Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Понятието "рядка" кърма или въобще недостиг???

  • 435
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 430
Здравейте мили мами, страх ме, че кърмата ми спира Sad

от вчера проблемът ми е, че кърмата ми като, че ли изведнъж намали количеството си Sad  Sad , че дори и качеството.До преди това си кърмех на хранене от едната гърда.Малкия се храни на 3 часа, и вчера (25.01), в 12 на обяд яденето не му стигна само от едната и дадох и другата.Към 3 часа вече беше кошмар - и двете ми гърди бяха толкова меки, че не знам как бебо се "нахрани" и какво въобще е ял. След неговото ядене се нахвърлих на храната, чайчета, сокчета.Една приятелка ми каза да изпия една бира....голямо притеснение беше....към 5 вече отново малкия беше гладен!!! Cry "Яде" отново, но разбрах, че не му стигна....допълних с чайче накрая..... Cry Мисля, че кърмата ми е станала рядка.Възможно ли е?До края на вечерта ядеше през 2-2.5 часа.Последното му ядене бе в 23, ето сега е 5 сутринта....

Кажете ми какво да правя???
Да казвам ли на таткото да купува заместител???

Благодаря

# 1
Спокойно, може просто да изживява някой момент на брз растеж и да има нужда от повече мляко. Имай предвид, че именно с това сучуне детето казва на твоя организъм да произвежда повече мляко. Съвсем скоро всичко ще се оправи. Ако се притесняваш, че не му достига, можеш да пробваш по време на нощната пауза да се изцедиш и да схраниш в хладилника за вечерта. Но при всички положения, предложи тогава и двете гърди преди това.
И аз съм изподала в подбни кризи и се чувствам ужасно. Все си мисля за тази добавка. И всеки пт, когато млякото отново се регулира след няколко дни, аз си повтарям -Имам най-умното и доброто дете на света. Просто трябва винаги да го слушам и да му вярвам, че ще успее да се пербори с всичко. защото и винаги успява, а аз см паникьорката.

Това с чая е добра идея. Бира, по-сигурно-безалкохолна. Пий по една бчаша вода преди кърмене/10-15 минути/, това също помага. И най-вече -не се отчайвай! Това ,че детето иска гърда по-често, не значи, че е глано. То свсе има какво да суче. Например при мен едната гърда е много странна.Наяжда се детето, после аз изцеждам 20минути- почти нищо не пуска ужким. И изведнъж -пак 60-80. Къде се е крило това мляко? А гърдата мека,та мека!
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт