Психология на изневярата

• 21 472
  • 465
  •   1
Отговори
# 210
Добър начин да си успокоиш съвестта. Съзнателно или не. Simple Smile
Болест било. Сърби те просто и ти е през моногамната работа за човека до теб.

# 211
На 201 - та ли отказа?
За повечето хора секса е естествена нужда и го практикуват с удоволствие, но не с който им падне и когато им падне. За хигиена на отношения, чувал ли си?

# 212
Дами и господа, Алем Делом!
Каква душевна хигиена, преди това е телесната такава!

# 213
PITP, ти ли беше с женената досадна съседка?
Една позната преди време хвана мъжа си, щото беше донесъл венерически подарък.
А оправданието било нещо от сорта: ми в началото беше само с презерватив, ма после реших, че щом е женена е чиста, и е имало пъти и без!

# 214
  • София
На 201 - та ли отказа?
За повечето хора секса е естествена нужда и го практикуват с удоволствие, но не с който им падне и когато им падне. За хигиена на отношения, чувал ли си?
Естествено, че не е с когото ми падне. Подбора е жесток. Алем Делом ли съм, Пешо зевзека ли, то няма значение. Изказвам искрено мнение, защото ми е интересна темата, но разбира се, когато човек има различно мнение и опит в живота, то той или лъже, или избива комплекси или е луд. На колко съм отказал....оф,десетки, десетки. Нямам представа. Написах го, за да добие представа скъпия форумен читател, че не го правя с всяка и винаги, когато имам възможност, точно заради това, че не го правя за спорт. Иначе може и всичко, което съм написал да е фантазия. Все пак сме в интернетя и всеки е Алем Делом и Монита Белуки

# 215
  • Най-красивата страна
Много точно казано. А и да седиш с някого, при положение, че имаш хубав секс навън...абе за какво го имате тоя човек вкъщи? Аз си представям, че за някакво магаре, което може да носи още и още ... рога, отговорности, товари... докато умре Simple Smile Кой е луд да стои в тази роля Simple Smile

Има жени,които живеят точно като магарето,което си описала .
Знаят,че Мунчо не спира да изневерява,затварят си очите за паралелни връзки.
Готвят,перат,чистят,деца гледат ,секс правят с него,търпят му изцепките ,докато си носят рогата....
Мазохизъм е това.
Нещо като,,Бий ме,обичам те,,.
И аз съм се чудила защо търпят-абе най-малкото не ги ли е гнус,като знаят,че той спи и с други...
финансова зависимост ли е,липса на самочувствие ли...не знам...

# 216
Презервативът редуцира рискът от венерически болести, не го елиминира..
И на стотици да откажеш, една може да ти лепне я хламидийка, я някое херпесче… бактерии и вируси да искаш. Поуката тук е обаче различна - не е яко да го лепнеш на този, който ти се доверява и вярва на сляпо, че ти очи имаш само за него/нея. Иначе който иска да си хойка, да го прави, но ако потърпевш е невинен трети човек - тогава вече е боклукчийска история.

# 217
  • София
Така е. Няма гаранция за нищо в тоя  живот. Аз го осъзнавам, но въпреки това едва ли ще се променя, въпреки че много добре се контролирам

# 218
Направо си под пълен контрол Simple Smile

# 219
  • Пловдив
Тогава си всичко друго, но не и моногамен.
Ами, ти хубаво не го смяташ за предателство, ама си е. Деца имаш ли?
Нямам, защото не желая деца. Ами да, може да е болест и да не съм прав, но тялото си е мое ебати. А и съм зависим от секса. Може и болест да е. Не ми пука, добре ми е така и това е положението Минке. За мен секса е естествена нужда, която ме кара да се чувствам добре и това е. Това не значи, че го правя с всяка. Отказал съм на толкова много жени, че едва ли някой ще повярва
Всичко Ок, ама не наричай това моногамност, щото си като разгонен пес.

# 220
А омъжена, която не прави секс в брачното ложе, ама хич, но пък си прави някакви гимнастики там, навън, изневерява ли някому изобщо?
Скрит текст:
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,
то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?

# 221
  • Пловдив
Чели сме Робърт Бърнс

# 222
Ми вдъхновяващ е, пък и по темата.

# 223
  • Пловдив
По времето на Бърнс ръжта е била висока култура, някъде над 120 см, имало е къде да се скрие някой легнал в ръжта. Сега както е късостеблена, до под коляното, иди прави нещо в ръжта.

# 224
Абе то и аз на колкото съм отказал, мога да се хваля доволно, ама иначе нямам много бройки. За сметка на това пък са много качествени.

Общи условия

Активация на акаунт