Психология на изневярата

• 21 481
  • 465
  •   1
Отговори
# 240
Просто исках да кажа, че не вярвам и никой не може да ме убеди, че има семейство там някъде в което никой никога не е изневерявал. Не го вярвам!

Някои хора никога няма да излязат извън рамката "Е те такова животно нема" Smile Няма проблем, щом тази увереност ви дава сили да понесете семейното битие с лекота, и да не се чувствате прецакан  Smile

# 241
И събраха ли се въпросните?
май само за секс и по разни поводи (РД, имени дни) се събират с други колеги. Иначе всеки у тях си. Или ако детето на колежката остане при баща си. Ходят си на почивка и т.н. Но за семеен живот все още не правят нищо. Всеки е доволен на моментното си състояние. Ама то 44 г. жена как няма да не е доволна като я клати млад козел 😁
Финансово също я подпомага.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:49 от йоко

# 242

Просто исках да кажа, че не вярвам и никой не може да ме убеди, че има семейство там някъде в което никой никога не е изневерявал. Не го вярвам!

Представи си, че някъде там, има мъж и жена, които се обичат, които се чувстват добре един с друг и тъй като са напълно задоволени от връзката си, няма какво повече да им даде, който и да е друг....

# 243
Разбира се, че има такива семейства.
Просто имат друга ценностна система.
Също така не го отричам, че може да се случи и при най- моралните. Но, някак си не се случва спонтанно, често, и серийно.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:02 от happy doc

# 244
  • София
Добре, добре. Живи и здрави, ама аз не вярвам. Москва слезам не верит

# 245
Навън търсиш нещо да запълни, това което ти липсва в брака/връзката - било уважение, секс или каквото и да е, в зависимост от това, което ти е приоритетно. Ако получаваш това, което е важно за теб от партньора ти, не би имало причина да търсиш каквото и да е навън. Ако партньорът ти е освен приятел, който те разбира, помага, когато има нужда, събеседник и т.н., но и прекрасен любовник, какво можеш повече да искаш и да получиш от някой друг?

# 246
Скрит текст:
ами аз сигурно щях да загубя съвсем интерес към мъжа ми , ако си намеря любовник
Не мога да обръщам внимание на двама човека едновременно

И какво ще правя в този добър екип?
Да пазаруваме заедно в Lidl и да се редуваме кой да види децата на училище?

Няма да ми се излиза с мъж, с който нямам вече привличане, да гледаме филм заедно прегърнати или още повече да отидем на почивка
Спомням си отидох веднъж на море с един бивш, с който вече се беше изчерпала връзката и умрях от скука, само мислех, кога ще се приберем в София вече
Скрит текст:
Ако има възможност и вече няма любов пак по-добре да съм си сама
Децата няма да останат без баща
Точно. Не само няма да ми се излиза, при мен лично мине ли ми желанието за секс с някой мъж и отлети ли си любовта, той ми става крайно антипатичен. Приятелството е хубаво нещо, но не бих споделила цялото си ежедневие, живота и бита си с приятел. Да не говорим, че всичките дразнения, породени от съжителството 24/7, ще бъдат умножени стократно без любов, та не знам дали и приятелство ще остане. Може би и затова никога не би имало опасност при мен да се събера или да изневеря с бивш - някога красавци в моите очи, сега са ми физически отблъскващи и дразнещи. Без любов не става. Природата затова я е измислила.

PlTP, изпадаш в някакъв когнитивен дисонанс. Ти си моногамен, ама серийно; изневеряваш, но не духовно, а физически; честен си с половинката, ама не й признаваш, 'щото не е нейна работа...
Защо не признаваш, че изневеряваш? Защо не търсиш по-отворени партньори, които също обичат секса навън? Има такива жени и то достатъчно. И, ако партньорката ти изневери, какво би направил?

# 247
Свободен сте да вярвате в каквото искате.
Важно е, че за щастие има семейства, в които има любов, уважение, щастие, без изневери, без караници, които си споделят, помагат, преминават и през добро и през лошо. Такива които са един за друг всичко и нямат нужда от друг, който да им дава нещо, което им липсва.

# 248
  • София
Скрит текст:
ами аз сигурно щях да загубя съвсем интерес към мъжа ми , ако си намеря любовник
Не мога да обръщам внимание на двама човека едновременно

И какво ще правя в този добър екип?
Да пазаруваме заедно в Lidl и да се редуваме кой да види децата на училище?

Няма да ми се излиза с мъж, с който нямам вече привличане, да гледаме филм заедно прегърнати или още повече да отидем на почивка
Спомням си отидох веднъж на море с един бивш, с който вече се беше изчерпала връзката и умрях от скука, само мислех, кога ще се приберем в София вече
Скрит текст:
Ако има възможност и вече няма любов пак по-добре да съм си сама
Децата няма да останат без баща
Точно. Не само няма да ми се излиза, при мен лично мине ли ми желанието за секс с някой мъж и отлети ли си любовта, той ми става крайно антипатичен. Приятелството е хубаво нещо, но не бих споделила цялото си ежедневие, живота и бита си с приятел. Да не говорим, че всичките дразнения, породени от съжителството 24/7, ще бъдат умножени стократно без любов, та не знам дали и приятелство ще остане. Може би и затова никога не би имало опасност при мен да се събера или да изневеря с бивш - някога красавци в моите очи, сега са ми физически отблъскващи и дразнещи. Без любов не става. Природата затова я е измислила.

PlTP, изпадаш в някакъв когнитивен дисонанс. Ти си моногамен, ама серийно; изневеряваш, но не духовно, а физически; честен си с половинката, ама не й признаваш, 'щото не е нейна работа...
Защо не признаваш, че изневеряваш? Защо не търсиш по-отворени партньори, които също обичат секса навън? Има такива жени и то достатъчно. И, ако партньорката ти изневери, какво би направил?
Как ще и признавам? Няма жени, които се примиряват с това. За какво да и признавам? Ако ми изневери и аз не искам да знам. Стига ми това да усещам, че държи на мен и ме обича. Когато ми се е случвало да изневерявам, много ясно, че съм се крил. Да, различно е, да, сигурно е подло, но моето мнение е, че не е кой знае какво. Правел съм го просто за разнообразие. Не пуша, пия само по 1 бира на ден, никога не съм пробвал каквато и да е дрога, не залитам по хазарт,така че това го приемам за някакъв вид пристрастие. Обичам сливи и това е

# 249
Гадна работа. Не за теб, де. На теб ти е добре. Искаш сливи, получаваш сливи.
Знаеш, че те обича и знаеш, че ако разбере - тази обич ще отлети със скоростта на светлината. Демек поддържаш един изкуствен начин на живот, като криеш “малките” удоволствия в живота. Това оправдание с непушенето и непиенето е малко нелепо, извинявай.
Толкова си безгрешен, че една изневяра на фона на останалите ореоли е нищо работа.
Тя жена ти, милата и тя не знае, кой обича. Обича някакъв измислен образ - нереален. Пак казвам - гадна работа.

# 250
  • София
Гадна работа. Не за теб, де. На теб ти е добре. Искаш сливи, получаваш сливи.
Знаеш, че те обича и знаеш, че ако разбере - тази обич ще отлети със скоростта на светлината. Демек поддържаш един изкуствен начин на живот, като криеш “малките” удоволствия в живота. Това оправдание с непушенето и непиенето е малко нелепо, извинявай.
Толкова си безгрешен, че една изневяра на фона на останалите ореоли е нищо работа.
Тя жена ти, милата и тя не знае, кой обича. Обича някакъв измислен образ - нереален. Пак казвам - гадна работа.
Аз нямам жена или сериозна връзка в момента. Имах предвид в минало време

# 251
Ако имаш жена и дете и жена ти е от тези, които са твърдо против изневяра, ще продължаваш ли да изневеряваш, рискувайки да си разбиеш семейството?

# 252
  • София
Ако имаш жена и дете и жена ти е от тези, които са твърдо против изневяра, ще продължаваш ли да изневеряваш, рискувайки да си разбиеш семейството?
Да. Колкото до дете, то е въпрос на личен избор. Аз не искам и това беше причината да се разделим с последната след 3г.

# 253
Значи по-добре за теб ще е, ако искаш семейство, то да си намериш жена като теб - да изневерява и да го приема за нормално. И тя също да не иска деца. В един отворен брак ще ти е супер.

# 254
  • София
Значи по-добре за теб ще е, ако искаш семейство, то да си намериш жена като теб - да изневерява и да го приема за нормално. И тя също да не иска деца. В един отворен брак ще ти е супер.
Не искам отворен брак и не искам да знам, ако се случи да ми изневерява. Това са неща, дето не искам да ги знам. Не искам и тя да знае, дори и да ме убеждава колко е отворена. Освен това не би ме привлякла такава

Общи условия

Активация на акаунт