Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 117
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 230
Коприна пера в пералня на съонветната програма и най - важното - с препарат за вълна и коприна.
Ако е много лека дрехата, сипвам директно в барабана две чаши вода.
Гладенето е зор, особено с хастар от вискоза, мачка се ужасно, но твоята май е без хастар и бих я изпрала направо.
Пера на 30 градуса, но ако се притесняваш, може и със студена вода.

# 1 231
Бих изпрала на ръка, бих изплакнала под течаща вода на душа и дори оставила да се самоизцеди. Суша на закачалка.
Така ще е леко и гладенето.
То какво ли и им перем на тези дрехи в тези дни. Обличаме 2-3 часа понякога и хайде - мръсна…

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:11 от MarietaYo

# 1 232
Напоследък ми прави впечатление, че на много дрехи слагат етикети само за химическо чистене, вкл. и на  състав 98% памук и 2% еластан например, което ми звучи абсурдно. Мисля че производителите се презастраховат с оглед на това, че потребителите проявяват все по - голяма склонност да  съдят наред, ако се почувстват по някакъв начин със засегнати интереси. У нас не, но в САЩ май е нещо като национален спорт... Simple Smile
Копринени дрехи пера на кратка програма за деликатни тъкани със студена вода,  като ги "опаковам" всяка поотделно в  перфорирани  текстилни торбички за пране. Не ми се е свило нищо засега.
Суша вертикално на закачалка и почти няма нужда от гладене след това.

# 1 233
  • Бургас/Пз
Cloe, кой номер са твоите панталони. Белите много ми харесаха, но се колебая 38 дали ще ми стане??

# 1 234
Ани, моите са IT 40, обаче аз ги купих от физически магазин.
Нямат ли таблица за ориентиране за размера? Аз две дрехи онлайн съм поръчала до сега. Преди години една тюлена пола размер 50.🙈🙈 Зор видя шивач да ми я стесни и роклята от Манго, която ми става, но моделът не е изпипан.
Като те гледам ми се струваш по-слаба от мен. 😁

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 17:39 от cloè

# 1 235
  • Бургас/Пз
Благодаря, ще ги мисля, че опцията за връщане ми е се ще да я ползвам

# 1 236
  • София
Коприна и аз пера в пералня с препарат за вълна и коприна. Ако е бельо (бикини, панталонки) само лекичко препирам на ръка преди основното пране с козметичен сапун, защото не съм сигурна, че програмата на пералнята ги дезинфекцира и изпира добре. Никога до сега не са се свивали или променяли формата, но лесно им пада цвета.

# 1 237
Мацки, днес имам рожден ден и съм се нагласила с новите лоуфъри и нова рокля, подарък от моята приятелка.:

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 09:04 от ДХ3

# 1 238
ДХЗ , честит рожден ден, бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана 🌹🎉🎁🥳🎂
Прекрасна рокля.

# 1 239
Благодаря, Лъвичке,♥♥♥46 чукнах 😂

# 1 240
  • Русе
Честит рожден ден, ДХЗ! Здрава и щастлива бъди!

# 1 241
Честит празник ДХЗ! Чудесна възраст за каквото си обичаш. Втората си магистратура започнах малко по - късно от твоята възраст Simple Smile.

# 1 242
Дез, честито пак! Желая ти дни изпълнени с щастие! Heart
Много хубава рокля и цвят! Чудесна си!

И сме наборки Grinning

# 1 243
Честит рожден ден! Страхотна си!

# 1 244
ДХЗ, страхотно изглеждаш! 😍Честит рожден ден! 🎂🍾🥂Бъди жива, здрава обичана и обичаща! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт