нямам интернет връзка (което не е вярно, защото всичко друго от телефона го отварям). Явно е някакъв бъг. Но все пак трябва да го добутам до бордна карта, защото имам полет днес. Луда работа.

# 533
# 534
Преди беше 48 часа преди полета, нали?

# 535
мдааа, явно искат да се купуват повече места...

дано поне да няма овърбукинг..., че всеки с билет да има място, а за полет час и половина - два..,  дали е от чак такова значение къде стоиш..., аз нито консумирам нещо на борда, нито досега съм ползвала и тоалетната им..., то половин час на тръгване е издигането, половин час в края на полета е захождане и кацане..., колко пък толкова да ми трябва специално място, но е много дразнещо все пак от алчността им..., само да не ми говорят за оцеляване...

# 536
Здравейте,
и аз да задам въпрос, който е задаван десетки пъти в темата, но...
Не съм летяла поне от няколко години с wizz, ще летим утре сутринта до Малага (без чекиран багаж сме). Има около 4-5 полета по едно и също време (6-7 часа). Дали един час преди бординг ще е достатъчен за секюрити и паспортна проверка? И има ли възможност за бързо минаване с паспорти?
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 537
  • София
Всичките ли 4-5 полета са от Терминал 1, откъдето излита Уиз. Принципно 1 час би трябвало да стигне без багаж за 2-3 полета, но ми се виждат много тези 4-5…

# 538
Бързо минаване с паспорти си имате по дефолт, щом нямате чекиран багаж. Иначе в Малага на излизане би трябвало да можете да сканирате и така по бързо да минете контролата, ако нямате деца с вас.

# 539
Да, между 6.10 и 6.50 има 5 полета.
Т.е и на Т1 са инсталирали автомати за преминаване с паспорт, а не са само с гишета (съжалявам, не съм минавала оттам доста време и нямам спомен)

Общи условия

Активация на акаунт