Психология на изневярата

• 21 480
  • 465
  •   1
Отговори
# 225
Rf, направо звучиш задръстено, на фона на тоя моногамен мачо с 200 бройки. Засрами се.😆

# 226
  • там, където ми харесва
А омъжена, която не прави секс в брачното ложе, ама хич, но пък си прави някакви гимнастики там, навън, изневерява ли някому изобщо?
Скрит текст:
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,
то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?
Ами то има ли въобще такива семейства аз това се чудя. Ако да ще са някакъв малък процент.

# 227
  • Най-красивата страна
Да,има такива семейства.
Дългогодишен брак.
Не правят секс от 5 години и жената си е намерила любовник.
Няма намерения да се развежда,защото иначе с мъжа и са в добри отношения.
Тя казва,че не се чувства виновна и това не е изневяра,след като не спи с мъжа си.

# 228
Какъв е финансовият статус на съпругът й?

# 229
Не е задължително да е заради пари, може да са деца, спокойствие, доверие, да са си добър екип без сексуално привличане. И според мен не е изневяра, не прави жената едно и също с двама различни. Но е странно.

# 230
ами аз сигурно щях да загубя съвсем интерес към мъжа ми , ако си намеря любовник
Не мога да обръщам внимание на двама човека едновременно

И какво ще правя в този добър екип?
Да пазаруваме заедно в Lidl и да се редуваме кой да види децата на училище?

Няма да ми се излиза с мъж, с който нямам вече привличане, да гледаме филм заедно прегърнати или още повече да отидем на почивка
Спомням си отидох веднъж на море с един бивш, с който вече се беше изчерпала връзката и умрях от скука, само мислех, кога ще се приберем в София вече

Ако има възможност и вече няма любов пак по-добре да съм си сама
Децата няма да останат без баща

# 231
Така, де, но са в добри отношения защото той вероятно не знае.

# 232
  • София
Много крайно се разсъждава(от някои) в този форум. Ами има всякакви хора, всякакви разбирания, желания и битиета. Познавам жена с трима любовника, дето си обича мъжа. Тея дето са много праволинейни в това отношение са убедени, че живеят по правилният начин, но според тях си. Хората изневеряват поради коктейл от причини. Аз разбира се не искам да знам, ако са ми изневерили, но просто не мисля, че е нещо кой знае какво. За мен са важни съвсем други неща. То въобще има ли мъже/жени, които не са изневерили? Сега разбира се достолепната форумна госпожа ще каже-ама как, разбира се, моята жена, моят мъж.
И един мармот завива шоколада в станиол.....

# 233
Всичко, което е важно за тези, които изневеряват и не чувстват вина,  се базира на фактът, че половинките им не знаят.

Я очаквай ти доверие, подкрепа, любов, топлина, разбиране ако жена/мъжът ти знае, че ходиш и се пляскаш с други.

По-фалшиви взаимоотношения няма. Ама живейте си в утопичният свят на лицемерие и лъжи. Simple Smile))

# 234
Ами не съм съгласна с последния пост.
 Първо, трябва да си много странен човек, ако знаеш, че партньора ти си е нормален в сексуално отношение, не сте правили секс от година, да речем и си мислиш, че тя/той няма секс другарче някъде навън.
 Второ, приятелски отношения не са изключени, когато знаеш, че другият човек си има някой навън. Тип брат и сестра, ама пак си помагат и се обичат, нищо фалшиво не виждам. Аз не бих могла, но хора всякакви.

# 235
  • София
Всичко, което е важно за тези, които изневеряват и не чувстват вина,  се базира на фактът, че половинките им не знаят.

Я очаквай ти доверие, подкрепа, любов, топлина, разбиране ако жена/мъжът ти знае, че ходиш и се пляскаш с други.

По-фалшиви взаимоотношения няма. Ама живейте си в утопичният свят на лицемерие и лъжи. Simple Smile))
Еми и ти си живей в света на заблуда и фалшива ценностна система. Твоят мъж никога не е и няма да ти изневери, а ако го направи ще му се изтърка к..а. Другите живеят в утопия, а такива, като теб в реалният свят, където е от съществено значение подобен акт и той омаловажава всичко друго

# 236
И аз имах колежка с любовник колега, който хем с 14 г по-млад, хем прясно женен с бебе. Криха се докато съпругата му пак колежка не разбра. Разведе се, любовницата му също се разведе след като мъжа ѝ разбра.
Свят шарен. Има хора, които си искат просто секс без чувства, без ангажименти. Но ми е странно като кажат, че ако разберат, че половинката им изневерява ще я изхвърлят или счупят главата.
Такива хора е добре да си намерят човек готов за отворена връзка. Всеки да се почесва когато го засърби без да има претенции, че другият може да направи същото.
За мен лично приятели, познати, непознати и всякакви няма значение с кой лягат и с кой стават. Аз си гледам моето канче.

# 237
И събраха ли се въпросните?

# 238

Еми и ти си живей в света на заблуда и фалшива ценностна система. Твоят мъж никога не е и няма да ти изневери, а ако го направи ще му се изтърка к..а. Другите живеят в утопия, а такива, като теб в реалният свят, където е от съществено значение подобен акт и той омаловажава всичко друго

Ценностна система и уважение към човекът, с когото си създал живот му се вика.
Ако тръгнеш да изневеряваш скрито, ти не лъжеш само жена си. Ти лъжеш и детето. Детето живее в заблудата, че при мама и тати всичко е добре. Обичат се, вярват си и са щастливи.

Ако ще си задоволяваш първичните нужди и е нещо, което смяташ за нормално - застани си зад нагона и кажи на половинката. Обясни го така, както на нас. Ще го направиш ли? Съмнявам се.

Пред непознати да си начесваш егото и да обясняваш врели-некипели е едно. Тая сила, която имаш тук би ли се проявила вкъщи?? Наистина ми е интересно.

# 239
  • София

Ценностна система и уважение към човекът, с когото си създал живот му се вика.
Ако тръгнеш да изневеряваш скрито, ти не лъжеш само жена си. Ти лъжеш и детето. Детето живее в заблудата, че при мама и тати всичко е добре. Обичат се, вярват си и са щастливи.

Ако ще си задоволяваш първичните нужди и е нещо, което смяташ за нормално - застани си зад нагона и кажи на половинката. Обясни го така, както на нас. Ще го направиш ли? Съмнявам се.

Пред непознати да си начесваш егото и да обясняваш врели-некипели е едно. Тая сила, която имаш тук би ли се проявила вкъщи?? Наистина ми е интересно.
Просто исках да кажа, че не вярвам и никой не може да ме убеди, че има семейство там някъде в което никой никога не е изневерявал. Не го вярвам!

Общи условия

Активация на акаунт