Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 137
  • 970
  •   1
Отговори
# 495
Аз в т.нар. зрителски вот, не вярвам.

# 496
  • Вестерос
Най-много ми харесаха Тома , Владо и Керана, но за мен Тома беше най-добър, по простата причина, че неговият образ беше много по-труден. На Керана и Владо образите бяха удобни и по мярка.

Хареса ми и Ралица като Бритни Сприърс също. Диимо горкия и без това беше нелеп, ами те и нарочно го доомаскариха с тези пластмасови мици*... Кога Мадона е била като Памела Андерсън в бюста? Жива подигравка с неговото старание. Иначе беше мега смешен. Smile
Това е моето мнение за епизода днес

# 497
  • There I was on a July morning
...........................
Кога е финалът?
На 28-ми май

# 498
Те дадоха по-малко точки на Дара, да не би мама да пусне пак смси и да се озове незаслужено на първо място.
Е то само Дара има мама, другите участници нямат майки и близки, които да гласуват за тях.
Това  е несериозно!
Признавам си, че и аз покрай Ива Екимова бях леко предубедена към Дара, но момичето си пее, старае се и му личи, справя се добре всеки път..
Не заслужаваше да е на последно място, където я постави журито тази вечер.
Тази година дотук Дара е най-ощетявания от журито участник.
Нека криво да седим, но право да говорим.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 03:01 от sineva 1

# 499
Нямам мнение за Дара от преди и засега тук ми харесва.

Рядко отварям Фейсбук страницата на предаванията, които гледам, защото мисля че гледаме коренно различни предавания. Затова предпочитам тук да си коментираме. Та исках да кажа, че като отворя ФБ рязко почвам да вярвам в зрителският вот.

# 500
Сега доизгледах епизода от снощи.Владо изпя "Бохемска рапсодия" прилично,но не ми беше уау! И в предни сезони на Капките съм казвала,че не трябва да дават Фреди за имитация.Фреди за мен е най-уникалния глас евър, един извънземен певец,и всяко копие пред него бледнее.Не му достигна гласът за това изпълнение.Иначе много харесвам Владо.

# 501
Папурче, точно и аз това казвам, че е много странен този вот и дано не ни готвят изненада. И аз имам тийн вкъщи, въобще не се вълнува от Дата също

# 502
  • София
При наличието на Тома и Владо в предаването, Магърдич трябва да е луд да набута Дара за голямата победа. Ще го разкъсат зрителите. Не, че на него ще му пука. За мен на финал трябва да са Тома, Владо, дуета и Керана.

# 503
Дара ми напомня на Фики. И той вадеше някакви такива реплики като на дете от пансион за благородни девици. Веско Маринов може да говори по този начин, защото е от това поколение. Но ДАра, момиче на 20 години да си спомни как трябва да се почитат хората??? Звучи ми като заучени реплики за спечелване на баба пред екрана. Освен това снощи Дара я бяха направили трагикомична с тези дрехи и грим. Съпоставката с Рачков и Зуека завърши  негатива не в нейна полза. От пренавиване на пружината "колко съм прекрасна", като идел за снаха, ако сте на 80 години- мама ще спука балона. Което е жалко. Моето искрено желание е дуетът да спечели. Задачите, които им дават ми се струват най-непосилни- двоен В.Маринов. Той един ти стига да се довършиш. Но признавам, че не ми беше скучно. А кой ще "спечели" не е важно.

# 504
  • София
А и да ме пращава Дими, мир на душата му, но чак легенда не е... или неоценен гений...

# 505
Колко сме различни хората и тази тема го доказва! Гледаме едно и също, а виждаме различно.
Много хейт, много критика, прекалява се...
Не харесвам Гърбов, но това беше най-добрият му образ.
Не разбирам какво не харесвате в Тома. Виждам доста критика за него като човек. Беше страхотен. Няма слаб образ.
Керана е душица. Прекрасна.
Мъчно ми е за Ицо Петков. Винаги го порязват.
И уникален Владо! Направо ви се чудя какво сте гледали. Честно. Ясно е, че Фреди е легенда, но какви са тези крайни изказвания? Какви са тези крайни критики! За мен това беше най-добрият Фреди, правен в Капките.

# 506
Аз нямам против да се падат изпълнители, като Фреди, Майкъл, Тина Търнър, Марая Кери, Уитни Хюстън и т.н. Обаче да не са техни балади, защото освен с глас, с нищо друго не може да се прави имитация. И, ако се паднат на човек, който няма нужния потенциал, то реално няма как да се получи добра имитация. А, както казва Фънки, това не е предаване за пеене, а за имитация и е супер тъпо с тези балади. Ето сега се падна Принс - ами какво да й се имитира на тази песен, освен глас? Нищо! И, който няма нужния глас, винаги ще е в дъното на класацията, защото реално няма какво да покаже. Ще стои, като бастун в средата на сцената и ще вие, т.е. ще окепази хубавата песен.

# 507
За мен откритието на този сезон е дуетът - свежи, различни, позитивни, приемащи винаги отговорно задачите си Grinning Ралица ми беше малко като строга учителка в ИВ, но тук е много приятна.

Надявам се те да спечелят, но едва ли.

# 508
Разбира се, че ще са различни мненията. Най-малкото дори в частта с вярното интониране немузикалните чуват съвсем различно изпълненията.
Моето мнение е малко нестандартно - нито един образ вчера не беше като две капки вода. Гримът много липсва, преобразяването, което допринася за изграждане на образа просто го няма. Тома докара и тембър и танц и вярно интониране естествено, като певец, обаче нямаше никаква допирателна във визията на Шакира. Ако бяха направили качествен грим, щеше да е изключително успешна имитацията. Дара се справя изключително добре, но и там гримът куца много, много. Вчера беше една идея по-добре даже. Някой беше питал нагоре защо не е по потник - ако с този бюст под потник няма как д абъде скрит и щеше да е ужасно, много добре беше решението да го скрият под дрехи. Дуетът ми харесва как се справя също, но гримът...ах, този грим - всичко е ужасно просто.
Образът на Фреди нито ме разплака, нито ме развълнува, защото ми бе отвличано вниманието от напъна на Владо и неовладяването на гласа. Беше пренавит и превъзбуден. Керана си пя като Керана също, нямаше образ и при нея. Яна няма гласови възможности за по-сложни песни, ако музиката на Гери Никол може така да се окачестви, там се иска едно специфично усещане и умение за този стил нейния, което или го носиш и имаш, или просто няма как да се получи. То и грим качествен като няма, ей ти пълната драма. Въобще, всички бяха с едни нелепи перуки и никакъв грим. Защо от екипа не разбират, че грима носи поне 50% от образа, дори да квичиш на песните, защото толкова си можеш, и там няма как да се надскочиш.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 10:07 от фаастък

# 509
Уникална вечер снощи, ето и моето мнение за снощи и участниците като цяло:

Владо - напълно заслужена победа след като миналия път го отрязаха, справя се добре с всеки образ

Тома - също добро представяне както снощи, така и до момента

Керана - добра е, но снощи очаквах повече да се представи

Дара - добра певица е, но миналия път не заслужаваше победата, вчера не ми хареса представянето и, но поне се старае

Димо и Ралица - за мен те са изненадата този сезон, фенка съм на ИВ и ОЖ, но в капките се представят фантастично

Христо П. - също е добър, но винаги го режат и е да дъното

Христо Г. - харесвам го, но тук не се справя в амплоато си на певец и си го кара с неговите лигавщини, снощи специално ми хареса за което поздравления

Кали - за мен е голямо разочарование този сезон, винаги си пее като нея, дори да се падне и джаз да имитира пак ще е същата трагична картинка

Яна - страхотна актриса, но за мен е най-слабо представящия се участник този сезон, грам не може да пее

Общи условия

Активация на акаунт