С какво ви дразнят децата?

• 18 297
  • 235
  •   1
Отговори
# 225
Дренка, пак не сте разбрала..
Когато нещото, за което сме помолили учтиво и то не се случва/не се предприемат действия за осъществяването му, след още една любезна подкана или още няколко следва “веднага” или броенето.
Съжалявам, но повечето от нас не са придворни дами в Бъкингам и след учтивите неколкократни напомняния си позволяват тази лека грубост.

# 226
Много добре съм разбрала. Деликатно ви подсказвам да си преценявате и подбирате изказа. Не може да молиш, след което - да подканяш, и накрая да надграждаш с “веднага”. Simple Smile Очевидно, помолените не успяват да преценят важността и спешността на заявката, затова трябва да им се подаде правилно, вместо в средата на нищото, да им се заповядва и отмерва с броене.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 22:05 от Дренка

# 227
Аз съм много деликатна - "вечерята ще е готова след десет минути, ще ти стигнат да си оправиш стаята/хвърлиш боклука/сгънеш прането".

# 228
Моето ме дразни, че е като мен, във всичко.
А това е много, много лошо.
Само, че знам, че е карма. Някакво изкупление. Трябва да си платя с лихвите всичко дето съм причинила на мама.
Дразни ме, че я помързява, че не е амбициозна, но винаги иска да е първа, а пък се отказва бързо, че е свръхчувствителна, много непохватна, много нетърпелива.
Също бърза, сприхава, ревлива, неуверена и изобщо всичко, което аз съм, но умножено по три😅 Много, много ми е трудно с нея.
А до три годишна беше разкош.
После започнаха трудностите.
Казвам го с и обич и тревога. То детето си е такова, все пак аз съм майка й.
Да беше изкопирала не само външността на баща си, зодията му(риба), ами и неговият характер щеше да е чудно. Щеше да й е лесно в живота. Ама не. То е същото като мен и дядо си(моят баща).
Остава ми само да се надявам, че е още рано (8 годишна е) и ще се променят нещата.
Ако ли не, наше си е, най-хубавото, с всичките й особености.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:51 от Caroline_Bingley

# 229
Какво ме дразни - вси-чко😭🤣🤣
Шегувам се- обичайните неща за 13 годишна.
Ако я боли, колкото я мързи няма да оцелее.
Всичко - след малко, после, и утре е ден, аз бърза работа нямам и прочее. Но няма какво са се сърдя в това отношение е равна ливада, бащелковица.
А аз съм припряна, всичко ми е под график и час с план за деня, седмицата и прочее…
Та сблъсък на характери и темперамент.
И това ще мине- казвам си и сипвам вино🤪
7 клас… не си дава зор изобщо. А мен устата ме заболя са и викам айде и да я ръчкам

# 230
Ох Jacklin, припознах се, с разликата, че си сипвам бира 😁😁

# 231
Столът в стаята му... 🫣

# 232
Всичко е драматично.
"Обличай се бързо,мушкай крайниците в дрехите и да тръгваме" -"аааааа/тука реве/ няяяямаааам крайници"
"Айде по-експедитивно, закъсняваме". -"какво значи експедитивно, не ми казвай така аааааа /рев/"
"Оле голям си образ" -"не съъъъъм образ, не ме обиждай ааааааа /рев/"
"Госпожата ме кара да танцувам с Д,а аз искам с Р, не е честно аааааа/рев/

Аааааа /рев/ голяма драма
Stuck Out Tongue Winking Eye
На 6г е. Кога приключва? Scream

# 233
  • София
На 19 ще спре и на 30 евентуално ще проговори. Simple Smile

# 234
Елементарния мисловен капацитет още не се е отключил и на 19😂

# 235
Мммда, сетих се за оня виц
-мамоооооо, не издържам, кога ще спрат да ме търсят за всичко,да ми се оплакват, да плачат....?!?? Не издържам, ела...
- е, кога, кога.... ето, ти си вече на 35 ама още ме търсиш и се оплакваш и ревеш....
....
И те така май
Joy

Общи условия

Активация на акаунт