Barefoot shoes/ Минималистични "боси" обувки

• 24 338
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, издирвам обувки с широка и висока предна част. Подметката предпочитам да не е много тънка, че ако стъпя на камъче или крива плочка, да не се усеща, все едно ходя по блокчета лего.
Имам едни на Be Lenka и едни на Hobibear, но моите палци малко стърчат нагоре и се опират в горната част, и не ми е комфортно. Та, ако сте срещали някой модел, който има повече пространство за пръстите и нагоре, ще съм благодарна да споделите. Simple Smile
Понеже аз нося само такива ти отговарям. На be lenka част от моделите на мен не ми вършат работа. ЗА това се ориентирах към Koel. Всички техни обувки са с високо, освен широко "бомбе" отпред. Simple Smile

# 271
Благодаря за отговорите, ще ги проуча Simple Smile

# 272
Аз в момента съм със Зизу - Хъски, имат достатъчно височина. А моите палци доста стърчат, бяха пробили едни Ugg. Подметката е дебела. Сравнение с любимите Merrell, които самият модел на пръстите е нагоре, но по- тънка подметка.

# 273
Извинявам се че нахлуваам в темата, търся и аз препоръки за мен за лятна обувка/сандал. С широк крак съм отпред и тясна пета. Та в тоя ред на мисли Коел са страхотни, но определено не са за широк крак. Аз съм с Fare и се чувствам чудесно с тях, имат достатъчно място отпред и подметката е хубава, имат и допълнителна стелка (малко по - твърда) с която не усещам камъчета, пръчки и прочие, усещам ги чудесни имам и пролетен и зимен модел.

# 274
  • София
Фаре не съм ги гледала скоро, те нямаха ли сандали?
Шейпън имат широки сандали, а Зизу има модел Сахара с лепка на предната лента.

# 275
  • софия
Момичета, харесах си кецове в сайта Игор, но няма доставка извън Португалия. Дайте идея, като ги пуснат как да си ги доставя.Ще има уникални цветове и сън не ме лови 🙃.

# 276
  • София
Ако пишеш на българските сайтове, които ги внасят? Мое да очакват ил да могат да поръчат.
В happy little soles също имат марката, ако зареждат за големи може да се поръча  с превозвач от Англия.

# 277
Ами дай линк, да ги потърсим из други сайтове?

# 278
# 279
Линк към вашите кецове.

# 280
  • софия
https://www.igorshoes.com/producto/sapatilhas-lona-51-matcha?id=2413
Съжалявам за забавянето ,но с телефона не успях да кача линка.

# 281
https://www.igorshoes.com/producto/sapatilhas-lona-51-matcha?id=2413
Съжалявам за забавянето ,но с телефона не успях да кача линка.

Видяхте ли ги вече: ) - https://www.barefootheaven.bg/bosi-obuvki-igor.html

# 282
Здравейте! В темата скоро не е писано, но все пак да попитам. Скучвало ли се е на някой от Вас да усеща като вакуум в горната част на обувката? Вчера си взех първи боси обувки на Timmo, но при ходене става вакуум и не е много приятно, нямам представа защо така се получава. Едва ли са големи, защото взех с минимален аванс, някаква друга е причината.

# 283
Покажете модела, че трудно се разбира какво имате предвид с вакуум в обувката, аз съм с по-висок палец и конвенционалните ми опират. Като всяка обувка, ако не подхожда на формата на крака може да е неудобна, пък била тя и боса.
И да се оплача, че трябва пак сандали да купувам, хем с почти 2см аванс взех, имам чувството, че моят син ще е с 40ти номер в първи клас. Новите найк сънрей виждах на живо и да ви кажа са си bff от всякъде, широки са доста и май нямат повдигане.

# 284
И на мен ми е трудно да обясня рочно какво се случва, но точно вакуум става. Като тръгна да вървя, при повдигане на пръстите ли, не знам...наистина е трудно да го обясня. Отбялазала съм къде се получава, просто кожата ( обувката ) хлътва навътре.

Общи условия

Активация на акаунт