Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 248
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 265
Сиросче, ти ще ме прощаваш, но не съм съгласна. За неудачницата, де.

Няма как да знаем дали ако бяхме тръгнали по друг път щяхме да сме по-доволни сега. Гледам да не се кося с такива мисли. Гаранция няма за нищо. В един момент нещо ти се струва неправилно и съжаляваш, в следващия може да се окаже правилно. И аз не съм от особено амбициозните, и аз не обичам да рискувам, но това е положението - такава съм и действам спрямо тези мои качества/недостатъци.

Опука ни набързо - кратко, но качествено. Малко гръмотевици, малко светкавици, малко силен дъжд, малко дребна градушка. Докато разбера какво се случва, всичко приключи. Сега отпред пече слънце, отзад небето е черно. Сигурно ще има втора серия.

Добриня съвсем изчезна, надявам се, че всичко е наред.
Карамелчик да мъцне.

# 2 266
Само Сирос от време на време си проси виртуален задвратник, обиждайки се. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя ако е неудачница, другите сме…не знам каква е сравнителната и превъзходната степен на неудачник. Joy

За мен идеалната работа е такава за достатъчно пари и без напрежение, а̀ко и да си на дъното на хранителната верига. Това кариера, недоспиване, напрежение…не е за мен.

# 2 267
Нали ви казах, да прочетете речника, бре.

# 2 268
  • София
Съболезнования за Мьосбауер. Не знам защо, не можах да прочета.

И малко за разведряване на темата неудачници. Взе да ми напомня онази смешна сцена от "Нотинг хил", в която всички се самобичуваха, за да получат последното кексче.

Аз правих кариера. И осъзнах, че докато съм кариерствала, другите са живели. Дойде ми умът, макар и малко късно.

# 2 269
Сирос,буквално да.Но в смисъла,в който повечето влагаме,не си!Срещу "боец" в синонимния речник трябва да пише твоето име! Наред с Мързелот и Шугър! Повечето сме били неудачници в някой момент.Та на кой всичко винаги му върви по мед и масло!?
Не ща кариера аз.Искам да не ми се налага да работя.Но пък внимавам,какво си пожелавам.Харесвам си работата,колкото и в началото на веригата да е.Добра съм в нея, удовлетворява ме,спя си спокойно,през повечето време няма и психическо напрежение.Парите-колкото,толкова.От години повтарям на колегите,че съм там заради осигуровките,стажа,и това,че мога безпроблемно да излизам в болнични и отпуска.

# 2 270
  • Пловдив
И аз искам спокойствие...отвътре и по зодия ми иде на съм началник, ама читанка не мога да съм, та Grin  трайкам. Ооообаче...нали все има обаче Simple Smile  казвала съм, че се дразня като не се спазва финансово йерархията.

Всички липсващи да се явят! Heart

Аз чакам дъжда...не смея да полея китките, че да не ги удави и той и беля да стане. Имате ли идея от какво могат да съхнат пъпките цвят на мушкатото?
Пекох риба инак, синкото пюре искал с нея. За ММ прясно зеле с мръвка от буркан, че да има за работа. Ся тряя стана да се суша 😒

# 2 271
И аз искам спокойствие...отвътре и по зодия ми иде на съм началник, ама читанка не мога да съм, та Grin  трайкам. Ооообаче...нали все има обаче Simple Smile  казвала съм, че се дразня като не се спазва финансово йерархията.

Всички липсващи да се явят! Heart

Аз чакам дъжда...не смея да полея китките, че да не ги удави и той и беля да стане. Имате ли идея от какво могат да съхнат пъпките цвят на мушкатото?
Пекох риба инак, синкото пюре искал с нея. За ММ прясно зеле с мръвка от буркан, че да има за работа. Ся тряя стана да се суша 😒
Все едно мен описа 😳
Добре ми дойде дъжда.Следобед успяхме само до близкия магазин да отидем,и тъъъкмо започна да рови в пясъчника,и се изля.
Бърд,верно ли от вчера нямате вода 😳!?Близо до нас пак имаше спукана тръба.Събота и неделя,наред с дъжда, улиците се миеха с питейна такава 🙄.Що да бачкат,като после някой друг ще я плати 🤬.Е,вчера се натуткаха преди обяд,и я оправиха.
Абе за кратко тук се появи и една наша градска.Де се загуби,не сме ли ти интересни,Тони? 😁

# 2 272
Ренко, ние само днес нямахме. Преди обяд едва течеше, после зачезна съвсем. В момента има, но кой знае докога - МУ одеве видял да блика близо до нас.
Днес те обявявам за мой говорител - съгласна съм с всичко, което казваш.

Прозорците ми станаха ужасни Head Band

# 2 273
При нас времето е супер,слънчево и топло. С Беболина ядем ягоди на балкона и викаме всички преминаващи кучета 🐕🐶

Ето една снимка от по-рано днес

# 2 274
  • Варна
Само Сирос от време на време си проси виртуален задвратник, обиждайки се. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя ако е неудачница, другите сме…не знам каква е сравнителната и превъзходната степен на неудачник. Joy

...

Загубеняк, пустиняк. ( по врачански) Тези двете на мен ми звучат по- неприятно. Smiley

Сирос, Heart

Аз не смятам,че има неудачници в темата. Много сериозни теми сте подхванали. Мен децата и свекървата ( Joy) ме смириха. Колкото - толкова, каквото - такова, яваш- яваш, ден бирази. Толкоз. Приоритетите ми претърпяха промяна, съзнателен избор, за който не съжалявам. Simple Smile

Мьос, съболезнования.

Сиси, прекрасен А. Н. Simple Smile

Боже, чудя се откъде и какво да поръчам за вечеря. Още нямаме вода, а с туби мразя да готвя. Simple Smile

# 2 275
Аууууу,Сис, всичко давам да живея срещу тази гледка!Или поне за малко! Готвя леща, Катрин цвърча около мен,наруши ни по ред на номерата и я прибраха.Сега баба ще събира играчки по двора.
   Има една чаша с джин тоник вътре на масата,а така ме мързи да си я донеса,че готвя навън.,..Дано някоя добра душа се смили над мен.

# 2 276
Боже, чудя се откъде и какво да поръчам за вечеря. Още нямаме вода, а с туби мразя да готвя. Simple Smile
Фло, да не сме станали съгражданки? Joy
Ех, тези (без)водни неволи.
ПинАло ми е на шапката с тях.

Сис, като картичка е.

# 2 277
  • София
Сиско яко много. Зарежда.

За нищо не съжалявам назад, избор правя избор нося.

Сиросче, ти пък като те...

# 2 278
Ох бе... я да дойда да ви налепя задвратниците!!!
Можем единствено да правим каквото трябва и колкото можем. Останалото не зависи от нас.

Малката се оплака, че й е трудно делението на трицифрени с двуцифрени. И като я подхванах... на първите две задачи рева, на вторите две хлипа, на третите се кефеше, че са верни, на четвъртите две лигнята се върна и смятането отиде на кино, после пак мрънка, ама ги схвана, де ше ходи. Сега е доволна и с баща си скочиха за дюнери.
А аз още не съм си накапала, по Карамелчик... тичкам да поправя грешката фатална и се питам де е, де е ... ми Карамелчик де е?

# 2 279
Мисля, че по въпроса спор няма. Всички сте на светлинни години пред мен Simple Smile Ама, каквото - такова, и колкото - толкова.

Бюти, много бързате с детето. Месеци, а може и повече, търпение и редовна работа с логопеди, и ще се изравни с другите. Оценявайте всеки напредък.

Общи условия

Активация на акаунт