Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 071
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Тео123 МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ! Точно това ме интересуваше м/у старта на хапчетата и първи преглед след това колко дни има г/д.

# 451
Здравейте, на някоя случвало ли се е след пункция да не се оплодят яйцеклетките? При мене от 5 пункции само след една имахме оплождане, правим подбор на сперматозоидите и нищо.

# 452
Здравейте, на някоя случвало ли се е след пункция да не се оплодят яйцеклетките? При мене от 5 пункции само след една имахме оплождане, правим подбор на сперматозоидите и нищо.
При мен от 7 годни само три се оплодиха. Никой не ми е дал още нещо като причина. Къс протокол ли бяхте? Имало някаква опция да се активират яйцеклетките. Четох в сайта на Надежда. https://nadezhdahospital.com/laboratorii/embriologichna/art-iaycekletki/
Дали сте пробвали нещо такова?
Аз сега взимам добавки за подобряване на качеството пък ще видим евентуално при следваща пункция дали ще има ефект

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 16:43 от Jakito999999

# 453
Три от опитите бяха в друга болница, дойдохме в Надежда, след първата пункция, по къс протокол, имахме три ембриона, но за съжаление два неуспешни трансфера. Доктора ми предложи добавките на доктор Стаменов за подобряване на яйцеклетките, пих ги два месеца. Направихме пункция миналата седмица, след дълъг протокол, извадихме 9 яйцеклетки, от които две хубави, но нито една не се оплоди.

# 454
  • Бургас
Момичета, добавките е хубаво да се приемат по-дълго време, за да дадат резултат. Не очаквайте с 1-2 месеца, че ще направят чудеса.

Успех ви пожелавам!

# 455
Искам и аз да споделя моя опит с добавките ние сме и с лоши яйцеклетки и с ужасни сперматозоиди.Приемаме ги и двамата вече 4 месеца абсолютно никакво подобрение нито при мен нито при него дори при него понякога са и по лоши спермограмите.Не искам да отказвам никой от тях но за нас лично са си пари на вятъра които не са малко защото за двамата около 480лв на месец

# 456
  • На изток от Ада
Има тема за добавките. Моят пи един коктейл без ефект.  После ФЕРТИЛ ПЛЮС имал подбрение.
Не ни е предлагано на Стаменов,  гя Чапанова не обръща внимание на спермограмата. Астенотетразооспермия е , пуккал е само в 1 клиника.

# 457
Това е работа на биолозите.
Записва час при тях и те ще кажат
Не е на гинеколога да разчита спермограма
Има тема за добавките. Моят пи един коктейл без ефект.  После ФЕРТИЛ ПЛЮС имал подбрение.
Не ни е предлагано на Стаменов,  гя Чапанова не обръща внимание на спермограмата. Астенотетразооспермия е , пуккал е само в 1 клиника.

# 458
  • На изток от Ада
Знам ,но къде да ги търсим  тези биолози ? Тя като не й е работата що го кара да пуска ? Ние ходим от скоро не сме наясно .... За генетик ми записаха час за биолозите не .....

# 459
Биолозите са там където мъжете дават материал.
Това с генетиците в Надежда стана някаква мода и все едно и също ..
Знам ,но къде да ги търсим  тези биолози ? Тя като не й е работата що го кара да пуска ? Ние ходим от скоро не сме наясно .... За генетик ми записаха час за биолозите не .....

# 460
  • На изток от Ада
Само че мъжа ми пуска в Стара Загора.  Не го  е карала в Надежда.
Генетика онзи ден непотлудна за придобита тромбофилия   показах от имунолог не било важно... Писах на хематолог, тези изследвания нищо не говорят ....

# 461
В Надежда не признават тромбофилия
Генетика онзи ден непотлудна за придобита тромбофилия   показах от имунолог не било важно... Писах на хематолог, тези изследвания нищо не говорят ....

# 462
  • На изток от Ада
В Надежда не признават тромбофилия
те са само по биопсии , инсе ,инвитро , Рвмс (или както се пишеше) това ми е впечатлението от няколко месеца и от темата.  Е за сега не знам дали ще е успешно при мен всичко.....

# 463
Здравейте, момичета. Колко трябва да е прогестерона преди трансфер?

# 464
Дами може ли за малко разяснения... Нищо не разбирам от цитонамазка, видях, че пише задоволително, но всъщност какво означава

Общи условия

Активация на акаунт