Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 241
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 310
Два часа спах снощи, т.е. днес. Предната нощ 5-6. Днес едва изкарах, а явно пак няма да се спи. Ми нечовешко е.
Мрън.

# 2 311
  • Euskal Herria
Ох, нищо няма за гледане пак...а и не ми се рови по ТВ видеотеката.

Я кажете как беше...48ч преди полета ли можех да чекирам он лайн самолетен билет?
Мисти, 24 часа. При Райън може и по-рано, но се заплаща.

# 2 312
Карамелова, ве 🤣🤣🤣 Не го вярвам тва 🤣🤣 Ожжжасс!

Вечер, къде след полуноШ.

Ся, тука кви бяхте?неудачнички ли, кво ли...Ма като хвана гьостерицатаааа. Вий добре ли сте? Хелоооууу... И не ме интерва в речника кво пише.
Неудачник мога да нарека човек, нищо не постигнал сам в живота. Я си избройте наум личните битки, спечелени, превъзмогнати. А за личните загуби, преживяни. И то така, че да успеете да продължите да сте що- годе стабилното и очаквано присъствие в семействата си. А не рухнали хора..
Всеки се има за най- страдащият на тази Земя и е нормално. Все пак човекът е егоистично същество като цяло. На всеки личната история за него е най- трудната...и е така. За него си. За съжаление идваме на този свят сами и сами ще си отидем. Най- тежките преживявания сами си ги изживяваме, най- тежките решения сами ги взимаме, не сте ли забелязали. Няма как друг да почувства това, което ти, или да го преживее, както ти. Докато го разбера това обаче, много се измъчих. Вече го знам, приела съм го и не обвинявам другите. Няма защо. Всеки си носи кръста. И на мен лично, това ми помага.

Аз бях по трасето...тръстика- вкъщи и обратно. На работа хабят злишно нерви..Поне коридора е завършен и освежен. МиУтУ сам се трудИ, че зер много съм работна аС. Всичко сам направи, много си го 🥰

Днес цялото ОИ плюс, да отбележа, боядисах двата косъма🤣 най- сетне...та утре да имам ден на мацането.

Спокойна другарки, ножът е тъп 😁

# 2 313
  • София
Нищо лошо няма в това да не успяваш в нещо. Не се самобичувам за грешките и загубите си. Ако мога, поправям щетите, ако не, здраве да е.
Не се самоопределям като неудачница или успяла, нито като щастлива или нещастна. Имам по малко от всичко.

# 2 314
  • Пловдив
Добро!
Полегнах аз и чакам за боц Head Band

Hug гуш за всички!

# 2 315
  • София
Мисте, аз много се кефих на контрастния скенер с йод. Така хубаво затопля. Ще си ок. Смо може да светиш през  нощта, но МН се оплака, че аз още не съм светнала. Гуш.

# 2 316
  • тук и там
На мен също са  ми правили сцинтиграфия на щитовидн жлеза, май с йод 131 или нещо подобно. Сега като се замислих, с другото ми го правиха-технеций. Пуснаха ме да си ходя същият ден(тук не ги държат в болница), май имаше указания за повече пиене на вода ,та не е страшно, Мисти-всичко ще е наред!
Стискам палци!

Добро утро!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 07:34 от Кайсия

# 2 317
  • Пловдив
Ре, ще светя ама в четвъртък Simple Smile Днес само кръвчица.

# 2 318
  • София
Мистичке, всичко ще е наред! Ще видиш.

И аз днес на доФтор, да видим, че ме е шубе. Head Band

# 2 319
ДУ!
Много бързо се наспивам напоследък, будя се преди алармата на ММ, ставам си с него. Hug
Мисте, палцестис!
Тьорти, как е Фърчипланката? Тръгнаха ли им полетите, или още е туристка? Grinning
Бър, палци и за теб!
Бобч, старозагорското небе ме отвя!
Неназованото в еърфрайера- да.

Карамел!!! И аз като Донси- мога, но не искам да си го представям! Пък и таз твоя дружка е луда, значи. Да го хване свекито, пък да го заведе къде трябва, кво тя се занимава да рови там... Баааааааааааааа. Flushed

# 2 320
  • София
Добро утро!

Мисте, стискам ти всички налични палци!

Карамелкова, Вееее! Изплюх си кафето, задавих се - къде от смях, къде от погнуса при образа, който ми изниква. А детето напира да ми вземе телефона и да прочете какво предизвиква тази емоция. Обаче само я попитах защо още не пише домашни, и веднага загуби мераци да ми дърпа устройството. Сви се в кюшето да имитира , че закусва и затова не е почнала да учи.

Имам ечемик от вчера. Добре, че днес и утре не съм на работа,  за да му дам шанс да се 6спокои малко. Окото ми е замъглено и изглеждам като жертва на домашно насилие.

Кафе сервирахте ли? И да сте, сипвам допълнително.

# 2 321
Палчета за Мисти, Бър и всички в нужда! Всичко ще бъде наред, момичета Hug
Ох, Карамелчих, с глас и сълзи се смях на триъгълника Joy Пази боже от такова чудо, пу-пу, плюя в пазвата.

Събудух се в 5 часа от кашлица Head Band Повъртях се, пък станах и започнах да работя. Към 6 пратих имейл, след минута ми отговориха. Не съм единствената луда значи Joy

# 2 322
  • София
Бър, пропуснах те от заплес. Зло да те забрави. Палци и за теб.

# 2 323
Ще се редим по неудачност ли? И аз в първите някъде.. 😆🤪 Но както писа и Ре-имаме от всичко по малко.
Днес и аз съм черна и зла. Не можах да спя от МН и съм му бясна! Одеве му заявих,че ако мисли така да продължава,се местя на дивана и да спи сам. Басиму и работата. В 3 часа ровех в ИГ и си пусках смешни сторита,щото вече толкова бях ядосана,че съвсем нямаше заспиване.
Вчера в ДГ имаше избухване. 😆 Не за тогите,но за други неща.
Пловдивчанките,я кажете ква е таз фабрика за шоколад? Искат да водят децата там на екскурзия,а на мен ми се струва далеч за такива дребосъци.. Още се чудя дали да я пращам.
Мисте,всичко да е 6! 🍀
И на Бър прегледа също! 🍀
Карамел,баси гадното е това! 🤣😂🤪
Айде хубав ден!

# 2 324
  • France
ДобрЮтро. Аз пак почнах да не спя - будя се към 3 и не мога да заспя наново вече втора нощ.
Като прочетох Карамела и много се възрадвах, че със свеки имаме дистантни и куртоазни отношения. Има неща, за които просто не съм готова 🤢

За другото дори не ми се говори. Няма смисъл да се самонатъжавам.
Нищо лошо няма в това да не успяваш в нещо. Не се самобичувам за грешките и загубите си. Ако мога, поправям щетите, ако не, здраве да е.
Много искам да достигна този дзен. Може би, един ден...

Общи условия

Активация на акаунт