КАУФЛАНД - тема 65

• 58 581
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много възрастни хора днес бяха на битовите стоки с намалени цени. Една възрастна жена ми показа къде са купите и вика: Намалени са, заслужава си да се купят. Сладури!
А един възрастен мъж си взел няколко догмата от 3.99лв. и не можеше да се оправи на кантара, та съдействах. За него тези домати били розови, а те бяха обикновени домати. Не успях да го убедя, защото на етикета пишело розови.

# 661
Че кой да е изкупил бисквитите в Русе - впера в магазина следобед много служители старателно подреждаха навсякъде.
Съмнява ме. Не вярвам. Има огромно количество от промоционалните без какао. Не вярвам пишман търгашите да са ги изкупили. Ще си ги ядат защото не са с какао, а с утайка от кафе. За пенсионери трябваха, но ще ядат натура докато ми доставят от друг град с утайката от кафе. Казах аз, че ще обикаляте по 200 километра за пазар ама нейсе. Simple Smile

# 662
Ужас беше в магазина. Не стига, че половината паркинг е отцепен за ремонт, Ами си и тикат колите до входа на магазина. Все едно ще им паднат.. ако ходят малко. Колички нямаше отпред, та казах на тази на информация. Буквално влязох, видях, че няма плодове и зеленчуци и си тръгнах.

# 663
Аз отидох сутринта в 8:30, купих Уок тиган и тенджера на Брио, машинка за подстриване (тежка е, не ни хареса), машинка за бръснене (не сме я отворили дори, ще се връща) и душ гел. Като цяло нямаше много хора.

# 664
Мхм, с колата в магазина искат да влизат. Едвам минах с количката от коли.
Какво градят в съседство знаеш ли Пийк?

# 665
Собственика на Космополитън ще строи жилищна сграда. На най- тихата улица в града Wink

# 666
  • На края на вселената!
Днес преди обяд пазарувах на Каблешков.  Взех радио часовник, тигани, ножове, ютия, дъска за гладене, олио, препарати, мокри кърпички, хляб, кухненски ролки и друго може би. Заради дъската за гладене не отидох на каса за самообслужване.  Отидох на 6-та каса. Маркира касиерката всичко, 413лв, но картата ми била неактивна. Отивам на информация е гледаме бележката, нищо от нехранителните не е на 50%. Ще сторнира, разтоварвам цялата количка на информация.  Почва да маркира, но те излизат с ниските цени. Почва да въвежда всяко с промяна на цена, въвежда срок на годност . При приключване на сторно бона, няма налични пари в касата. Нейна колежка отиде за пари от друга каса, донесе. После почна да ги маркира на ново с ниските цени и ми върна 176лв (от платени 413 лв на 6-каса, която оказва се работи с вчерашния цени и няма връзка с кораба майка). Направих опашка поне 10 човека на информация. Момичето на информация се извини няколко пъти. Чаках на информация повече от 30 мин.

# 667
Тези всички неща ли с карта Кауфланд? Не става много ясно какъв точно е проблема, но много по-лесно и бързо е всички тези неща да се върнат на касата, не на Информация.

# 668
  • На края на вселената!
С карта беше само олиото. Но повечето неща бяха нехранителни с 50% от днес по брошура . Но на въпросната каса цените са от вчера. Тоест без намалението от днес. Не смятам приблизителна сума преди каса, не знам  каква е очакваната. А и искам да ги купя. Цените бяха ок за мен, но не и на тази каса, на информация цените бяха с намалението. Проблемът с картата като неактивна ме накара да огледам бележката. Сторно се прави само на информация.

# 669
Въпросът е, че сторно на много неща се прави трудно и много бавно. Затова казах, че по-добре да не минава плащането, разбира се в дадени случаи Simple Smile

# 670
  • Русе
Днес сметана в Русе нямаше. Пак ли ще бъде като предния път?

Е добре, де. Моят зехтин като е домашен, откога и до кога да му броя трайността? Щото вече минаха 4 месеца откак го купих, а бутилката е още наполовина Thinking

# 671
  • София
 И в Ст. град София нямаше сметанки. Не им ги докарали, чакат, да проверявам. То аз друга работа нямам ...

# 672
С карта беше само олиото. Но повечето неща бяха нехранителни с 50% от днес по брошура . Но на въпросната каса цените са от вчера. Тоест без намалението от днес. Не смятам приблизителна сума преди каса, не знам  каква е очакваната. А и искам да ги купя. Цените бяха ок за мен, но не и на тази каса, на информация цените бяха с намалението. Проблемът с картата като неактивна ме накара да огледам бележката. Сторно се прави само на информация.

Моята карта също излезе “неактивна” или “блокирана”. Не помня какво ми каза касиерката.
Някакъв бъг има явно. Аз съм от първите с пластика. От клиентския телефон ми казаха просто да си искам нова пластика от филиала. Не знаели какъв е проблема все още, но имало и други сигнали като моя.
  Не че пластиката я давам редовно, но се случва да нямам батерия на телефона и под ръка е хубаво да имам пластика.

# 673
  • На края на вселената!
Е, след малко на каса същата карта от телефона си беше активна. Проблемът беше в 6-та каса.

# 674
Спалните комплекти, които са намалени тази седмица, дали са 100%памук, или са микрофибър/полиестер?

Общи условия

Активация на акаунт