Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ох, момичета, не стига, че съм още болна, но тази сутрин имах малко кръв със 2-3 малки съсирека от по 2-3 мм примерно. Отидох при следящия ме АГ и ново 20 - леко отлепена плацента. Изписа ми магнезиев диаспорал и каза да не се натоварвам, било Божа работа, за сега не било притеснително. Толкова се шашнах,че не мога да ви го опиша, веднага запазих час за д-р Стоилов в Пловдив. Само се моля да се оправя с лежане вкъщи и да не се налага болница. Другото, което е, имам жестока кашлица и ходих до личния, установи отслабено дишане в дясно о сега след час съм на пулмолог. Ще хвана гората вече, аки не друго от притеснение ще пукна. Стискайте ми палци и ако някоя има опит с отлепяне на плацента ще се радвам да сподели ❤

# 406
Стискаме ти палци, Майлита ❤️ Пожелавам ти всичко да е наред и да минеш само с почивка!

# 407
Ох, mylitta, много неща са ти се събрали Hug
Стискам палци да се оправи бързо проблема с плацентата и да не е нещо сериозно с кашлицата!
Не ти ли изписаха и нещо спазмолитично от типа на Нош па?

# 408
Ох, момичета, не стига, че съм още болна, но тази сутрин имах малко кръв със 2-3 малки съсирека от по 2-3 мм примерно. Отидох при следящия ме АГ и ново 20 - леко отлепена плацента. Изписа ми магнезиев диаспорал и каза да не се натоварвам, било Божа работа, за сега не било притеснително. Толкова се шашнах,че не мога да ви го опиша, веднага запазих час за д-р Стоилов в Пловдив. Само се моля да се оправя с лежане вкъщи и да не се налага болница. Другото, което е, имам жестока кашлица и ходих до личния, установи отслабено дишане в дясно о сега след час съм на пулмолог. Ще хвана гората вече, аки не друго от притеснение ще пукна. Стискайте ми палци и ако някоя има опит с отлепяне на плацента ще се радвам да сподели ❤

Стиснати палци и от мен Flowers Four Leaf Clover
Опитай се да се успокоиш, защото и това ти пречи. Лежи си вкъщи, почивай и бъди принцеса!
Всичко ще е наред!
Може би не е лошо да ти изпишат антибиотик, ако състоянието не се подобрява...

# 409
  • Замък сред облаците
Майлита, пожелавам ти всичко да е наред. Лежане и никакво ставане освен за най-най-нужното. Да минава и това с дишането ❤

# 410
Здравейте,според следящата ме АГ ,нухалната транслуцесия е 2,4,като нормата е 2,5.Имали повод за притеснение,понеже е много близо .

# 411
Мир аз това правя днес цял ден 😁
И за сега усещам малко облекчение с болките.Ще продължа поне 2-3 дни.
Майлита почивай си, слушай доктора, пий си лекарствата и всичко ще е наред 🤞🤗

# 412
  • Замък сред облаците
Здравейте,според следящата ме АГ ,нухалната транслуцесия е 2,4,като нормата е 2,5.Имали повод за притеснение,понеже е много близо .

Коя седмица си сега?

# 413
Момичета, и аз съм постоянно вкъщи, лежа, особено в това лошо време не мога и да се разходя. Но пък имам чувството, че колкото повече стоя сама, толкова повече ми минават всякакви неща за бебчо през главата - и добри и лоши😅

# 414

13седмица плюс 4 дни

Коя седмица си сега?

# 415
  • Замък сред облаците

13седмица плюс 4 дни

Коя седмица си сега?

Щом си под границата всичко е наред 🤗

# 416
Майлита почивай си и бързо да отминава всичко.Ох мен пък как ме схвана рамото направо не мога да си вдигна ръката,нали не е проблем да мажа с някакви мазила.От тях ми облекчава за момент но после пак почва.

# 417
  • Замък сред облаците
Повечето мазила са на база ибупрофен/кетопрофен и не се прилагат при бременни.
Тендивал е разрешен.

# 418
Здравейте, излезна и БХС-то, как е според вас, чакам отговор и от АГ.

# 419
Повечето мазила са на база ибупрофен/кетопрофен и не се прилагат при бременни.
Тендивал е разрешен.

Боже не знаех и се намазах малко с един мехлем и малко ми облекчи ,дано не е много фатално

Общи условия

Активация на акаунт