Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 7

• 82 716
  • 815
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, търся код за Answear.
От своя страна предоставям код за Букинг. Важи до 6:36 на 2 май.

# 586
Здравейте, търся код за Answear.
От своя страна предоставям код за Букинг. Важи до 6:36 на 2 май.

Код за 20% намаление - 191222DAABA9

# 587
Здравейте! Търся код за about you.

# 588
Някой да има код за Мохито?

# 589
Здравейте, търся код за Booking. Ще съм благодарна, ако някой няма да се възползва от своя и ми го изпрати. Сърдечно благодаря предварително. Hug

# 590
  • на село
Здравейте,
Да помоля за промокод от букинг на лични🙏🏻
Благодаря предварително!

# 591
Код за емаг, ако има някой излишен.

# 592
Здравейте, в сайта на arlen.bg пише, че има намаление на всички продукти с 15%, но кодът не работи. Някой друг има ли този проблем?

# 593
  • Пловдив
От миналата седмица се каня да пиша за АРЛЕН, но бях зарината с работа.
Аз приключих категорично с пазаруването от тях! Обмислям и жалба до КЗП.
Имаха обявен подарък К18 към всяка поръчка над 80лв.  Поръчах за около 120 лв. Ползвах код за 15%, който ми бяха изпратили. Сумата пак си беше над 80 лв. Поисках да платя с ваучер, който ми беше подарък. По телефона ми казаха да отбележа това в коментар. Така и сторих. След 2 дни една девойка се обади, за да ми се "кара", че не можело и код и ваучер.  Казах й, че ваучерът е начин на плащане, а не код за отстъпка. Не можело то така. Ще ми начисляла доставка, защото ваучерът бил получен с БД, пък сега, след плащането оставали 2-3 лева "стойност на поръчката". Казах и, че не е така, защото стойността си е над 100 лв. Просто е платена по различен начин. В крайна сметка, изпратиха поръчката с начислена доставка и БЕЗ обявения подарък.

# 594
Случайно някой с код за eyerim, че докато се накумя изтървах -15%

# 595
Аз се чудя как се пазарува от Арлен - такъв нефункционален и грозен сайт имат, и толкова години не го префасонираха поне малко.

# 596
  • БГ
Случайно някой с код за eyerim, че докато се накумя изтървах -15%
Здравей, заповядай за 15% 😊 TANJAK15

# 597
От днес за Нотино:

# 598
За fashion days- Emilia10
За about you от утре - Denitsa15

# 599
От миналата седмица се каня да пиша за АРЛЕН, но бях зарината с работа.
Аз приключих категорично с пазаруването от тях! Обмислям и жалба до КЗП.
Имаха обявен подарък К18 към всяка поръчка над 80лв.  Поръчах за около 120 лв. Ползвах код за 15%, който ми бяха изпратили. Сумата пак си беше над 80 лв. Поисках да платя с ваучер, който ми беше подарък. По телефона ми казаха да отбележа това в коментар. Така и сторих. След 2 дни една девойка се обади, за да ми се "кара", че не можело и код и ваучер.  Казах й, че ваучерът е начин на плащане, а не код за отстъпка. Не можело то така. Ще ми начисляла доставка, защото ваучерът бил получен с БД, пък сега, след плащането оставали 2-3 лева "стойност на поръчката". Казах и, че не е така, защото стойността си е над 100 лв. Просто е платена по различен начин. В крайна сметка, изпратиха поръчката с начислена доставка и БЕЗ обявения подарък.

Много неприятно се е получило при Вас. Аз до сега съм нямала проблем с тях. Имах подобен на вашия със Златна рибка. Закупих от физически магазин определени продукти. Когато се прибрах видях в сайта им, че трябва да получа подарък Биосилк коприна. Писах им и още на другия ден за тяхна сметка ми изпратиха подаръка. Права сте, че трябва да си търсим правата!

Общи условия

Активация на акаунт