Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 150
  • 970
  •   1
Отговори
# 465
Сигурна съм единствена, но на мен пък за първи път Владо не ми беше уау...
Не си единствена и не за първи път.
Добър е. Но не най-добър.

# 466
Според мен ужасно трудно е да се имитират Фреди Меркюри и Майкъл Джексън, да кажа, че почти е невъзможно.
Но Владо се успя да предаде енергията на Фреди и да въздейства на публиката.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 01:28 от monii

# 467
И Елвис.

# 468
Още от група Сафо ми направи впечатление Владо, радвам се, че успява и се развива.

# 469
  • Велико Търново
Владо изпревари Тома в общото класиране. Да видим кой ще е първи накрая?
Класирането няма голяма роля за първия накрая. То служи за определянето на финалната четворка. На финала четиримата започват от нула и победителят се определя със СМС-и.

Моят Топ 5 за днес: Владо, Тома, Ицо, Керана, Гърбов.
Тома се справи много добре с Шакира, но Бохемска рапсодия ме разплака. Страхотно въздействие на Влади!

# 470
Те дадоха по-малко точки на Дара, да не би мама да пусне пак смси и да се озове незаслужено на първо място.

# 471
Естествено, че никой не може да пее като Фреди и Владо издишаше на моменти, но това беше най-добрият Фреди, когото са имитирали.

# 472
Прави ми лошо впечатление, поне от миналия лайф, че журито здраво порязва Дара. Rage
Без да съм й фен, но не са обективни!

Да и на мен ми прави впечатление същото. А другото, което забелязвам е как Дара реагира, когато обявяват победителя - винаги се усмихва и виждам, че искрено се радва на чуждата победа. За което има моите адмирации. Очаквах, че ще е, като Мишето или Нети, обаче не виждам никаква злоба, завист или бясно желание за победа на всяка цена в това момиче до сега.

# 473
  • Берлин
Да добавя за Дара - освен незлобливост, липса на завист и маниерничене - показва уважение към журито, колегите си и към поставените образи. Не е малко. Я дупарата да сложим до нея. Предпочитам Екимова.

# 474
да видим кога, на някой ще му се " падне", да имитира Дара Екимова.

# 475
  • София
Рафи също беше прекрасен Фреди, може би по-добър дори, но Влади тази вечер беше много въздействащ, уникален.
Следващата седмица ще има поне хубави песни.

# 476
  • София
(26.03.2023) - Част 1 и 2  Епизод 6

Сезон 11 Като две капки вода

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 06:53 от Mari_Mar

# 477
Признавам- мен Гърбов ме разплака за втора седмица след Пиаф. Видин Даскалов участваше непрекъснато в “тържества на трудови колективи”. Нова година, 8 март- дали в службата на майка или татко- редовно гостуваше с Людмила Чешмеджиева. Помня Бони, но и българи от старо време. Светла му памет!

# 478
  • Велико Търново
Следващата седмица песните ще са съвсем други и от съвсем различни изпълнители.

Песните, които се паднаха на бутона днес, ще бъдат по-следващата седмица - на 9 април.

# 479
Ама моля, Христо Гърбов беше 4 ти в някое си класиране. Смях и позор, че тя и Яна се справя по-добре от него. За Дара, и аз не мога да разбера защо е това отношение. Не може са сложиш Гърбов пред Дара в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт