Човек на "нашето" ниво

• 9 947
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
...някакво момиче, неподдържана, с кофти коса, нелепи очила, дебеличка, ужасно облечена. Явно нулев интерес за мъжете. Лесна мишена, обаче се оказва златна мина. Апартамент, наследствен в прекрасен квартал. Директно пръстен, тегли кредит за ремонт, прави бебе...
А може би просто се щастливи заедно? Не знам защо си мислите, че всяко момиче с по-невзрачна външност няма как да си намери любим?

Ами защото той си казваше сам пред приятелите, не е мое заключение.

# 151
Не, Шерилин, не викам това. Ама като гледам, според тебе всеки, който използва фасети, вместо брекети, е припрян мърляч.

# 152
...някакво момиче, неподдържана, с кофти коса, нелепи очила, дебеличка, ужасно облечена. Явно нулев интерес за мъжете. Лесна мишена, обаче се оказва златна мина. Апартамент, наследствен в прекрасен квартал. Директно пръстен, тегли кредит за ремонт, прави бебе...
А може би просто се щастливи заедно? Не знам защо си мислите, че всяко момиче с по-невзрачна външност няма как да си намери любим?
Или просто кифлите не му вързали и човекът се е обвързал с първата, дето казала "Да!"? Simple Smile
Истината понякога е малко... прозаична. Grinning

Едит - Пак прочетох със закъснение. Златна мина? Вай. Confounded

# 153
Не, Шерилин, не викам това. Ама като гледам, според тебе всеки, който използва фасети, вместо брекети, е припрян мърляч.

Не съм казала всички. Но масово е така. Едното е решение бързо и лесно, другото по-бавно и скъпо. Да не говорим, че някои директно надуват джуките и забравят, че зъбките са за ремонт.

Лоре, ако мадамата нямаше апартамент в широкия център, щеше да е мушкато и бегония максимум.

# 154
  • France
Горкото момиче. Той определено не ù е на нивото.

# 155
  • София
Ако дама се прежали, "той не ѝ е на нивото". Ако мъж се прежали, пак "той не ѝ е на нивото".
Не визирам конкретния казус, ама, тия нива и прежалване за нищо ги нямате.

# 156

Аз нейната гледна точка не я знам. Само неговата. Реално тя може да си живее щастливо и да не е наясно той защо е с нея. И да си се радва на семейството.

# 157
  • Столичанин ама не в повече :D
Ахаа значи апартамент в елитен квартал е златна мина тцтцтц Thinking
но "горкото момиче" в крайна сметка се е уредило с мъж и бебе. Sunglasses

# 158
Тази история  едно към едно се припокрива с историята на една моя братовчедка , с единствената разлика, че тя е наясно, но я устройва!🤷♀

# 159
В цялата човешка история досега жените са търсели имотни мъже и всички четем романчета колко е романтично, защо да не е романтично и като го направи мъж. Остава само някой да напише осъвременена версия на "Гордост и Предразсъдъци".

# 160
Бракът по взаимна изгода може да се окаже по-дълъг и по-успешен от този, който е сключен само заради страст, секс и пеперудки.

# 161
  • София
Аз го казах в другата тема. В момента жена с апартамент е страшен магнит. Даже доста трябва да се пази и оглежда.

# 162

Аз нейната гледна точка не я знам. Само неговата. Реално тя може да си живее щастливо и да не е наясно той защо е с нея. И да си се радва на семейството.

Според мен, човек с нейното описание би трябвало да е постоянно нащрек, че това го чака.

Иначе, май разбрах и аз какво е микроблейдинг:
"Помислих, че ми е сърдита. А тя просто така си нарисувала веждите." Wink

# 163
Тази история  едно към едно се припокрива с историята на една моя братовчедка , с единствената разлика, че тя е наясно, но я устройва!🤷♀
Леле, да не би това да е братовчедка ти? Аз загубих връзка с тях и не знам как се е развил живота им, а и не ме е интересувало, но се сетих, в хода на темата.

Джерами, златна мина за всеки е различно. Неугледна жена, с малко опит с мъжете, готова за семейство. Този я налази, ами тя насила не го е пуснала в дома си. Дали тя живее в илюзия, или е наясно.. аз не знам.

# 164
  • Paris, France
До сега не съм се влюбвала в грозен и тъп. Имайте повече доверие на инстинктите ви.

+1. Всички мъже, в които съм се влюбила са ми паснали екстра и това въпреки много специфичните ми изисквания. С мъжете, с които съм излязла за да запълня време или да пробвам, ей така, нищо не се получи.

Влюбването и привличането обикновено са взаимни. Мозъкът ни е надушил подходящи гени и имунна система.

Бракът по взаимна изгода може да се окаже по-дълъг и по-успешен от този, който е сключен само заради страст, секс и пеперудки.

дори когато трае по-кратко. Толкова е неприятно да си с човек, който не те привлича, че минутите ти се виждат като десетилетия.

Аз го казах в другата тема. В момента жена с апартамент е страшен магнит. Даже доста трябва да се пази и оглежда.
Само за пълни измекяри без собствени жилища в даденото, населено място. Нормалните, популярни мъже не търсят жени по финансова изгода.

Общи условия

Активация на акаунт