Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 249
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 295
Да не ме забравите. 😈

# 2 296
  • Пловдив
Списъкът е дъъълъг, ей! Wink Simple Smile

# 2 297
  • тук и там
Аз водя класацията, това в ясно..вие къде се слагате?!.Мъжко момиче не съм, даже обратното..Confused. И аз "отчаяна съпруга" от  всякъде..Stuck Out Tongue Winking Eye

Както и да е..Хапнахме, пийнахме.И аз като Карамелка, вече не мога да мина без вечерната чаша вино.
Баща ми сега за някакви проблеми с простата ми разказва, завишени и там туморни маркери и въобще...
Малкото от един час говори с приятелка по телефона в кухнята..Въх, почна се вече с приятелките..Rolling Eyes

Искам и аз море и слънце-като при Сис..Тцъ, не ми е било писано явно..

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 21:25 от Кайсия

# 2 298
Ех,Вайче,гуш!
Не знам какво да ти кажа..Това с децата е малко,хмм,не малко,а много сложно.Факт е,че за мен това е най-голямото щастие, но не мога да определям как би било за другите.
И там минахме през трудности,но напук на всички,които казваха,че няма да стане(не и по лесния и стандартен начин),се получи.Но все още не се чувствам готова и пълноценна майка.

Карамел,наистина трябва да си дадеш повече почивка.

Абе,здраве да е!Банално,но е най-важно!

# 2 299
  • София
Ей, не го разделихте това кексче и това е. Simple Smile

# 2 300
Щото не си го дала 😜

# 2 301
  • тук и там
Мога от моя да дам на всеки по парчче ..днешният,онзи клисавият..GrinНякой път много се излагам в кухнята.Blush Тъй и не дадохте идеи как да го поправя Начи..

# 2 302
  • София

танцуваща кралица се нарича кексчето. Върви с тази песен на АББА

# 2 303
  • Варна
Боже, чудя се откъде и какво да поръчам за вечеря. Още нямаме вода, а с туби мразя да готвя. Simple Smile
Фло, да не сме станали съгражданки? Joy
Ех, тези (без)водни неволи.
ПинАло ми е на шапката с тях.
...

Бърди, само са ни идентични проблемите днес. Сутринта със засилка като Юсеин Болт се запътих за душ, врътвам крана вода- нъцки. После гледам водата вместо в моята баня се спуска стремглаво надолу по съседната улица. Ама се лее, тече, можех легенче да си подложа да си събера за вкъщи поне да имам за китките. Та излязох от вкъщи по- лоша от всяка предменструална жена , по- зла от оса и по- крива от кулата в Пиза. Simple Smile

Карамел, Hug наспорт. След облаците ще изгрее и слънцето. Представи си след ремонта водката която ще изпиеш в приятна компания на по-ново, по- хубаво ремонтирано място и спомените, емоциите , които ще създадеш на това място да има за някога след време. Ще мине и този гърч. Simple Smile

Днес явно Венера е в изгнание или е нещо повредена. И явно Плутон, който управлява асцендента е в лош аспект спрямо Венера. Много " ако"- та, условности, равносметки, а всичко е съзнателен избор, стечение на обстоятелствата, изтървана възможност. Приемаме го, вдигаме се, издърпваме се, продължаваме или живеем с направения избор. Simple Smile

Здраве, общество любимо и наспорт. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 23:25 от floren

# 2 304
22,22 часа е, лос чаветас още ми се моткат по коридорите... я да викна аз гръмовно, отдавна не съм го правилаааа...

Кайсийче, клисавия кекс в папка КК го насочи /папка Към Коша/...

Подарявам 3 килограма.

# 2 305
Eй сега проключих работа, голям бач днес.
Обаче ме сетихте да накупя продукти за суши, че да направят децата. Хем е лесно, хем обичат.

# 2 306
  • sf
Неназовимото може ли да се прави в еърфрайер?
Захванали сте тегави теми. Не искам да задълбавам, ама ако имах прави на втори живот, бих избрала друг житейски път.
Ама искам, не искам, няма как. За това пийвам едво винце, зяпам ХК и квот'такоа.

# 2 307
Малко небе и море за вдъхновение

Стара Загора

Варна

# 2 308
Ох, не могааа, хиля се гръмовно и цепя мрака. Пише ми приятелка в чата - Спиш ли? Не казвам, блея в лаптопа, ти как си? А тя- Не питай, досега щавех триъгълник! Мооля, какво правеше? И нашата ме набира по телефона и започва да ми образува шокинг и смехинг - Баба ти Х (свекърва й) се прибра от гурбет вчера. Днес се прибирам от работа, а тя ме чака с кутия кола маска, искам вика да ми обезкосмиш триъгълника, че снощи баща ти (свекърът на дружката) ми казва, олеле, Х, обраснала си като гОра, не мога да тА наЙда!
И аз вече вия от смях, сълзи ми текат, щото моята е образ безподобен и така живописно обяснява, че припадВам. А тя- Хили се, лесно ти е на теб, аз на какво се нагледах докато прокарам магистрала за кеф на дядо ти Игрек ((примерно)
Хора, цвиля и сигурно още три дни ще ми текат сълзи. Ма тая от чужденеция се прибира, не е ли чувала за козметички. Друго си е снахата да ти съдейства за сексуалния живот. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 309
  • sf
Е тва ме закопа! Не мога да си го представя 😆 всъщност мога, но не искам. 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт