Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 118
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 215
pep_si
За мен тази  ми се струва по -по-най от показаните.
Скрит текст:
Е, разбира се

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 12:07 от pinko

# 1 216
pinko, роклята в цвят марсала си я купих няколко месеца преди цветът да стане цвят на годината за 2015 г. Превърна се в цветен заместител на "малката черна рокля". Току посягам към нея, когато ми е необходима по - елегантна визия.
Моля редактирай си поста, по - късно ще изтрия снимките.

# 1 217
Розовата или червената.
Много ми харесва как се обажда цветът на косата ти на розовата.

# 1 218
Аз съм за червената или черната рокля, твърдо не с тези обувки.
Розовата е твърде дълга и много бледа за тена, а тази с цвят марсала е хубава, но по-офисна ми идва.

Сакото от Зара е ленено, нали? Миналата седмица мерих едно светло бежово, ленено точно там, стоеше страхотно, ушито е много добре, но материята ми бодеше на врата и по шията и се отказах да го взимам Disappointed
Сега съм в издирване на подобно...

# 1 219
Хайде и аз "от балкона:" да се изкажа. За себе си бих се колебала между роклите на втората снимка. И след колебанието бих избрала червената. Горните 2 рокли са ми по-скоро офис и леко скучни,особено пък за събитие с танци. А като за танци червената рокля ми се връзва най-,много. И обувките ми харесват.

# 1 220
  • София
Ани, благодаря! Hug
Аз и там писах, че е от Зара. За ленено сако цената му е топ!
Чакам доставката в четвъртък. Аз сандалите дебнех от много време и за да догоня безплатна доставка , добавих в последния момент сакото! То, май ще се окаже находката ми! Laughing

Бях на бебешка погача тия дни.
Глася багажа за морето. В петък се изнасяме за 4та поредна година от началото на Пандемията. Слънчев бряг. А от както разбрах, че мога да си ползвам Мулриспорта в двата хотела РИУ Парадайс, съм още по хепи. Иначе трябваше  да въртя педали с колелото 3 км , за да ходя на фитнес там….

Пепси, тия обувки ми избодоха очите и не мога да се концентрирам върху изборът на рокля.Smiley

# 1 221
Пепси, от мен глас  за розовата рокля, може и червената. Ясно е, че сандалите са само за пробата.

Клое, покажи се с роклята на Guess.

ани, аз съм за цвят старо злато, №4. А панталонките без връзки.

Клеми, много добре ти стои роклята, много ми харесва и самата рокля.

Чета ви и аз по диагонал....

# 1 222
Тези златни обувко-сандали са ми много любими, но зная че са достатъчно противоречив модел, за да не предизвикват  масово одобрение. Купих си ги от една разпродажба на MUSETTE, водеха ги лимитирана колекция. Може би поради ограниченият интерес сред клиентките, така са ги обявили ... Simple Smile.

# 1 223
Аз съм голям любител на противоречиви обувки, Пепси, просто за мен не пасват на нито една от показаните рокли, пък и не са за рокля въобще, поне според мен.
С широк бял или светлосив панталон биха станали според мен.

А някой от вас да е боядисвал обувки случайно.
Имам едни велурени в цвят корал, които няма да нося, чудя се дали има професионално боядисване или да ги напръскам със спрей боя сама.

Сhloe, чудесен избор!

# 1 224
  • Русе
И аз съм за червената, pep_si! Все ще им измислиш нещо удобно за обуване. Златните обувки или по-скоро тип сандал, някак си ги представих с дълга разкроена бяла пола или една дълга бяла рокля, която имаш.
Ани, това старо злато, което споменава Пинк, аз също си го помислих като цвят за теб.

# 1 225
Pink Lady, не се показвам във форума, но мога на лични да ти пратя. За съжаление имам само две снимки и те не са на фокус.

Силвър, разпитай обущар или някъде, където боядисват якета да не ги съсипеш.

Преди години си купих рокля. Толкова прохладна и фина материя и я взех, въпреки че ми беше доста  голяма. Шивач ми я стесни.
Вчера вадя летният гардероб и срам не срам загледах етикета. Само на химическо чистене никакво пране с вода.😳
100% коприна е слагам снимка, като се извинявам, че не е гладена да видите десена какъв е и защо само на химическо чистене?

# 1 226
  • София
Коприната може да се изпере на ръка с препарат за коприна.

# 1 227
  • София
Коприна си се пере чудесно и на ръка, предполагам и на програма за деликатни тъкани в пералня, но нека е на ръка. Няма нужда от химическо чак.
Хладка вода, щадящ препарат и няма какво толкова да й се чудиш.

# 1 228
Много се свива коприната Hands V Някога като шиехме с майка, винаги първо мокрех, посля крояхме Simple Smile
В момента всичко пера в пералнята на програма "ръчно пране" или "коприна" с препарат за вълна и деликатни тъкани, поражения нямам Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 13:43 от peneva_a

# 1 229
Благодаря ви Клеми, Рокси и Пенева! 🤗
Помня, че тук има дами, които разбират от платове.
 Аз съм я обличала и следователно прала на ръка или в пералнята не помня.🙈🙈 Вчера като видях етикета се зачудих защо не могло. 😊 Дали не съм изпрала десена. 🙈😂

Общи условия

Активация на акаунт